43

марин

преди 9 години

Всички партии , освен ГЕРБ са си написали по 10-12 точки , които искат на всяка цена правителството на ГЕРБ да изпълни.Те щяли да бъдат опозиция.Боже , пази България от такива партийки!Няма да спрат да критикуват и да изискват , но не и да носят отговорност. Как да носят отговорност , като те самите нищо не са в състояние да направят, освен да критикуват и вадят компромати?Много от тях имат и вина за сегашното състояние на страната, къде с действия , къде с бездействия.

42

Анонимен

преди 9 години

1990 г.- БЪЛГАРИЯ И НАЧАЛОТО НА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКАСлед избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-*** специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у

41

Анонимен

преди 9 години

Ама, нали бяха СИЛНИ и ХРАБРИ, нали си поставяха ултиматоми, чупиха си пръстенца и какви ли не простотии. Оказва се, че някои хора се изхвърлиха като ч... на пясък, без да си дават сметка, че не държат никакви козове, първо се надуха като пауни, после станаха умерени, накрая ще почнаха да хленчат като мачета.

40

Анонимен

преди 9 години

До САМО АТАКАС тия опорни точки за хаванските пури и шампанско вие дето плюете сидеров започвате да ставате смешни,ама и дума не споменавате,че Сидеров не е откраднал и лев държавни пари,не е приватизирал,не е участвал във властта,няма генералски лампази подарени му от Доган ,не ходи да лиже *** на Обама и натаняху,не споменавате,че човека още живее под наем и няма собствено жилище и ,че доходите му са от книгите които той написа и които се продават сред населенението с голям тираж

39

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли че тоалетната хартия за лакомите инасрани *** , ще струва 40 хил. лв. на бедния народ - кво плюскане кво лапане има в тоя парламент!!!Само президентска държава - няма партии няма субсидии , няма хрантутници !!!

38

Анонимен

преди 9 години

ВЧЕРА СЕ ИЗВЪРШИ ДОЛНА ПОДМЯНА НА ИЗБОРНИЯ ВОТ 1-ВО РБ КОИТО ТВЪРДЯХА,ЧЕ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С ДОКАЗАНА МУТРА КАТО ББ МУ КЛЕКНАХА И СЕ ОДУПИХА,ПОСЛЕДВАХА ГИ МОШЕННИЦИТЕ НА БАРЕКОВ ,КОИТО ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА С ОБЕЩАНИЕТО ДА СПРЕЛИ ГЕРБ И ДПС,АМА НАБЪРЗО СЕ ИЗВЪРТЯХА И ДАЖЕ СЕ ПРЕКРЪСТИХА ОТ ББЦ НА БДЦ, (ПАТРИОТИТЕ) ОТ СКАТ СУМА РТИ ГОДИНИ ПЛЮХА ПО ББ И ГЕРБ,ПЛЮХА И ПО РЕФОРМАТОРИТЕ,ЧЕ СА ТУРСКИ АГЕНТИ,АМА И ТЕ ТСЕ ГУШНАХА С ТЯХ, ЗА ДПС И АБВ ТЕ СА ЯСНИ,САМО АТАКА НЕ ПРЕДАДЕ ЕЛЕКТОРАТТА СИ

37

Казимеж

преди 9 години

Трябва да имате повече страхопочитание към управниците си.

36

Ганчо

преди 9 години

ВЧЕРА ГЛЕДАХ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И МИ СТАНА МЪЧНО ЗА МЕН И ВСИЧКИ КАТО МЕН.БОЖЕ КОЛКО МНОГО ПРАЗНОДУМСТВО И САМОВЛЮБВАНЕ В СЕБЕ СИ ,БЕЗ ПОКРИТИЕ И ВЪЗМОЖНОСТИ.ГОСПОДА ХВАЩАЙТЕ СЕ ЗА РАБОТА, ЧЕ ПРЕДНИТЕ СИ ОТИДОХА ПО-ЖИВО, ПО-ЗДРАВО, ВАС ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИМ КАТО МРЪСНИ КОТЕТА.НЯМАТЕ МНОГО ВРЕМЕ.ЧАСОВНИКА ВЕЧЕ РАБОТИ, И ВИЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ, А НЕ ДА СИ ГИ МЕРИТЕ.

