92

Историк

преди 9 години

Отговор на 102 .Запознай се с историята на 25 Обикновено Народно събрание.

91

забележка

преди 9 години

Оправете си текста под снимката-Депутати от 47 Народно събрание!?! Силно се надявам тогава да има по-смислени хора.

90

1

преди 9 години

Много хубаво са се снимали, но дали някой от тях забеляза надписа над главата си?

89

Българин

преди 9 години

"С какво ще запомним началото на 43-то НС"С най- *** встъпително слово на политически лидер при започване на работа на парламента.Произнесено е разбира се от Б.Борисов.

88

георги

преди 9 години

БСП имат много къса памет забравиха много бързо Герб какво правеха в миналия парламент. Никой не е гласувал от 7 - те партии за връщане на Ц.Ц. и Б.Б. начело на държавата. Затова ли бяха протестите да се върнат гербаджиите на власт. Нашите политици искат да зимуват на топло, безплатни апартаменти, скъпи возила, големи заплати и бонуси и т. н. Това е причината вчера да са толкова хрисими и да са забравили какво са обещавали.

87

Анонимен

преди 9 години

не ги ли е срам..хиляди семейства са без ток ....те дали знаят?лоша карма ..всичките в следващия си живот ще се родят в третия свят ...я Сомалия...я в някоя бедна китайска провинция...невежи, съжалявам ги

86

преди 9 години

Снимка на най-вредното бунище на България с най-големите *** за нас .

85

Анонимен

преди 9 години

Е га ти и наглоста!Даже и групова снимка са си направили!Да се увековечат в историята като гробокопачите на България!Цял народ ги псува-те изкарват че ги иска!Изедници!Хаир да не видят!

84

Анонимен

преди 9 години

без малко да се разплача, но скоро ще ни разплачат всички ни

83

Анонимен

преди 9 години

Как са се наредили кат за снимка или ...? :))

82

Анонимен

преди 9 години

Как не паднанедна гръмотевица така както се бяха строили малконда ги накъдри и да им изпържи тиквите та да започнат най после да работят за народа

81

ЩУРЧО

преди 9 години

Вие не разбрахте ли 4е отиваме към нови избори и сигурен фалит на потънала ве4е държава! Кофтито е 4е се слу4ва както винаги баш посред зла зима....а и тази зима ще е много зла и студена...гладна и ярсотна и може и да почервенеят стените на бялата ко4ина пред която са се снимали свинете!!!

80

ИСТИНАТА

преди 9 години

Търсят на потъващия кораб капитан! хахахаха....ама никой не иска...всеки се дърпа и гледа към малкото останали спасителни каици на палубата.....но трябва да побързат, 4е местата са ограни4ени и ще има жертвеници накрая които зимното бърно море от народно недоволство ще помете и отмие навеки!!!

79

Болен Лидеров

преди 9 години

Предлагам Болен за премиер,изкарваме всички луди от психодиспансерите в България а ние нормалните граждани на Републиката до един емигрираме .

78

БГ

преди 9 години

До АТАКА- ПОБЕДАИбрикчии на хидроинженера!Да живее България!

77

pfff

преди 9 години

Нов бардак със стари к*рви ! Нищо ново няма да стане май ! Този път ще трябва тоягата здраво да заиграе .

76

Анонимен

преди 9 години

бързи, смели, сръчни.

75

Анонимен

преди 9 години

Ой горките депутати , чака ги нов народен съд и Нюрберски процес , заедно с техните господари от САЩ..

74

Анонимен

преди 9 години

Само царя и националистите ще изправят България след комоциума ,причинен от комунистите.

73

Бакал Петко

преди 9 години

Сега за знамето на ЕС МНОГО СЕ ЖУМИ ДОЛУ. Хубаво е нашите депутати-историци да публикуват истината за него и славният му исторически път и да се млъкне от всички.Това дето се пише за него е вярно,но то се отнася за американското и английското,но не вярват да се отнася и за европейското. Чак пък да се сечат ръце под него не е за вярване.