15

пуки

преди 9 години

КТБ има активи за над 6 млрд. лв. Обезценката на активи, не означава липса на стойност, а по-ниска текуша пазарна стойност. Но това е променлива величина и не е критерий за дълъг период, а за текущия. На практика КТБ разполага с активи и нетен кейпитъл за над 5 млрд. лв. Тогава отворете КТБ, нека тя си плати на който тегли, а който не тегли си остава вложител! Щом има вина ЦВ за нещо, то да си я носи лично! Държавата не трябва да плаща частен дълг на такива предприемачи, а да ги плащат те!

14

пуки

преди 9 години

Впрочем, поставянето на ТБ под особен надзор, не задължава прекратяването на дейността и! Щом има наличие на източване на пари, то виновните лица попадат под НПК и ако останалите в ТБ са си вършили работата и банката може да продължи дейността си и без тях, то няма нищо наложително отнемане лиценза на КТБ и прекратяване дейността и! Ако не бе паниката с обиска на КТБ, можеше одита да мине тихо и банката да работи. Ако пък върши незаконови операции, наистина е наложително моментално спиране!

13

пуки

преди 9 години

Само ще кажа едно последно публично излияние, щото не искам да се досъстаря като чета тия политици дето ни управляват! Господи, ако съществуваш, избий тая мафиотска *** която ни управлява, краде, пречи и закопава, щото на пръсти се броят, което не са престъпници! Ако не го сториш, повече няма да ти се моля нито ще ти пея - Алилуя! Всъщност, едва ли докато са живи и на власт ще се оправим? Няма как - престъпление сред престъпление вършат. амин! Ако не ги изтрепеш, значи си гей-враг Господи!

12

пуки

преди 9 години

Дори и да се отнеме лиценза на КТБ - ТБВ, то дълговете и към вложители-акционери трябва да бъдат изплатени от активите на КТБ - ТБВ! Тоест - акционери, имущество, запорирани активи, ценни метали, налични пари, ценни кнежа и др...! Средно и бавноликвидните активи се изваждат на публичен търг, с насъбраните пари се покриват дългове към вложители и разходи по операциите за това и останалото се оставя на акционерите да си се оправят! Това е право-дълг на БНБ, ако КТБ откаже да изплати влоговете! ок?

11

пуки

преди 9 години

Големи престъпници сте куп народ по върховете на държавата! Хем твърдите, че КТБ е превърната в мафиотска дупка, за захранване на кръга около Василев, хем искате държавата да плати техните дългове, дори с цената на външен заем? А това си е престъпление поне по десет чрена на Банковия Закон, Търговското право и НПК. В крайна сметка, нека КТБ бъде отворена, да плати парите на който ги тегли, да си оправя вложителите и ако след като си плати дълговете искат пак да работят с нея ,нека си оперира!

10

пуки

преди 9 години

И как така държавата ще тегли външен заем, за да плати частните дългове на Цветан Василев и съдружие? Това не е ли открито престъпление? Значи тази държава от 7- г. покрива далаверите на всеки близък до властта човек безнаказано? Това си е пирамида и то с доказващи се пред света престъпления. Откъде накъде народа ще плаща кефа на Василев и политиците? Ами всеки да си е вършил работата? Като има виновни те да плащат! Държавата докога ще е хранилка и касичка за мафиоти на власт? Това си е адско...

9

МЕНТА

преди 9 години

ОБЩЕСТВОТО ЗНАЕ ТИ , ДЕЛЯНЧО И ЧОБАНОВ

8

ЗНАЕЩ

преди 9 години

ОБЩЕСТВОТО ЗНАЕ,ТОВА СИ ТИ В КАЧЕСТВОТО НА ШЕВ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО ИКОНОМИКА, ЧОБАНОВ В КАЧЕСТВОТО СИ НА МИНИСТЪР, ИСКРОВ ПРИКРИВАЩ ПРЕСТЪПНИКА ЦВ. ВАСИЛЕВ ИЗТОЧИЛ БАНКАТА С ФИКТИВНИ ФИРМИ

7

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО ТОВА НЕГРАМОТНО СЕЛЯНЧЕ ОТ СНИМКАТА ВЪОБЩЕ УЧАСТВУВА В КАКВИТО И ДА Е БИЛО КОМЕНТАРИ - ТОВА Е СРАМНО - КРУПИЕ БЕЗ ГРАМ КОМПЕТЕНТНОСТ

6

Анонимен

преди 9 години

ясно е кой - "КОЙ"

5

Драган

преди 9 години

старите хора казват- с твоите камъни по твоята глава.демек Василев като си измисли схемата да краде от банката,накрая сам ще си сърба попарата. да си плати за далаверите и схемите!

4

ФАКТ

преди 9 години

KОЙ фалира КТБ. Ами ,че то се знае.Това е Пеевски,Прокуратурата ,БНБ по искане на и на Плевнелиев и с незаменимото участие на медиите на Прокопиев.И сега- се чудята кка да се оправят с кашата

3

?!?

преди 9 години

Кой е спомогнал се знае : БНБ и надзора му, Финансовото разузнаване и прокуратурата. Въпроса даже не е само къде са отишли парите, както е във вашия закон. А в това как да се съберат обратно в КТБ, това го няма във закона ви! Дет му се вика интереса клати феса, ама на ДПС не на народа!

2

Цф

преди 9 години

ДПС.

1

vesko02

преди 9 години

Как кой?То е ясно.