52

Закон на Мърфи

преди 9 години

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи...... АМАН ОТ ***

51

ьььь

преди 9 години

але,тия фенове от вички отбори, защо не ги пуснат на един голям кър и да ги видим до къде ще стигнат.Тва според мен са вече истарвани хора,тва са бъдищи престъпници-убиици.Такива дето правят бомби и слагат в тях разни предмети трябва да ги съдят за предомишлено убииство,ама уви няма закони в тая държава то кво ли има.

50

ние, вие, те

преди 9 години

СЕГА И ПРИЯТЕЛКА НЯМА ДА СИ ИМА.. ДОРИ ДА СИ ПРАВИ САМ ...... :D :D ЩЕ СИ СТОИ В ТЯХ ПРЕД КОМПА И ХХЛ КАНАЛИТЕ.

49

БГ

преди 9 години

ТАКА МУ СЕ ПАДА НА ТОЯ.. ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е БИЛО НА СТАДИОНА....СЕГА ЩЕ МУ Е ЗА УРОК И ЩЕ СИ СТОЙ В ТЯХ, МНОГО ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ВЕЧЕ НЯМА ДА СА ЗАЕДНО.......

48

Анонимен

преди 9 години

До Кашчей БезсмертнийПрав си, дали ще е моторист или такъв който прави бомби да ги хвърля по стадионите, нещата са почти едни и същи.

47

Анонимен

преди 9 години

"Браво! Всеки ден чакам такива новини! Тези трябва да се научат."Дано все пак се научат по други начини. Дори и на лошите хора не желая лошото.

46

Анонимен

преди 9 години

Разберете, че Ботев е национален герой на България, а не някаква си спортна организация. Що се отнася до пострадалия, след като го оправят да си плати на болницата, да му бъде търсена отговорност за това, че е застрашил здравето на много други хора. Аман от вандали!Футбола в България е вреден за обществото!

45

Анонимен

преди 9 години

Страхотна новина!

44

Анонимен

преди 9 години

Защо по дяволите така се забавляват тези запалянковци...това ли му трябва, за да се кефи на мача-да мята бомби на главите на хората пред него...?

43

Анонимен

преди 9 години

Еии една хубава новина днеска.Тези *** не разбират думата "спорт" какво значи. За тях е някакво оправдание да се млатат и да си показват свинщината.Предлагам едните да станат подръжници на "Луната", другите на "Слънцето" и всеки ден да си организират мелета на някоя безюдна поляна.

42

Анонимен

преди 9 години

А пък левскарите си ходят с мачете на мачове ефекта е пак същият отстраняване на крайници...А бе щом мадетата ми стоят шъ съ упрай...

41

Анонимен

преди 9 години

Ами колко хора има умряли от избухване на бомби още при правенето на сместа !Спомних се един бъркал миниум и бял бронз в едно корито и беше се взривил заедно скъщата...Не правете химични реакций след което стават физични ...В СТОЛЮПЕНОВО БЛОКОВЕТЕ САЧЕРНИ от БОМБАДЖИЙ ама там едно дете по малко не се разбира от 8 или 10 ...

40

Анонимен

преди 9 години

С тези бомбички така е.

39

fenomen

преди 9 години

Аз "терористи" не жаля !

38

Анонимен

преди 9 години

какъв е тоя тероризъм по стадионите, не мога да си обясня, тва на какво прилича, за малко д аубият и Стойчо Младенов !

37

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Най-ме е яд на оцелял моторист!А може да пусне бъбречета, дробче, сърчице...

36

Анонимен

преди 9 години

Жалко за момчето! Глупостта е голяма сила, която никога не бива да се подценява!

35

ФАШИСТ

преди 9 години

чета коментарите Ви по доло, преобладаващите коментари са написани със злорадство , упреквате този "юнак "и го проклинате, някои го наричат"терорист" други го изкарват *** , единствено " ПУКИ" анализира и възпитано споделя мнениети си за злощастното момче и никой не си задава въпроса , КАКВО Е НАПРАВИЛ ВСЕКИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ,ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е , КОГАТО ГЛАСУВА ЗА КОГО ГЛАСУВА ?!Подобно поведение е резултат от възпитанието на нашите политици и най-вече от тяхните "гласоподаватели !

34

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НЕЗАВИСИМО НА КОИ ОТБОРИ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИ СА ТАКИВА БЕЗМОЗЪЧНИ ИЗВЪНЗЕМНИ.ТАКА ЧЕ НИЩО НЕВЕРОЯТНО НЕ СЕЕ СЛУЧИЛО. ЦЯЛО ЧУДО ЩЕ Е АКО НЯКОЙ МАЧ МИНЕ БЕЗ ***.АСКИ ИЗЦЕПКИ.

33

fck

преди 9 години

А питайте го след седмица.... "Ти ще хвърляш ли още бомбички?" ще си погледне лявата ръка и .......... ще каже "НЕ Няма да хвърлям бомбички"