86

Анонимен

преди 9 години

Летят бе

85

наблюдаващ

преди 9 години

до 131 АнонименОт 13 войника в нашият взвод,изпратиха 9 в тв-войски,а от там в наказателна рота.Там никой не беше с присъда.А всички бяхме "неблагонадеждни".Никой от нас не подаде "молба" за членуване в БКП(имаше кампания за набиране на млади комунисти в армията).А,аз и още двама не желаехме да ни изпратят във военно училище!Не се изказвай неподготвен...

84

Анонимен

преди 9 години

Вижте кво пише за нас в Национална стратегия "Ран-Ьт" Уикипедия.

83

do 136

преди 9 години

Ти, сериозно ли?

82

Анонимен

преди 9 години

Освободителите идат !

81

Анонимен

преди 9 години

Който си има самолети и си ги произвежда може да си ги пробва аз над нас видях еднируснаци да ми махат !Здраствуйте братушки !

80

Анонимен

преди 9 години

А от летището на НАТО Граф Игнатиево всеки ден летят огромен брой военни самолети за Турция и Сирия и обратно. Тровят ни ужасно атмосферата, заедно с хората , животни и растения. Всичко това го дишаме и ядеме.

79

Анонимен

преди 9 години

До наблюдаващV NAKAZATELNA ROTA IZPRASHTAHA SAMO KRADZITE I MRASNIZI,KOITO IZNASILVAHA MLADITE VOINIZI.MNOGO TI EHARESVALO DA IZNASILVASH -NALI?

78

Анонимен

преди 9 години

Руски самолети са летели над Балтийско, Северно и Черно мореРусия има излаз и на трите споменати морета.... Интересно, чий са го клатили там британски и португалски самолети, чиито страни нямат нищо общо с тези морета? В международното въздушно пространство може да лети всеки!Или за едни може, а за други - не?

77

Анонимен

преди 9 години

Интересно, какво правят португалски и британски изтребители над Черно, Балтийско и Северно море??? Майка си ли търсят там? Няма ли кой да им отпердаши по една ракета в трътките!

76

Кратун

преди 9 години

Всички такива "навлизания" или "необичайна активност" са мерки за радиоелектронно разузнаване. Следи се на какви честоти комуникира евентуалният противник, къде са разположени радарите, каква е организацията и колко време има "до появата на вражеската авиация". Вероятно има и други неща, които се "проверяват".

75

Анонимен

преди 9 години

Маневрите на руските военни самолети обаче са били необичайни за НАТО

74

Офчий мозък

преди 9 години

Може да са решили да гръмнат Върховната Рада в Киев с ракети въздух-земя

73

човек

преди 9 години

Русия граничи и с трите морета . за разлика от уса ...

72

Анонимен

преди 9 години

Имат самолети - летят. И ние имахме някога самолети и летяхме. А морето не е на НАТО !

71

Очаквайте

преди 9 години

"Руски самолети летели над Русия, НАТО обезпокоено", хахах

70

Пешо

преди 9 години

Основния бизнес на САЩ и Русия е да продават оръжие, сега просто има реклама или демо версия.....

69

ген.Луков

преди 9 години

Всичко е режисирано предварително за отклоняване вниманието на световната общественост от централното събитие-Въвеждането на власт по целия свят на капиталистическия строй!Това е въпрос на политическа програма след предварителна договорка!Ако не бе така едва ли Русия би допуснала такова разграбване и отцепване на бивши съветски републики!Глобализация и отваряне на нови пазари.Това е!Другото е "миш-маш".

68

gg

преди 9 години

До Щерев - и как да ги свалят?! Ти да си забелязал в последните десетилетия какво се случва на тези, които вдигнат оръжие срещу Русия? Руснаците си правят гъргара с тая сбирщина нато. Оня ден шведите търсиха една седмица няква измислена"бедстваща"руска подводница; тука някви самолети щели да прихващат,но... А много малко се говори кво стана с оня америк.военнен кораб Доналд КУК как го блокираха руснаците с едни невъоражено СУ! Знам, знам за тия неща небива да се говори..

67

наблюдаващ

преди 9 години

до наблюдателенЩо се отнася до Варшавският Договор,...бях точно по тази прична в наказателна рота.Осем месеца в откритият рудник,по това време ТЕЦ-Марица Исток.Сега,по отношение постазиатко/комунистическа държава-бивште комунистически страни:Словения,Харватия,(от бив.Юг.)Чехия,Словакия,Унгария,как ги намираш?Корупцията е най-голямото зло,което сполетя България.Политиците,не са държавници!Планът Ран-Ът,кой го експерименира в България и защо?Ако си по-млад, един ден ще разбереш.Нищо лично.