19

Наблюдател

преди 9 години

"Натискането на копчето ДПС", е нещо като натискане спусака на пистолет в собствената /политическа/ глава.

18

добрият човек

преди 9 години

Вижте, това което ще напиша всеки го знае, само да напомня: - Очевадно е за ДПС, че не влезе ли с министри или зам.министри губи властта в 3 ключови министерства - на околната среда, на земеделието и на труда. Там са европейските пари... Затова европейските либерали са закрилници на хората от ДПС. Бъдещите министри, трябва да направят едно просто, но ефективно нещо - да "разчистят " хората на ДПС в 3-те минстерства. Тогава, ако пак се провалим - вината ще е изцяло наша - българска...

17

Бай Иван

преди 9 години

ДПС и НПСД трябва да се забранят от КС като етнически и противоконституционна партии. Ако сега не забраним ДПС и НПСД, нищо хубаво не ни чака за бъдеще. Главното мюфтийство си иска имотите, както царят искаше имоти, които не му се полагат. Имайте на предвид, че главното мюфтийство се ръководи от ДПС и отцепниците на ДПС, които сформираха НПСД и влязоха в РБ. Сега се молете на Бог съдът да не подари имотите на главното мюфтийство. Очаква се да строят и ислямски център в България, което също...

16

Добрият човек

преди 9 години

До Веселин УзуновЧовеко, изглежда ти не живеееш в България? Прав ли съм ? Отговори ми и после ще продължим...

15

Анонимен

преди 9 години

Този театрален колектив / горе на снимката / ,не е ли твърде разширен?Знаем,че се играят доста пиеси,но все пак,ако бройката премине от 240 на 120 може би ще е по-добре,защото на зрителя,наречен български народ,билетите за представленията излизат твърде скъпо.

14

ДПС

преди 9 години

не е партия, а корпорация, прикриваща престъпната си дейност чрез симулиране на някаква партийна дейност. В крайна сметка си купува толкова гласа, колкото и трябват, за да не я пипа никой в парламента, и си печели незаконно на местно ниво с политически чадър. Иначе нека си лаят за евроатлантически ценности, всъщност всеки европеец би се отвратил от бизнес практиките им.

13

Мунчо от село

преди 9 години

В съзнанието на тия 240 витае единствената мисъл- лапаница,интрига,секс и лукс.Народа да духа супата.

12

Анонимен

преди 9 години

ДПС е взривоопасна мюсулманска турска партия паразитираща върху принципите на Европейският съюз, но изповядаща свои принципи на национално предателство и отцепничество.

11

НяКои

преди 9 години

ЦИБА дпс

10

РБ замества ДПС

преди 9 години

Няма нужда от ДПС, РБ ги замества успешно по всички отношения, в това число правата и свободите на турците и ислямистити. Корман Исмаилов и Касим Дал агитират на турски за РБ и настояват да се построи ислямски център в България.

9

Мирянин от 218

преди 9 години

Проблемите на България дойдоха с проблемите на европейското знаме. Докато не решим българите проблемите свързани с това знаме, няма кой да ни разреши да решаваме собствените си проблеми.Въпросът е поставен и чака решението от новото Народно събрание.

8

Езоп

преди 9 години

Аве не ви разбирам какво толкова имате срещу ДПС?Та нали сами Бойко Борисов каза, че те са най-умераната партия, която обаче била сатанизирана от всички страни!!

7

Анонимен

преди 9 години

Хора, огледайте се наоколо! Навсякъде където има мюсюлмани, държавите тънат в мизерия.

6

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

Бла бла на *** червени политолози ***...

5

анонимен

преди 9 години

Хора, пак навлизаме в един тунел без изход. При толкова български партии излъчени по волята на народа и имащи представителство в парламента, отново да си мисли варианти за ДПС-то! Хора, осъзнайте се ! Момента не е до шеги, и да играем играта "Не се сърди човече"! Политиката си е *** работа това е ясно!За Реформаторите също е ясно, че са един сбор от лидери и всеки ще иска по-малко власт за себе си. Трябва от всички партии да разберат, че работят за народа. ДПС-то ни гледа сеира...

4

Анонимен

преди 9 години

вие продaдохте рaзрушихте Бългaрия сегa ДПС вие виновен кой спря електрическaтa центрaлa зaдa се купувa от чужди фирми кой зaкри фaбриките и други функционирaщи предприятия рaботещи в интерес нa БГ a сегa дрисльовци търсите кой дaви изчисти нaсрaните гaщи

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Хубаво нещо е...политическата власт,особено когато е получена по...втория начин.А всичко можеше да е по...лесно.Разделяй и...владей,това е скритият принцип,водещ лидерите на ДПС.Всъщност те паразитизират върху това...българско разделение.Депесето не желае България да се оправи,защото тогава няма да ги...има.То май няма да ги има и другите политически...играчори.Емии,няма изход...тогава.

2

Анонимен

преди 9 години

нa този нaрод все нялой му е виновен aми неможем товa е истинaтa

1

Mekki Messer

преди 9 години

ДПС - резервна подкрепа за кабинет или копче за изход от НС?-----------------------------------------------------------------ДПС е нож в гърба - и за кабинета и за България.