9

Червонец

преди 9 години

До тайгатаОфициалният представител на Газпром Сергей Куприянов каза, че да се продължават преговорите в тристранен формат е безсмислено. Московската делегация се завърна в Русия.

8

Анонимен

преди 9 години

Ако не искат руския газ (срещу рубли) - да си докарат по-евтин компресиран от америка (срещу брандирана тоалетна хартия)това е свободния пазар: според търсенето - и предлагането!

7

Анонимен

преди 9 години

И на мен не ми дават хляб в магазина докато не си платя. А пък ако взема да се дръвча на продавача и с пари няма да ми даде :)

6

rambo

преди 9 години

щтом запада слага санкции на русия то русия да спре газа за украина и европа.и без това украина не иска да плащта дълговете си за газа от русия който е 5000 000 000 долара.а ние в българия ни омръзна този див капитализъм който доведе българите до просешка тояга.безработица глад и мизерия.европа америка и нато окупираха българия и ние сме белите им роби и им работиме за жълти стотинки а те трупат милиони на наш гръб.да върнем ссср югославия и гдр.да върнем социализма при който всички бяхме равни.

5

Анонимен

преди 9 години

Сутринта - парите, вечерта - газ. По Илф и Петров.

4

Анонимен

преди 9 години

3, а Русия вече не дава на версия.

3

Анонимен

преди 9 години

OKRAINA NIAMA DA PLATI NIKOGA NA RUSIA.PREDI 1 MESEZ POLSHA DOSTAVI 10000 TONA VAGLISHTA NA UKRAINA I HOP NIAMAME PARI DA GI PLATIM.OKRAINA TRIABVA DA OSTANE NA STUDENO,ZA DA BADAT NAUCENI DA SI PLASHTAT,TOVA,KOETO KONSUMIRAT.

2

zeus

преди 9 години

Няма нищо сложно, който си плаща ще получава газ, който не си плаща няма.

1

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Всеки народ атакуван от либертарианци изпростява за 10-15 години !2014 година демокрацията в колониите е по-малко от колкото по времето на варварите в тъмните векове.