233

Колева

преди 9 години

Тия фалшиви евроатлантически ценности не им ли приседнаха. Що за ценности да те направят колониална държава и то с помощта на продажните ни политици и най-лошото при доста голямото безхаберие на повечето хора. Как да се измъкнем от тази хватка?

232

Анонимен

преди 9 години

Борвил се ръкува с него тя ли е лицето за преговори на герб,имаше още 2 мадами,а този е един от тия дето дърпат конците,и той няма да гледа интересите на страната си и ще мисли за нас но някои вярват и стова си остават,а ние за това сме на това дереже!

231

Анонимен

преди 9 години

Не лъжи хората - правиш това което ти наредят! Айде , че изгоря- обръщаи палачинката

230

Анонимен

преди 9 години

Егати безмозъчния Позитански ***! На всеки по интелигантен коментар , е нацвъкал минуси , без дори и да се опита да свие някоя гънка в мозъка ,ако въобще е останала такава.Промили са им мозъците като тоалетни чинии

229

Анонимен

преди 9 години

***

228

Анонимен

преди 9 години

Абе що се заблуждавате че нещо зависи от Бойко или Бойковица и другите чуми.Фашисткия запад дърпа конците. Колко години минаха в Нато и Ес. Нещо положително да виждате?????? Доходите да се вдигнаха нещо а. Заляха ни с Ес стоки и утрепаха Бг производството. Хората продължават да бягат от Бг . И сега да ни убеждават пак в светлото бъдеще ли. Аман бе ....нема време. 25 години малко ли са. Вервайте ми ахахахах

227

Анонимен

преди 9 години

Костов винаги си е играел, каквото му кажат комунистите .Сега си набута Рамаданчо , за Троянско муле...Единственият начин да се разбие дясното.Просто следете поведението на Рамадан и ще видите , че цялото му поведение е в тази посока .

226

Ани

преди 9 години

Аз имам спомени от човек който се опитва да ми се прави а приятел и ме оставя точно тогава когато имам нужда от него. Такива приятели са по-опасни от открития враг. Според мен е по-добре да състави самостоятелно правителство. РБ ако са на такива принципни позиции трябва да го подкреят. Тогава ще стане ясно на какви позиции са. Защото нещо ми казва че винаги ще се опитват да отклонят, опетлаят, възелчета и т.н. само и само да не стане. За мен Радан Кънев е един Господин НЕ!

225

Анонимен

преди 9 години

бостан, има ли някой който да твърди че истината е опорна точка?

224

Анонимен

преди 9 години

Само един минус ли сложи , нацвъкай ги поне още десетина.Отврат .

223

Анонимен

преди 9 години

Много платени Плювалници бе, въобще не се учудвам, че всичко свестно и работливо си би камшика от тая държава .

222

Анонимен

преди 9 години

За последните малко над 1300 години, нас ни е нямало като държава близо 650 (горе-долу, половината време). Междувременно поне три империи и/или военнополитически блока които са ни владели, "присъствали" или сме им били съюзници са изчезнали. А ние все още сме си тук. И тъй като в западния свят не са склонни да учат история, която не им оттърва, има немалка вероятност изчезването да се случи и с ЕС и НАТО.

221

anonimen

преди 9 години

БОЙКО Е МНОГО УМЕН МЪЖ!!!!!Мисли като *** в аванс вижда бъдещите събития през девет баира напред.Знаят ли пишещите кой му ръководи "ЛУКОМА" и половиния му частен бизнес.Ами това е не безизвесния Красимир Петров този който пазеше Николай Добрев и Георги Първанов да не ги убият с камани на излизане от НС през Виденовата зима 96/97г.Ама Красимир Петров вече остаря и не може да спаси Бойко от камъните които ще се хвърлят поглавата му след два месеца.

220

Жозеф Дол

преди 9 години

в превод Йосиф Дох, *** на Сорос,да няма националистически партии!!! Сигурно конспирирам, АААА ????

219

ФАШИСТ

преди 9 години

провала е ясен , който влезе в управлението губи следващите избори !РЕФЕРЕНДУМ - НЕ на дупедатите!

218

Луд

преди 9 години

Хм, дойде му шефа и стана мнооого смел или пък може би изпълнява препоръката на Прецедента .

217

Idealist

преди 9 години

PБ не трябва да влиза в общо управление с мутрите от ГЕРБ. Този господин от ЕНП има по просташка физиономия и от нашия Борисов.

216

Анонимен

преди 9 години

Какво военно положение бе господине.Къде са те. Крилцата им са отрязани отдавна.Наистина сме си *** в тази страна.Докато се продаваш българино за пари и не разбираш от много неща не се прави на компетентен.

215

Хм...

преди 9 години

продълж: от 253Кой от бг класици говореше за ***, м? Те я мършата на снимката!

214

Анонимен

преди 9 години

То е ясно и се знае, че ще е кабинет на малцинството.Само дето се правите, че все още не можете да го сформирате.Така ви е наредено. Евала на Волен, не съм гласувала за него, но чест му прави, че каза на господина пред цяла България и цял свят - защото има хора които следят това - "защо се месите в нещата на нашата държава". Би трябвало всички като него да постъпват така.