8

Колева

преди 9 години

До АнонименИ най-интересното , е че го правят по един и същ начин навсякъде. Дано разумът на унгарците надделее.

7

ORBAN

преди 9 години

Аз не мога да разбера ,защо тука не отидете да протестирате пред централите на нашите оператори ?? И тука се плаща над 500 мб трафик ...пък не виждам недоволни .

6

Анонимен

преди 9 години

къде сa коментaрите :)

5

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Виктор Орбан да докаже ,че е пич и да махне данъка ! Да тресне директно чуждите "инвеститори" с данък присъствие примерно 33% от оборота!

4

до 10

преди 9 години

Националните интереси на Унгария са Виктор Орбан да заминава за Москва с еднопосочен билет.

3

Анонимен

преди 9 години

Председателят на Унгарският Парламент, Ласло Кевер заяви че ,,членството на Унгарияв в ЕС и НАТО не е проблем за Унгария,,и може да напусне същият . Сравни Европейският съюз със СССР-само че по-лошо.Нещо тази новост от вчера , липсва в независимата преса.

2

Анонимен Първи

преди 9 години

Хайде, следващият Майдан е насреща! Намери се повод.Всичкото НПО е вдигнато на крак ! След два дни ще излезне , че Орбан е диктатор, има сметки някъде, хетеросексуален е , дискриминира третия пол, националист, антиевропеец, обича Путин и Русия и тн и тн...:)Ще влезе Унгария в правия път, няма накъде.Ппри СССР - с танкове, при ЕС - с Майдан и европейски ценности.

1

Анонимен

преди 9 години

Който посяга върху интернет не е видял и няма да види добро. Тази глупост ще му изяде главата.Преди няколко дни унгарец се пошегува, че ако влезе в сила тази простотия ще му е по-евтино да си поръча *** отколкото да изтегли 2-часово HD порно.