10

Нема такава държава

преди 9 години

До Stealth "НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ!""Е това е проблема , че у нас никой и за нищо не ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ. Ако управителя на БНБ барабар с всички отговорни лица от замесените институции бъдат вкарани на топло за 10 годинки ,дали следващите ще си помисли да си затварят очите? Съда освен да осъжда и оправдава има и друга роля - превенция. Ако сега тези не поемат вината , какво ще си кажат следващите: - А значи и аз мога да си правя каквото си поискам и нищо няма да ми направят.

9

Анонимен

преди 9 години

Някой си се опитва да освети КТБ с едва мъждукащо фенерче дотолкова ,че да се забележат само тъмни сенки и силуети.Всичко останало продължава да тъне в мрак и всички свързани с тази септична яма бързат да се скрият на възможно най-тъмното кътче.Като къртици се крият от всяко осветяване.

8

Stealth

преди 9 години

И сега какво - ще опандизят Цветан Гунев, дето е началник на "Банков Надзор" от няма година и половина? Ами предишния - Румен Симеонов, той няма нищо общо с пирамидата КТБ, така ли? Ами Искров, дето изкара 2 мандата и сега се чуди с кого да си измие ръцете и мънка виновно пред медиите, като ученик дето не си знае урока? Ами Стоян Мавродиев - шефа на КФН? Ами шефа на "Финансово разузнаване" към ДАНС? Пак ше осъдят чистачката, защото всеки се прави на луд и НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ!

7

ах

преди 9 години

Що не изчакахте още бе продажници такива - имам предвид т.н. "прокуратура"

6

?!?

преди 9 години

Защо разпити след 5 месеца, обвинения трябват като: престъпно бездействие, престъпления срещу финансовата сигурност, кражба в големи размери. Обвиняеми трябва да са ръководството на БНБ и ДАНС, финансовото разузнаване и прокуратура. Да не се повтаря това повече!

5

фарс

преди 9 години

Това е фарс. Но нека да дадат думата и на Василев,чрез Скайп. Той изказа готовност

4

Анонимен

преди 9 години

До ВъзмутенKTB E CASTNA BANKA IDARGAVATA SLED KATO NE E AKZIONER NIAMA PRAVO DA SE NAMESVA.NIAMA DUPKA OT 4,2 MILIARDA LEVA,NIAKOI NALAGA TAZI NEISTINA.

3

Възмутен

преди 9 години

Всички от БНБ и главния прокурор на синджири и в затвора! Това е крещяща немърливост, безхаберие и престъпно бездействие. Дори в Африка не е възможен обир на банка по такъв начин. Марсианска държава сме.

2

PILOT

преди 9 години

Първос да започнат от Главния ПрСлед това Искров , Пеевски и т.н. ..............Сега ,ако не вкарат 20-30 висши служители и политици в затвора до живот , и народа си стои в къщи и си пие ракията . утре пак ще го направят пак. Всичко зависи от хората , не от тях. Те искат да крадат без наказано ,както до сега , но народа е коректива ,който разрешава !!! Народе СЪБУДИ СЕ !!!

1

анонимен

преди 9 години

моето мнение е че в ктб трябва да влязат представители на дребните вложители които всъгрудничество с властите да прегледат кредитните досиета вече 4 месеца нищо не сеслучва с тази банка и отговорните за състоянието и ако не влязат гражданите нищо няма даизлезе от цялата работа и парите на дребните вложители ще отгърмяг