5

анонимен

преди 9 години

До WingБях на мястото когато се случи и видях всичко той в действителност беше тръгнал да изпреварва но и той трябваше да кара в дясното платно а не в лявото това му беше грешката че караше в лявото .. а камиона тъкмо тръгваше за другата улица на нагоре беше влязъл съвсем малко в улицата и той видя че не е минал още и човека даде газ на мотора карал е с над 150 след като изгуби контрол и изхвърча през мотора и се влачеше до камиона и беше влязъл между двете гуми

4

Anonimen

преди 9 години

Бях на мястото когато се случи и видях всичко той в действителност беше тръгнал да изпреварва но и той трябваше да кара в дясното платно а не в лявото това му беше грешката че караше в лявото .. а камиона тъкмо тръгваше за другата улица на нагоре беше влязъл съвсем малко в улицата и той видя че не е минал още и човека даде газ на мотора карал е с над 150 след като изгуби контрол и изхвърча през мотора и се влачеше до камиона и беше влязъл между двете гуми

3

Wing

преди 9 години

До BingТова че няма право не е релевантно в момента. Въпроса ми беше дали изобщо е имало изпреварване в тази ситуация. Иначе *** на пътя с лопата да ги ринеш, без значение на какво мпс са се качили. Факта е че в България всеки си кара както си иска без да се съобразява с останалите участници на пътя и без да си взима сметка за възможните последици от това.

2

Bing

преди 9 години

До WingА я ми обясни съгласно ЗДП водач на мотоциклет има ли право да изпреварва от ДЯСНО , както и да преминава с цел изпреварване "непрекъсната осева линия" ??? Защото постоянно съм свидетел на подобни маневри от мотористи.

1

Wing

преди 9 години

Това звучи супер абсурдно. Ако някой може да ми обясни как докато изпреварваш возило ще се удариш в задната му лява гума ?. По-скоро камиона не е пуснал мигач и е завил сечейки му пътя.