12

Анонимен

преди 9 години

Само не разбрах на кой на реактивния самолет се носиш

11

без майтап

преди 9 години

Евгени, велик си!

10

Оня

преди 9 години

хаха ей така ми харесва най-много... двма души които не понасям да се карат брутално :D :D вадете мизериитееееее :D

9

гост

преди 9 години

това е възможно най-ниското ниво, пълно падение

8

Анонимен

преди 9 години

Ха - ха - ха "Лорд" - представям си какво възпитание е получил през първите си седем години и то във калните , крайни квартали на Пазарджик.Впрочем то си му личи отвсякъде.

7

Анонимен

преди 9 години

До люси всъщност венета е пародия на албена, защото нито и е на опита, нито на интелекта! ***, проста, вирнала вежди и ръси простотия като пърхот!

6

коко

преди 9 години

Абе вие българските кончити май твърдо поддържате ментора си!Само да не ви се случи случка на завоя!!!!

5

набюдател

преди 9 години

посвети цялото си петъчно предаване голямата уста за черен пи ар на Евгени което не и прави чест да използува ефира за личните си нападки!Много хубаво че махнаха горещо и венета от нова тв тя умиваше фолкпевиците че всичките били при един хирург руси с големи ци,,и ее най-накрая и тя отиде при хирурга и фризьора .И не тя създаде "Голямата уста ''а покойният Дим Дуков,тя е никой и нищо не е направила в обществото освен да плюе и осмива по успелите в обществото от нея !

4

аз

преди 9 години

венета много се изложи като показа кражбата на албена,доказа ,че и ти си като нея.искаше да направиш като неините просташки интриги.

3

люси

преди 9 години

венета е втора албена.

2

SASHO

преди 9 години

Po kakvo se razlichavat Evgeni Minchev i Volen Siderov??? PO NISHTO !!!! I NA DVAMATA PROSTOTIYATA IM EPO ROJDENIE, DORI POLOVATA IM ORIENTACIA E EDNAKVA))))

1

Христов

преди 9 години

Ах Женя Минчев,какво ли щяха да правят всички известни хора в България без теб.Ти ги научи на обноски,как да се обличат и т.н.Ти си най-най-най.Абе ти си Евгени Минчев -СЛЪНЦЕТО огряло всичко мило и родно.Хвала на теб.Но жалко ,че ако и ти се беше научил малко на тактичност,цена нямаше да имаш.Във ВИП-БРАДЪР се видяха много кирливи ризи от гардероба ти.Но бъди жив и здрав,че живота е скучен без теб.