49

Анонимен

преди 9 години

И като излъжат какво? Като на 2 или 3-тата среща истината лъсва. Да, ако просто искате да прекарате една приятна вечер, може и да поизлъжете, ама ако харесате тази жена и искате връзка с нея, по-добре недейте, защото сами си саботирате шансовете за успех. А иначе и жените лъжем, за това, че сме естествено руси, за това, че нямаме опит с мъжете, за това, че не обичаме да пазаруваме...ама не върви на първа среща да си признаеш, че пръскаш половината си заплата в мола.

48

шивач

преди 9 години

то всеки като знае жена ми днес с кви *** е, мога ли да я нарека мойта.

47

баш шеф

преди 9 години

теглих кредит 95 год. с парите купих долари. изчаках инфлацийката и накупих туй уний на безценица. разбира се кредита така и не го върнах. после 97 разпродадох имотите или ги замених за фабрички чрез боновите книжки на бабите ви. фабриките ги изцедих до стотинка а заплати давах само на 1, 2 секретарки редовно. после утиках и заводите и взех да строя по морето на избрани парцели обозначени като натура 2000. напоследък стоя на сянка и въртя партия.боли ме че не ми викат, ей шефе

46

Дама

преди 9 години

То и аз преди не правих секс на първа среща, но след вече съм на 37 г. и още нямам мъж, се налага да играя друга игра.

45

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАйфонче зе ли си?

44

Анонимен

преди 9 години

Мое в смисъл под наем.Най-добре е като се прави бизнес търговия да си е твое помещението.

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 40Още веднъж - между собственик и шеф има разлика.Иначе всеки, който си копа домати в градината и продава от тях на сергия - всичко сам е шеф.Шеф означава на български ръководител - ръководи ресурси - както материални, така и човешки. И тези ресурси са в доста голям размер.Самият факт, че занимаваш със заведението си аудиторията, означава, че не - не знаеш каво е да си и не си бил шеф.

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАаа, сервитьорче си, значи. Молодец!

41

Анонимен

преди 9 години

Можеш да направиш бизнес,ако преди това си врял и кипял в това.

40

Анонимен

преди 9 години

Заведението си беше мое.Не на друг.Защо?

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38Браво! Знаеш ли колко такива случаи има в България, където почти няма производство, а предимно търговия?И все пак, на третата година не си бил още на 19, нали?

38

Анонимен

преди 9 години

На трета година си сложих сервитьори.Обучих ги и бяха като прожинки всичко въртяха.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35Напротив, чета - на 19 си започнал, първите две години си работил без персонал наравно с друг човек, а твърдиш, че си бил шеф :)

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 34Да, така е, но това не означава, че си бил "шеф".Всичко в интерес на точността.Много хора се бъхтат, на по няколко места, но не им минава през ума да се титулуват шефове - хора, които в нормалния случай носят отговорност за насъщния на доста хора.

35

Анонимен

преди 9 години

Ти нещо не четеш почти 10години работеше завдението и на третата година си позволих сервитьори.

34

Анонимен

преди 9 години

Много дълго врях и кипях в този бранш.И много бачках не ходех да харча събирах както правят повечето на тези години и ги вложих.Казх си стига слугува други му.На себе си.И го направих.На 19-20години.Може да изглежда несериознопредвид годините ми,но търговията и бизнеса са си сериозна работа.Факт!

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Извинявай, като си работил три години с друг наравно, на кого точно си бил шеф?

32

Анонимен

преди 9 години

Грешка - а после жените им били ВИНОВНИ .... :)

31

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно човек трябва да се сбогува с юношеските си илюзии. При някои, за съжаление, това става твърде късно, а после жените им били доволни.Зрелият мъж се познава точно по това - няма нужда от лъжа и не вини жените, сам си преценява, избира и взема решенията. И си носи отговорността. Същото важи и за жените, между другото.

30

Анонимен

преди 9 години

До 19-20работех,като вол по 12-16часа в денонощието.Всъщност само това правех.Събрах пари и си отворих заведение над 100квадрата.Работих 2 години аз и още един човек,без персонал.На третата година си позволих сервитьори.Всичко въртяха сами бяха научени.Е?Къде имаше контрол къде не.Кое ти е чудно?Едноличен тъговец бях.