83

вуте

преди 9 години

Като видим фотографията много си приличат тези двамата. Предния или задния е Бойко?

82

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Как какво искаяме, ами искяаме да раформираме ньякоя по- гольмая банка и да продйлжеим реформите в България до пълното и ликвидиране

81

Анонимен

преди 9 години

znam kvo izkat ,ama niama s koi...........

80

Анонимен

преди 9 години

А пък ние в моето семейстов гласувахем за Пф и сега сме дори още по-убедени че това е едниствената свястан коалииция и сме готови да агитираем за нея и други роднини. Всичик други или бързат да влязат във властта заради самата власт и си менят постоянно мнението ( Герб, РБ, ББЦ, АБВ) или показват че са готови са управляват с ДПс (БСП), или просот са *** (Атака). единственото нормалон пореведние еот фронта - заявиха твърид позиции и като цяло не отстъпват от тях.Евала!

79

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам дали е хванал Бойко за топките, обаче хвана Фандъкова за бедрото......

78

петров

преди 9 години

този хвана бойко за топките

77

Анонимен

преди 9 години

Гласувах за ПФ и с радост и нетърпение очаквах да се включат във власта и да направят нещо добро за българите и българщината!!! Сега не очаквам нищо добро от новото правителство! Чакам да дойде някой от Русия, да ни притисне с газа и ББ да се зъвърти на нови 180 гр.

76

Кутев

преди 9 години

цъкайте смело на плюсовете

75

Слугата Борисов пак

преди 9 години

Досега Борисов беше жалък, като хленчеше и просеше да го подкрепят, защото за него да бъде на власт е мания и се е побъркал на тази тема, но вчера с този мазен капиталюга, на когото Борисов позволи да се гаври с него и с България, като ни набива канчето като в някой бантустан, кой може и кой не може да е в правителството, Борисов се унизи окончателно, защото си смени мнението за ПФ на 180 град.Същото направи Тиквата и след посещението на Килъри Клинтън за "Белене"-от жизнено нужна тя стана гьол

74

Разни мисли

преди 9 години

Аз искам да ви успокоя - в никакъв случай не съм дошъл тук, за да ви казвам, че господин или госпожа еди-коя си трябва да е някакъв министърВчера гледах новините и това, което каза е че България трябвало да има дясно правителство с министър-председател Бойко Борисов! И после ми обясняват, че нямало натиск. Що не го изпроводят с камъни. Мазен, дърт търтей.

73

Анонимен

преди 9 години

"Дол заяви, че е тук, за да спомогне съставянето на правителството" Да, трябва им буфер след "демократичните" атаки в Сирия, Афганистан и др.арабски държави. Кой по-добре от Тиквоний ще слуша ЕС и ще прибираме и хрантутим всички "бежанци", а българите ще умират от студ,глад и болести.Защо дядката не спомага за правителства в Унгария,Чехия, Полша , Гърция.? Защото ще го изгонят с камъни, а тук дупедавците го посрещат като месия.Срам и позор

72

Председателя на ЕНП

преди 9 години

По повод опипването кълката на Фандъкова от дъртака от ЕНП излезе факта, че той обичал и мъжко дупе да гали. Надарен бил....всестранно. Бойко готви се ............. угоди на началника си еййййй..............

71

1

преди 9 години

До 2 години България ще фалира!!!!!

70

анонимен

преди 9 години

Вчера недоразумението президент се изцепи че е време в България да дойде проевропейско правителство.Имам един простичък въпрос към проевропейския и пронатовски президент:Каква партия е БСП мандатоносител в предното правителство,щом лидера и беше и все още е председател на ПЕС -втората по големина партия в ЕП.И докога ще му слушаме изцепките,няма ли кой да ду даде акъл на този вманиячен американофил.

69

Бай Хасан

преди 9 години

До АнонименМоля ,моля ПФ имаха много повече фенове по време на кампанията

68

Ако сте честни журна

преди 9 години

Ако сте честни журналисти, публикувайте снимката от в. 24 часа, на която лидера на ЕНП е стиснал Фандъкова за кълката в присъствието на Буйко. Що за възпитание?Ако Буйко пуска неговите хора да бъдат НАЕ-АНИ от разни западняци, българският народ не е ГЕРБ.Купете си в. 24 часа. Сами ще се уверите, че не ви лъжа.

67

ARHANGEL do 76

преди 9 години

Не можеш да си обясниш, защото се "образоваш" от телевизии и вестници, а тяхната цел е да те превърнат в тъпо същество, подобно на "братята" от сащ и ес. Дясно отдавна няма. Традиционното дясно е за запазване на традициите, държавата, нацията, религията, семейството. герб, рб, бсп, дпс, и сие са за еднополови бракове, за унищожение на религията, множене , за слаба държава и силни частни компании. Те не са десни, нито леви, а са неолиберали. Колкото до "ченгетата" - навсякъде ги има!

66

Бънди

преди 9 години

Абе какви подкупи от Русия? Някои от вас знаят едни и същи лафове от 15 години. И на какво казваш диалогично съветване? Да дойдат и да ти кажат ПФ или някой друг няма да управлява с теб, защото аз така казвам. Егати съветването. Ако се раздаваха руски подкупи ВТБ отдавна да е на нашия пазар. Ама аз освен западни, други чужди банки не виждам.

65

анонимен

преди 9 години

Защо се възмущавате,този човечец е тука защото някой го е поканил-сетете се кой.Той е тука да ни даде акъл защото ние си нямаме,разведохме го до новото кръстовище,пусна ръка на Фандъкова,каза ни кой да ни е министър -председател и хайде чао.Ако Станишев ,като председател на ПЕС отиде във Франция и им дава акъл кой да им е министър председател,французите какво ще направят,а ние сме рая викаме силния чичо акъл да ни дава,щото си нямаме.

64

Тоя коцкар ....

преди 9 години

Тоя дърт коцкар, що не си стои във Франсето, ами е дошъл да опипва нашите ***? / Имам в предвид как мачка бедъра на Фандъкова, а Бойко ги охранява. Да не би някой да развали кефа на курварина от ЕНП.