71

Andreshko

преди 9 години

Патриот е душа дава за наука за свобода,но не своята душа братя,а душата на народа...

70

Анонимен

преди 9 години

До бургазлия Да бе *** ! Точно Винкела ,олицетворение на законност и справедливост .Нали точно затова му казват ВИНКЕЛ- крадил винкел и то тонове и хоп- закопчали го!И се намесилаи ДС - шушу-мушу -червеният клан -Балевски- пак ДС и последвала справедливост.А за законност -ами виж незаконните кабели ,опънати из Бургаско. Просто измамници имащи общо с ДС . Ако е патриот какво се подмазва на комуниста Буда и останалите *** в Гроб.

69

ROM

преди 9 години

DA SE BLAGODARIM NA GOSPOD 4E SME VAV EC INA4E ODAVNA DA SME KOLONIA NA PUTIN ILI ERDOGAN ;

68

Анонимен

преди 9 години

Тия просто бягат от отговорност! Ако нещо не потръгне както трябва, да могат да кажат - ето ГЕРБ са виновни ние не участваме. Така също по всяко време могат да оттеглят подкрепата си, ако нещо не им изнася.

67

разрущители

преди 9 години

Какво патриоти , когато става въпрос за Политика ша се надупят за да се нарекат патриоти , никакви патриоти не са , това са следващите разрущители на Държавата

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен76По-скоро ,вие сте за санаториума,щом подкрепяте едни и същи гробокопачи.А Волен ще ви излекува-ФАКТ!

65

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам фронта за какво се явяваха на избори каква програма подкрепят..то с програми само не става..какво сега да не би да искат коалиция с дпс,щом ще подкрепяш трябва да има и отговорност ..а те бягат от нея ..не са прави мнго хора гласуваха за тях.

64

Анонимен

преди 9 години

И този май ще излезе голям ***, от какво го е страх?

63

Анонимен

преди 9 години

...'Техните симпатизанти вече отиват в лагера на Волен....''.искаш да кажеш в 'Санаториума при Волен', предполагам? и че ги чакат санитари с дълги бели ризи и инжекции? не ми се вярва..

62

Анонимен

преди 9 години

мен лично ми е все тая коя партия ще спре кражбите, ще оправи здравеопазването, енергетиката, туризма. все ми е тая дали герб, бсп, реформатори или който и да е ще озапти братята социално слаби, ще спре притока на нелегални емигранти по границата, ще намали администрацията и ще подобри икономиката. в настоящата статия се говори за подкрепа на 'ПРОГРАМА', не някой а си пие кафето с друг пред журналисти или на тъмно. изпълнителят е без значение, и всъщност повече партии =по-голям контрол между тях

61

Анонимен

преди 9 години

Винкелът и каракачанският овен да обяснят на своите избиратели(повечето от тях вече бивши),какво е общото между идеите на българския патриотизъм от една страна,и костовизма и куневизма от друга....'не ми се вярва да си толкова глупав! какво според теб е общото между бсп и дсб? или между герб и дпс? ще ти кажа, понякога имат общи концепции за някои неща. това не ги прави една партия. докога сляпо ще отричате всичко полезно само защото мразите дадена партия?

60

Хайде, холъм !

преди 9 години

Хайде стига ве4е с тази гола "подкрепа" ! Правителство на мнозинството е нужно ! Вече видяхме веднъж на дело каква подкрепа оказа ДПС на правителство на малцинството на Филип Димитров, когато реши да настъпи мафията, нали ? Как си я представяте, ГЕРБ да притисне чрез реформи ДС мафията зад ДПС с парламентарната "подкрепа" на ДПС и на нейните останали клонинги ? Казват, че умният се учел от грешките на другите, а глупакът - от своите грешки. А Бойко нас, избирателите за *** ли ни взема ?

59

Анонимен

преди 9 години

защо сравнявате атака и пф? защото някой решил да ги нарече конкуренти или националисти? едните са за излизане от ес, русофили, при тях водеща тема е православието, докато другите имат доста по-различни концепции - независимост от запад и изток, баланс на политики. по принцип ако се нервирате на 'лидерите', то един няма 'за свяст' от която и да е партия - неграмотни, нахални, крадливи, чуджопоклонници. време е да се научим да различаваме концепция от фигура.

58

обективен

преди 9 години

За кратко ПФ направиха много добро впечатление с умерения тон и позицията си.Сега почват да се огъват Сметкаджииство.

57

Щерев

преди 9 години

Ей това са патриоти....не като Волен -шпионин на борсата за безработни.Сега по времена заетост са го наели от Кремъл докато започне ЮП.После ще го изритат .....пак на тротоара в Брюксел от където го взеха.

56

бургазлия

преди 9 години

Само във Вас ни е надеждата час по скоро да се реши проблема сКТБ и да си получим парите.Вярваме във ПФ . той е олицетворение на законността и справедливостта.

55

123

преди 9 години

Колко е щастлив ДЕЛИОРМАНСКИЯ КУПАНАРИН.Всички от телевизията му имат под кермидите по три гънки :да ядат , да крадат и да *ат. Това са тези ПФ

54

маке

преди 9 години

воеводите да вкарат в пътя ВС !!! Иначе повече без наш глас!

53

ефрейтор

преди 9 години

С някои изключения...като например възвръщането на наборната военна служба.Така окончателно ще изгонят младите от България. Освен да въведат старото правило: не можеш да напускаш страната, ако не си отбил военната си служба.Добър ден,социализъм!

52

Анонимен

преди 9 години

Не сте прави да сипете толкова жлъч по патриотите.С някои изключения те имат хубава програма и не вярвам да подкрепят ББ за всичко.Факта,че не влязоха в коалиция с безпринципен и самозабравил се индивид е достоен за уважение.Този път народа по-внимателно следи поведението на всички и тък като следващите избори ще бъдат много скоро,политиците си дават сметка,че всеки грешен ход е камък в техната градина.