35

Г

преди 9 години

Все повече си задавам въпроса : За чий са ни партии ? Най-голямите далавери се направиха от партиите..Когато краднеха не беха уплашени, сега кво стана ?

34

Анонимен

преди 9 години

МИ КАК НЯМА ДА СА УПЛАШЕНИ ,СЛЕД КАТО ФИЛМА МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕНАТА ,КОЙТО ГО ГЛЕДАХМЕ ВЕЧЕ 25 Г. Е КЪМ КРАЯ СИ И ОКОЛО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ВЕЧЕ СЕ ЧУВА ТЪТЕНА НА ВСЕНАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО И ГНЯВ И ЗАМИРИСВА НА ПУШЕКА ОТ НАРОДНИЯ БУНТ,ЗАТОВА ГИ ПОДГОНИ ШУБЕТО,ЗАТОВА И НАБЪРЗО ЗАБРАВИХА ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ И ОЛИГАРХИЯТА В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ,БСП,ДПС,РБ ,(ПАТРИОТИТЕ) ББЦ И АБВ,НАБЪРЗО СЕ ПРЕГЪРНАХА И СИ И СИ ИЗБРАХА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ,А ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ НА СТАТУКВОТО ОСТАНА САМО АТАКА

33

КЧ

преди 9 години

Едни се пъчат на първия ред в парламента с присъда, а пък други се мъчат в затворите без присъда.

32

Узунов

преди 9 години

Изобщо не ме интересува политиката.Тъкмо майка ми направи една злобарка. Иначе пак ще има шамари.

31

Виждащ

преди 9 години

не са слаби, защото цялата държавна мощ ги пази от нас, но са уплашени ,че все повече хора проглеждат!

30

Анонимен

преди 9 години

Повече от ясно е, че това правителство няма да се задържи. Въпрос на време е всички партии и коалиции в него да започнат да се разцепват, ако разбира се не бъде свалено преждевременно!

29

DreamTheater

преди 9 години

Болен и цялата група са заедно заведение ,което подхожда максимално на психическото им състояние.

28

Без коментар

преди 9 години

Европейският съд за правата на човека ще признае проблема с мизерните условия в българските затвори за системен и ще задължи държавата да го реши, информира "Труд". Ако не го направи, България е заплашена от политически санкции от Комитета на министрите на Съвета на Европа. За това дадоха знак вчера магистратите от Страсбург. Те обявиха, че замразяват всичките 20 дела на хора, излежаващи присъди у нас, срещу теснотията и лошата хигиена в местата за лишаване от свобода. @_@??????????

27

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл от Парламент да дойдат Военни на САЩ и Агенти на ЦРУ и да управляват , няма нужда от поставени лица шпиони ..

26

атакисть

преди 9 години

Обясняам си го само със драстично здравия български ген, модифициран през епохите от прелюдията на времето!Изглежда трябва да му бъде натрира много силно главата в калта, за да му се афектират рецепторите за болка!Е стигнахте до прага на търпимост, господа ''политци''!!Скоро ще ви взрвивяваме!!

25

без пардон

преди 9 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово правителство!

24

Kit Chelin

преди 9 години

Защо победителите гледат като победени?. Нямат никакво настроение, гледат гузно и като че ли целият български народ им е нещо виновен. Е няма как да бъде като в 41 парламент. Купуваш си парламентарни групи и депутати и си развяваш байрака, нали др. Борисов? Сега ще трябва да се плаща много повече, ставаш зависим от много други, трябва да се съобразяваш с тяхното мнение и в края на краищата дали въобще можеш да управляваш. Е как сами си го набихте герберите. То трябва и малко ум да има човек.