55

Анонимен

преди 9 години

До иван

54

Анонимен

преди 9 години

У нас малцинствата правят мнозинство само ако са етнически.

53

Милена

преди 9 години

Като гледам аватарите на Иван, май лъска бастуна. Иване, Иване, нямаш ли си момиче, да взема да ти пусна че ми е жал за теб?

52

ацето

преди 9 години

До Провидениедо кога на разни *** като провидението ще 4етем тъпотиите

51

Анонимен

преди 9 години

Боико стига им се церемони на Реформаторите,избори до дупка и товае.Костов сте иска дате постави на колене.Избори до дупка които издърйи.Реформаторите излъгаха излъганите хора от КТБ 4е сте им върнат парите и те гласуваха за тях,на следва6тите избори няма как да имат толкоз гласове.Избори до дупка и товае..

50

ми

преди 9 години

"Въпросът остава: Колко малцинства правят мнозинство"ми много просто - зависи от броя депутати на ДПС

49

коко

преди 9 години

Иване, Иване - ти не разбираш ли или се правиш че не разбираш, че тия сами няма да се махнат. Ще си пълнят гушите до последно!докато не им подгреем яко тлъстите ***!!!

48

darka.totina

преди 9 години

иван ще се окаже единственият нормален в тая държава.Политиците ни са ***.

47

ЦИЛИВАЙТЕ СЕ....

преди 9 години

Сал един Б О С Т А Н остана ...... Честито и горчиво за влюбените!!! ЦИЛИВАЙТЕ СЕ....

46

turkie

преди 9 години

aide pravete koalicia s DPS

45

opтimist

преди 9 години

Ужас,някакъв чалнат е направил десетки регистрации с порно снимки за аватар!Иска да превърне сайта от политически в розов и да опорочава дискусията и прогонва коментиращите. Напускам................

44

anonimen

преди 9 години

NA CNIMKATA CE BIDI KOI KOMANDVA V BALGARIA---NIE CME VEHE POD NOVO TURCKO ROBCTVO BORICOV E ZA BECENE AZ ZAPOHVAM DA IZPALNIAVAM PRICADITE---BORICOV KOCTOV F: DIMITROV DOGAN MECTAN CTANIHEV KUNEVA CACAROV

43

Анонимен

преди 9 години

НАРОДА ИСКА ДА ВИДИ, КОЙ Е ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ! ПЕЕВСКИ ИСКА ДА КАЖЕ, КОЙ Е ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ! ОСТАВЕТЕ ГО ДА КАЖЕ!

42

Провидение

преди 9 години

Народът иска да види най-после виновни! Цацаров, Пеевски, Искров, Станишев и още много знайни и незнайни крадци и измамници разхождащи се свободно по свещените Български земи! Кога в нашата България ще се появи виновник, КОГА и КОЙ?!?!?

41

Анонимен

преди 9 години

Правителството ще влезе този който каже ЦРУ.. сега разиграва театър да изглежда като истинска политическа борба..

40

Анонимен

преди 9 години

РУСОФИЛИ РЕЙТИНГЪТ НА ПУТИН Е ПАДНАЛ НА 8% ПРОЦЕНТА!ТОЛКОВА МОЖЕТЕ! ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ НАМИРА, ДА СЕ ОПРАВИ!

39

ВИЖДАМ

преди 9 години

До Анонимен"Снимка ли е това или карикатура на ***??"Съвсем реално олицетворение , на интелигентността и осъзнатостта на българина, щом ЧРЕЗ ТЕЗИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ, РЕАЛНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА СПОСОБНИ ДА СЕ СКРИЯТ И ДА МУ ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО В ГРЕШНА ПОСОКА, ползвайки го да съучаства и легитимира системата чрез избори!ако се усети и тотално спре да гласува/съучаства... изведнъж ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО :))))))))))Тогава ТРЯБВА ПАК ДА НЕ ГЛАСУВА, ДОРИ И ПРИ САНКЦИЯ!!!!!

38

муспи

преди 9 години

Бойко Борисофф е решил вече без отлагане, още с яхването на раята да предложи Югоизточна България на султана приятел за султански рушвет. Лютви Местан обаче влага турски хумор в гешефта, - казва че ДСП няма нищо общо, защото не се интересува от проблемите в чужда държава. А трябва да стане скоро, защото до '24г. когато ще започне световната война, Америка по цял ред причини главно природни катаклизми ще излезе от игра, а България ще се е възтановила вече от еврейското робство макар и орязана.

37

Умната, ей !

преди 9 години

ДПС има богат опит и практика "да подкрепя" правителства на малцинството !

36

Бивш ГЕРБер

преди 9 години

до БГДосега винаги съм гласувал за Герб,но след като пак имате намерение да провеждате геноцид над народа и ново замразяване на доходите,увеличение на пенсионната възраст,вдигане на тока от 1-ви октомври с 10%,откраднатите пари от КТБ 5 милиарда на хора близки до Герб,и като чета твоите коментари и как всички те гаврят и се присмиват и........АЗ СЕ ОТКАЗВАМ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ЛИ,ХУНТА ЛИ Е ГЕРБ.А И ТВОИТЕ КОМЕНТАРИ МЕ УБЕДИХА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.