32

magiar

преди 9 години

nova godina e daleko, a feuerwerkite - hei gi na.

31

Анонимен

преди 9 години

българия има един от най-сложните парламенитгербНова ЛевицаДПСДСБ и НПДЦ\ ДБг и СДСФронт - НФСБ и ВМРоАтакаАБВББЦ

30

Анонимен

преди 9 години

типчно българсак картинка - мъжете седят, жените - прави

29

Анонимен

преди 9 години

niamam dymi ....ai sa izlishtni ...ot tezi hora zavisi vashia jivot .na ohranitelq triabva po golim stol cherveni kxmeri tva e demokraciata no za niakoi s vashia glas ,vlast i pari ,za ostanalite mizeria glad bolesti i smart.

28

Йойо

преди 9 години

И докато България се разцепва на малки партии с *** председатели то ДПС се увеличава с пълна сила .Българи не е нужно само да се вика пред парламента ,тогава когато има избори трябва обединение и всеки един да даьсе гласа си .Страхът и срамът са се вкопчили в мен като гледам каква трагедия се развива в България ,по новините освен хора със сълзи и отчаяние не виждам нищо други .Помогнете си сами няма кой да ви помогне продажно племе .

27

Shark

преди 9 години

не разбрахте ли че кабинет няма да има. Отиваме на нови избори, при които АТАКА ще вземе над 10% за сметка на ГЕРБ и БСП. Не знам как още има *** да гласуват за тея две партии, забравихте ли какво направи ГЕРБ при управлението си. Щото аз не съм забравил как останах без заплата за Коледа. Как да очакват да гласувам за тях. Естествено че гласувам за националистически партии, та те сами ни подтикват към този вариант, после реват че процента им бил нисък. Така ще е, и още повече ще се понижи

26

ДНЕС ОТ 17,30

преди 9 години

ВАРНА,ВЛАДИСЛАВОВО,ОФИСА НА ГЕРБ ЩЕ СЕ РАЗДАВА ПОД МАСАТА ОБЕЩАНИЯТ РУШВЕТ,85 ЛВ НА ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА КОМИСИИ И ПО 45 ЛВ НА ЧЛЕНОВЕТЕ,КОЙ КАЗА ,ЧЕ КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?

25

Анонимен

преди 9 години

До социалистаИстинският път(без военен режим) за България е социалдемокрацията!Но никога нашата мафия няма да допусне истинска социалдемократическа партия!

24

Анонимен

преди 9 години

БСП демонстрира незряло политическо поведение с нежеланието си да участва във властта. По този начин показва отношението си към гласоподавателите, нуждаещи се в момента от силно правителство. Дребни душици, водещи лявата идея в небитието.

23

Бивш член на БСП

преди 9 години

Защото сме социалисти-така каза и Станишев и си би камшиците в Брюксел. Преди това обаче другарите ограбиха държавата, и както бяха за социално равенство станаха милионери . Всички от шефовете в БСП са милионери Станишев , Миков , Манолова , Нинова , Дъбовци и много други , а на баба Стояна от село дадоха по 4.50 лв. на месец повишение след като изтеглиха 5 милиарда лв. Благодаря от такава партия и такива социалисти.

22

22

преди 9 години

Да социалист съм, нещо лошо ли има в това? Нима е лошо да има социална справедливост? Волен хубаво каза в речта си на откриването на 43 ОНС, че банкерите и бизнесмените са малцинство, а десните защитават точно техните интереси. Защо?

21

Анонимен

преди 9 години

Вие не разбрахте ли, че скоро няма да има формиране на кабинет. Идеята е да не се вземат важни решения, като разкриване на банковата тайна за КТБ. Така ще бъдат осветени висшите прокурори и политици, които са окрали народа и техните пари. Знаете ли, че Меркел е направила официален коментар във връзка с машинацията-КТБ.Цитат: "Българските мафиоти успяха да скрият моя диск с имената на престъпниците и техните швейцарски сметки. Щом аз не мога да се преборя с МАФИЯТА в България, кой ще успее? "

20

Анонимен

преди 9 години

Чака Пръмовица на фотьойла !!!

19

Анонимен

преди 9 години

Ето това е компетентното и смислено мнение да един комунист-социалист от 22 . Пиша това за да разберете защо вече 70 години България е обречена на бедност и простотия . Заради мъдрото ръководство на БКП-БСП-ДС .

18

Чепа

преди 9 години

БСП - УСРА ПЕИЗАЖА И СЕГА ДРУГИ ДА ГО ЧИСТЯТ-ТЯ БСП ЩЕ -БАДЕ ОПОЗИЦИЯ, ОПОЗИЦИА НА КОГО-НА ДОБРОТО,НА ХОРАТА- И ТОВА МИ БИЛО ОТГОВОРНА ПАРТИЯ !!!!!!!!! ИДВАТ НА ВЛАС СРИВАТ И ОТКРАДВАТ КАКВОТО ИМА И СЕ СКРИВАТ КАТО ЛАЛУГЕР В ДУПКА И ЧАКАТ НЯКОИ ДА ОПРАВИ ВСИЧКО И ТЕ ПАК ДА ДОИДАТ ДА ОПЛЯКОСАТ КАКВОТО ИМА ,И ПАК В ДОПКАТА !!!

17

Анонимен

преди 9 години

Ходът на реформаторите е много ***, при двупартийна коалиция ДПС ще гласува за правителството, а при участие на Фронта ДПС няма да гласува. Това е целта на РБ да не се накачат на клона много маймуни и Б.Б. няма да се съобразява с реформаторите. Така , че много златни пръстчета има този път.

16

историк-анализатор

преди 9 години

Колко е точен коментара на политолог от 18 . Другарите от БКП-БСП се борят против държавността и правителствата още от преди 9 септември 1944 г . Крадат от мандрите кашкавал и сирене , а сега пари от банките и народа. Тези хора никога не са били българи , те са интернационалисти и терористи. Е виждате ги и сега , бяха на власт и фалираха държавата . Сега пречат да има правителство искат анархия за да продължат с кражбите.

15

политолог

преди 9 години

Много са интересни и не толкова другарите. Всеки ден реват против ГЕРБ и най хубаво било без политици и партии . Добре сега защо ревете , че казуса за КТБ не може да се реши , няма пари за зимно почистване на пътищата / няма да пътувате / , енергетиката закъсва , няма пари за заплати , язовирите преливат и т. н проблеми , проблеми . Ами първо тези проблеми ги създаде тройната мафия БСП-ДПС-Атака , а сега няма правителство и вие не искате партии и политици. При това положение се оправяйте.

14

патриот

преди 9 години

към патриотитеПатриот е душа дава,но не своята.......

13

VF

преди 9 години

Cicka Ciceva kak e zastanala kato Angela Merkel. GERB,GARB,GROB,GREB,GREs,VSQKAK Q NARICHAITE TAZI EVREISKA PARTIQ,NO NE I BULGARSKA!!!!! Boiko Borisov e edna gadna mutra i tova e vseizvesten fakt! tOI E SLUGA NA USA,iSRAEL,4E DORI I NA MOSKVA! hODI DA MU KAZVAT KAKVO DA PRAVI V AMERIKANSKOTO POSOLSTVO,V ISRAELSKTOTO,NO NIKOGA NE SLUSHA KAKVO MU KAZVA NARODUT! pFFFF,TA NALI NARODA ZA NEGO E LO6 MATRIAL!!!