29

Анонимен

преди 9 години

Лично аз много добре си представям опашката от 6 годишни деца на изпит по български, защото тази опашка я създадоха точно тези, които ни управляваха последните 25 години!!! Колкото по-бързо се въведе това, толкова по-бързо ще намалее опашката! Българският език е официален език в Република България и трябва да се знае!!! Знанието се доказва с положен изпит! Освен това, нека се има предвид, че така нареченото малцинство трябва да положи усулия да се интегрира в обществото, а не обратното!

28

д-р

преди 9 години

премахване на монопола на НЗОК-незабавно

27

Анонимен

преди 9 години

слушах цялото изказване на ПФ днес и НЕ ЧУХ някой да е против турци или нещо такова. срещу дпс - да, не и срещу турци. освен това не знам бат' сали какъв турчин е например, или оня делян пеевски. помощите след 3то дете трябва да се спрат, няма друг начин; хората трябва да знаят български (ако говорят още няколко езика, толкова по-добре за тях, разбира се). нашенското производство трябва да се подпомага. не виждам проблеми с изказването на този политик...

26

Поздравления

преди 9 години

СКАТаджии и ДПСари, нека всички в хора извикаме: Мразим всички атакисти!!

25

до турчин

преди 9 години

продължение: .... от турските политици в Турция, чиято дипломация е впечатляваща и открита, когато трябва по мека, а когато е необходимо директна/пряма, но не и така задкулисна и мрънкаща, хленчеща!

24

до турчин

преди 9 години

ДПС не е турска партия, а мафиотска с много български мафиоти! Вгледай се внимателно и ще видиш как всъщност си играят с етническият мир в БГ! Аматьорите български мафиоти /бизнесмениот ДПС! Точно ДПС е партия която си играе с етническият мир в БГ, а ако слуша внимателно/ще чуеш и тонът, и интоноцията/ Местан днес, то речта му звучешe в стил хленч, т.с изживява се /представя се за жертва, но такива са твърде опасни! Типично поведение на хиена- прикрита, страхлива, подла, хишна и много гладна! Бъди много внимателно с хора които хленчат! Такова поведение е много далеч от турските политици в

23

Dino

преди 9 години

Podkrepiam PF.Jiveia v Irlandiia i ne sam TROL.S visshe obazovanie sam i sam zaminal ot Balgariia,poradi banditizma,korupciatai nenakazuemostta na vsichki politici i,,biznesmen,, na t.n prehod.Vreme e da si varnem doverieto v darjavata i tova shte stane s partii,kato PF.

22

Az

преди 9 години

Ploskiyat danuk e za ploski mozuci! Redno e da se promeni danuchnata sistema v BG, za da nyama takava bednost i stranata da stane po privlekatelna za vlozheniya na predpriyatiya ot drugi durzhavi.

21

щурофон

преди 9 години

До ХАН КРУМ и ШоуАз съм българин и македонец!!!!А вие докато си мислите че по мирен път нещо ще се промени -е ще си мръзнете в панелките и ще спортувате на воля в нета!А вижте гърците как се вдигнаха!И колко милиарди им отпусна ЕС!?!!!А ние си траем и затова ни ГРАБЯТ!!!!

20

родни добродетели

преди 9 години

ПФ поиска възраждане на основните родни добродетели: пиене, чалга, кючек, кютек, крадене, плюене по другите, предателство.

19

Хан Крум

преди 9 години

До щурофон мислим,че ТИ СИ ИЛИ ГЛУПАВ И ЛОШ ИЛИ ТУРЧИН,МИЛЕЕЩ СИ ЗА ТУРКИСТАН- това мислим! / а може да си от отворено общество или хелзинския комитет..не можете вече да мамите,бе..и кьоравите прогледнаха../

18

Анонимен

преди 9 години

Агет Иван от ДС след 25 г. упражняване на ПРОФЕСИЯТА ПАТРИОТ се добра до поста зам-шеф на НС. Гнус!

17

турчин

преди 9 години

Този човек каза че е против участието на турци в управлението на страната. Питам се как тогава ще работи в парламента след като там има доста голяма група от турци. Всички избиратели на ПФ са излъгани щом тези не се отеглят. Популисти. Патриоти дето продават душата на на народа а не своята душа.

16

Анонимен

преди 9 години

ако някой, когото не харесвате, ви каже че са ви спукали гумата на колата и трябва да се смени, нарочно ли ще карате със спукана гума? само защото ви е неприятен? не вярвам чак пък толкова прости да са болшинството българи и да отричат всичко от инат.

15

шоу

преди 9 години

До щурофонМисля че гей-порното отдавна тече по каналите на Балевски горе-долу от десет години че и повече.Също така мисля че и Волен е гледал гей-порно и дълго дъъългоо си е мълчал...

14

щурофон

преди 9 години

Браво на Симеонов! Завършен демогог от ДС!Но ми е интересно дали самият той практикува гей порно, което толкова услужливо пуска по жалката си телевизийка бре!?КАК МИСЛИТЕ ВИЕ????

13

hhhdhd

преди 9 години

Zlobnoto choveche ne si dobre jenena sam za bapgarski turchin az sam hristiqnka toi musulmanin imam dete znam angliiski frenski i turski i ne me pravi nechitav chovek ne nasajdai omraza mejdu balgari i turci

12

М, да ...

преди 9 години

Валери и Волен бяха като тяло и глава, взаимодопълващи се за една цялост! Браво! Тея трябва да се обединят и да изгладят различията! На фона на посочените двама / Симеонов и Сидеров/ остоналите бяха дървени философи!!! :))) Останалите говорители /парламентарни представяния едва прикриваха /кой по умело, кой по зле чрез думите/ дребнавите си интереси, дребни отвратителни далавераджииски евроатлантически /рушителни/ душички!

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТИ толкова лесно ли склоняваш?Ако ти пуснат гей порно по тв и ставаш гей?A a a?

10

Анонимен

преди 9 години

Тези от ПФ ме грабнаха с идеята за дайретата, само посмели да се отметнат.