36

АФРИКАН

преди 9 години

при протEКЦИЯТА НА ЕС И САЩВ УКРАЙНА ДОЙДЕ ФАШИСТКО УПРВЛЕНИЕ?ЗАЩО ПЪК В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ УПРАЯВАТ МУТРИТЕ-ТЕВЕЧЕ ИМАТ ОПИТ-Я ПОПИТАЙТЕ ПАПАГАЛТЪТ ПРЕЗИДЕНТ-ПЛЕВНЕЛИЕВ/

35

$$$

преди 9 години

Мистър Бийн крачи ведро на червения килим и трескаво мисли де да ида в посолството на САЩ или при Бойко да пием кафе пък коту такос !!!

34

555

преди 9 години

И сега Винету ще вземе 5-6 милиарда дълг за да спаси племето ЛАПАЧИ!!!УРА , ДРУГАРИ!!!

33

Венелин

преди 9 години

И този *** ще се включи в играта на "бавене на топката". Играта е срещу гражданите на България, наричани за краткост население. Във футбола за такива неспортсменски прояви се полага жълт картон, при повторно нарушение червен. В този случай населението се прави, че не вижда нищо и си трае...

32

ВИЖДАЩ

преди 9 години

До Ба си държавата"10 % пуснаха празни бюлетини." Това беше последната манипулация - "простест чрез невалиден ВОТ"!А всъщност, дори и с невалиден вот, ти се водиш ГЛАСУВАЛ => съучастваш :))Е , как може да ПРОТЕСТИРАШ, КАТО СЪУЧАСТВАШ? - противоречие генерирано от Манипулация!на предните избори беше "ПО-малкото ЗЛО" и т.н.

31

Ба си държавата

преди 9 години

50 % бойкотираха изборите. 10 % пуснаха празни бюлетини. Контролиран вот 10 -15 %.Купени гласове - колкото искаш.И....................................Мноооого реални и честни избори?Ба си държавата!

30

Малее - ма много....

преди 9 години

Малееееее, *** то досущ като ОТПАДЪЧЕН ПРОДУКТ от раненето на на оня, дето УЖ прочел Винету!!!

29

ВИЖДАЩ

преди 9 години

До анонимен 39ако народа беше Мъдър - нямаше да легитимира системата като съучаства с избори!но, за това че не е Мъдър, разбира се ВИНА не може да има!А на него /народа/ му се вменява Вина непрекъснато, за да търпи като плаща сметката :)защото От това, че щом не си Мъдър и могат да те излъжат , не следва и да си БЕЗКРАЙНО ТЪРПЯЩ ;))но ... скоро, като направят изборите задължителни - избор дори и няма да има :)))))

28

Анонимен

преди 9 години

БСП - то вие нямате елементарно достойнство и чест, като много бързо забравихте как при всяко появяване на Орешарски в парламента групата на Герб викаше оставка. Оставка викаха и отвън платените / вие кажете от кого / протестиращи. Изобщо много грозна гледка, а вие сега им подлизурствате и гласувате за Ц.Ц. Правилно хората ви намалиха депутатите.

27

историк-анализатор

преди 9 години

Другарите от БКП-БСП-ДС не обичат умни , образовани и законно богати хора. Такъв е нашия Президент. Като го видиш по телевизията как си говори с Меркел си горд , че си българин. За протокола кои бяха на другарите Президенти. Т.Живков -неграмотен овчар от с. Правец , Г. Първанов-Гоце ловджията и доносника на ДС. Това е достатъчно за протокола.

26

vesko02

преди 9 години

Властта не иска да сподели дали ще запази държавната ясла за хиляди роднини и баджанаци по партийна линия и ще продължи дрането на шепата хора нещо правещи в прогнилата държава,или ще има реални действия за стимулиране на преприемчивата част от нацията ,защото повишаването на осигурителната тежест не стимулира нещо.

25

шарена Маргарита

преди 9 години

Г-Н Президент българския народ Ви обича( с някой лумперски изключения).Вие ще останете в историята.

24

Пешко

преди 9 години

Некой социалист нема ли да се прехласне по Орбан да му набия канчето

23

Анонимен

преди 9 години

От редакцията се гъбаркат с нашийо президент - вижте каква снимка са сложили, ще каже човек "тези са велика сила", а то двайсе джуджета, останали от охраната на мавзолея!

22

Щерев

преди 9 години

Последните избори показаха че не искат руски ботуш и пак в бъдеще г-н Плевнелиев ще е новия-стар Президент.Тука няколко предатели продали се за една *** с непотребни копейки само плюят по цял ден демокрацията.Демокрацията не е само да ядеш,трябва и да работеш.Ама нали нищо не могат да правят тези некадърни мързеливци и само чакат 1000лв заплата без да се трудят.Защо любимия *** не ви я даде...ха..ха Дядо Иван повече няма да стъпи в България-г-н Плевнелиев му строши краката..ха..ха

21

Тъпак от Бистрица

преди 9 години

Борисов да е президент !Импийчмънт бе ало !

20

демократ

преди 9 години

България никога не е имала такъв ерудиран Президент и да няма нищо общо с доноси в КГБ

19

Отговор

преди 9 години

До десен сектор"най беден в Европа,най Нещастен и най изчезващата нация......"това е станало ЧРЕЗ гласуване, а не чрез НЕгласуване!"Така ти се пада,много е гадно и знам че неме разбираш и не само ти.....вие сте навсякъде,така ви се пада"А това показва само колко си ***!

18

ВИЖДАЩ

преди 9 години

До десен секторРолкова си ***, че имам чувството че си от Шкорпиловци :)))Наблегни на мисленето: Правителството трябва да е сключило дълга без знанието и одобрението на гражданите.ОДОБРЕНИЕТО Е ФУНКЦИЯ НА ГЛАСУВАЩИТЕ !!!!!!!!

17

десен сектор

преди 9 години

до одговора......Истината е много гадна за тебе,а когато цифрите говорят и боговете мълчат а тя е: най беден в Европа,най Нещастен и най изчезващата нация......Така ти се пада,много е гадно и знам че неме разбираш и не само ти.....вие сте навсякъде,така ви се пада