14

rymi

преди 9 години

goljama prostotija kak se izlagat za edin xonorar zagybvash dostoinstvo .Stana mi jal za kamelija Todorova che se pokazva i zabarkva v tazi gnysna prostashtina.E tova li e balgarina ,tova li ni e novoto no za sajalenie ..........mnogo jalko

13

bobo

преди 9 години

*ati bokluka, sdelano v BG... uuu. Smurdi na suvetski soz.

12

мнение

преди 9 години

На отвратителни сцени станахме свидетели в така наречения "ВИП Брадър" - злобата между някои от участниците стигна дотам, че да се опитат да се засегнат чрез децата си. А логиката на г-жа Захагаева е много интересна - по време на първото си появяване на екран през цялото време громи "ВИП Брадър" и Нова ТВ, каза, че такива предавания са вредни за българина и т.н. (което си е вярно) - а после сравнително бързо прие поканата да е част точно от това предаване!

11

Анонимен

преди 9 години

Народа си показа, че иска да гледа мутреси (Жени Калк), неуспели в живота простаци- Тачо, малки ку***тии-чалгаджийки- Зорница, още по-големи к***нтии- плеймейтката, тотални проста**еси като Вилева и др.Което означава, че народа си е *** и *** ще си остане. Иска да си гледа простаци като него.

10

саня

преди 9 години

От Камелия Тодорова научих едно:Когато се сблъскам с простаци , единственият изход е да се дистанцирам.Простака не може да се промени, само може да те принизи.Този урок даде на зрителите тя и това никак не е малко.

9

Иво

преди 9 години

До никога не е късноИСКА МЛАД МЪЖ НЕ Я ЛИ ЧУ ТАЗИ.........ДА НЕ КАЗВАМ КАКВА.... ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ.

8

Пешо

преди 9 години

Чудите се защо Камелия тодорова участва във формата? Не се чудете! За 25 години преход талантите н а България стигнаха до там, че да преживяват са принудени да участват в подобни предавания.Камелия е безспорен таланти дали е баба или възрастна няма значение.Ние сме държавата на Златките. те нямат финансови проблеми за разлика от много талантливи певци и артисти , които едвам преживяват." Критените напредват"

7

е-гейско море

преди 9 години

Абе , още ли я пробутват тая "вип"- простотия ? Не свърши ли вече ? Ох , като свърши - банкет ще дам !

6

Анонимен

преди 9 години

Болно ми е,че в този вид предавания много хора на изкуството изгубиха своето обаяние и се превърнаха в ходещи карикатури.

5

никога не е късно

преди 9 години

Що не ходи тая жена да си гледа старините, внуци, правнуци ли, каквото там има, а се резили на дърти години.

4

читател

преди 9 години

Ямата на простотията няма дъно. Но много го търсят.Не очаквах, че Камелия е сред тях.

3

eve1

преди 9 години

Като гледах снощи Биг брадъра имах чувството,че камерите са поставени в психиатрия.Толкова ли е пропаднал нашият така наречен ,,Елит"

2

марин

преди 9 години

Камелия тодорова бе единственият вип в този формат.Тя е аристократична , деликатана и успешна в кариерата си , но българите обичат чалга. Те не разбират друга музика или тези които я разбират отдавна са напуснали страната.Защо дом съвета спаси Гигова , а не Камелия Тодорова ?Гигова е много по-безлична от Камелия.Предполагам името на баща й помогна.Простотията е на ход.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

След...старта на ВИП-Парламента,къщата на ВИП-Брадъра...бледнее,като сиганче насред Капалъ-чарши.Всеки Вип-дупетат е с едни гърди...напред от тези в...къщата,по отношение на визията и целите(сумите) за които участва в...шоуто.Само по едно си...приличат;че ги движи...кукловод,скрит зад някакъв...вот на народа.Той народът,трябва да си...мисли,че всичко зависи от него;затова е...велик Брадъра.