68

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Слава на евразийският съюз!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Тоз заплашва ли, неговата ...?

66

Избори

преди 9 години

Аз лично избирам Путин,другото са балони!

65

Анонимен

преди 9 години

Днес можеше България да приближава 11 милиона, селата да са пълни с хора, да започват да се колят прасетата за Коледа, селските фурни да продават ароматен хляб, който майсторите са замесили сутринта в 5 часа, хората да си купуват кашкавал и сирене от мляко, всяко село да си има събор, на който роднините да пристигат от цялата страна, училищата да са пълни с деца.... Днес можеше.., ама днес на село единствените новини са само за кого бие камбаната.

64

Анонимен

преди 9 години

РеквиемУкрайна1991-2014... а можеше да си живее...

63

Анонимен

преди 9 години

Браво на Барозу, каза им го на тъпите *** дето по цял ден въздишат по фашистка Русия и националсоциалиста Путин.

62

Анонимен

преди 9 години

Демек, ако не беше ЕС, сега и в България щяха да вилнеят фашисти и да се трепем.Хубаво, ама едва ли щяха да изчезнат два милиона българи, които вие прокудихте от родината, като унищожихте и промишленост, и селско стопанство!Европейските "облаги" са по-лоши от война!

61

Анонимен

преди 9 години

Вие запада съсипахте Бъблгария бе мръснициНие бяхме по-развио общество преди 89г имахме си общество, култура, спорт, здравеопазване, транспорт, образование, отпуски по месец, почивки за почти всеки 2 пъти в годината, производство със качество имахме държава - прирастта беше положителен 40 години, бяхме почти 10 милиона...Имаше и грешки, но бяхме 5 пъти по-добре от сегаНо Горбачов е за разстрела сега намаляваме... по-малко от 7 милиона, на книга реално 6преподавателите ровят кофитедецат гла

60

ddd

преди 9 години

BRAVO ! mir i prosperitet na edinna Evropa ! :)

59

Луд

преди 9 години

Не говорите за България защото няма държава ,а има само подопечна територия.

58

макето

преди 9 години

току що излетя руската ракета

57

Анонимен

преди 9 години

Barozu, velik si maina.Poklon !

56

Анонимен

преди 9 години

DNES JOZEF DOL,SVALI GASHTI PO-NADOL,I VSICKI V ZAHLAS NAPRAVIHA MU...POZOR,P[OZOR,POZOR,KADE BIAHME I KAKAKVI P......I STANAHME.POZOR,POZOR......

55

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на стриктното изпълнение от нашите продажници на съветите давани от такива като този, скоро България няма да я има като държава, а само като територия.

54

Циганин

преди 9 години

Каквито и фантасмагории да говори Барозу (една от тех беше ,че Путин е казал за 2 седмици щял да превземе Киев....) протв Русия ,но Франция ще предаде на 14 ноември "Мистрал" на Русия в Сен -Назер .

53

параграф 22

преди 9 години

А кой ни е виновен,за положението на вечните виновници за щяло и нещяло в евроГейския съюз,за това всеки даже нищожен началник ни размахва пръст и си бърше задните части,за безкрайните евродирективи,чрез който и с помощта на домораслите слуги Ес ни заробва все повече и ни превръща в някаква четвърторазрядна територия, с унищожена икономика и изчезващо население?КОЙ??? ТОВА,СМЕ СИ САМО НИЕ!!! НИЕ,ВЕЧНО ХЛЕНЧЕЩИТЕ,НЕДОВОЛНИТЕ,ОПЛАКВАЧКИТЕ И...СТРАХЛИВИТЕ,КРИЕЩИТЕ СЕ ЗАД ТОЗИ ХЛЕНЧ И ЧАКАЩИ ЧУДО!

52

до олигофрените

преди 9 години

Кой ни вкара в ЕС?Ами ще ви кажа подготвителния период беше в ръцете на Царя и ДПС!В ЕС официално ни набута тройната коалиция!ДПС между другото е един от най-силните евро-атлантически партньори на ГРОБ!!За какъв избор на народа става дума ?!?!

51

сдфсдфс

преди 9 години

До Анонимен 66АТАКА е единствената партия, която има прокто-закон за образователен ценз при правото на вот и за твое съжаление вече е внесен в 43-тото народно събрание!!

50

Анонимен

преди 9 години

До референдум за ЕСАтака с 4-те си процента ли? А един референдум за минимално средно образование за право на глас? 80% от туркофилите батакисти нямат такова.

49

референдум за ЕС

преди 9 години

атака защо не организирате референдум за излизане от ЕС. сега е момента или януари 2015. Тогава ще го видя тоя лицемер касви ще ги плещи и какви турски правителства ще реди тук! Сорос е на 84г и краят му се вижда на американофилите и туркофилите в ЕС!