4

Селски бек

преди 9 години

Тройката - Роналдо, Робен, Мюлер.

3

Циганин92

преди 9 години

До 3 Прав си ,че се дава за целия сезон ,но видимо при теб емоциите са в повечеко отколкото разума , но почти винаги се дава на този който е спечелил СП,ЕП или ЛШ- В последните години нещо се пообръка това правило ,но това е друга тема .А твоя любимец Роналдо е спечелил ЛШ ,тъй че може и таз година да я спечели . Но аз бих я дал на Робен -голям сезон направи тази година това момче и в БАЙРЕН и в Холандия -той има голями успехи през целия сезон .

2

Анонимен

преди 9 години

До Циганин92Швайнщайгер- това момче от дълги години показва постоянство и себераздаване в играта.Беше един от основните футболисти на бундестима на световното, постоянен във вътрешния шапионат и в Шампионска лига... Спомнете си финала, беше готов да изяде терена, да играе още толкова време, въпреки постоянните секири от страна на гаучосите. Такива футболисти се помнят, а не оня гелосан ревльо..., за който след време ще разказват, че е бил носител на Х Златни топки, но световен шампион не е ..

1

Циганин92

преди 9 години

Не виждам някой да е по-достоен за Златната топка повече от другите кандидати ,Меси и Роналдо нищо не показаха на СП ,Германия игра колективно -нямат звезда заслужваща топката ,Реал игра слабо на финала ,но победи и никой не блесна . Единствено ми идва на ум Робен ,той теглеше Холандия до финалите ,но направи един гаф с дузпата ,така ,че -не виждам някой да е с нещо над другите -но трябва да има носител .