15

Тодоров

преди 9 години

Няма да успеят САЩ да прекършат национализма в Унгария както сториха с нас Българите.За Американският капитализъм(империализъм)най-големият враг е национализма и комунизма защото така частният капитализъм не може да командва средствата за производство и да влияе на икономиката в своя полза.Постепенно идва краят на този капиталистически модел и както казват хората "ноща е най-тъмна преди зазоряване".Колкото и да подкупват *** чрез НПО-та няма да постигнат нищо съществено.

14

Тодоров

преди 9 години

По този начин САЩ искат да свалят непокорният Орбан в управлението му има съветници на ЦРУ които подхлъзват Орбан и така лесно може да бъде свален от власт.А организаторите на протеста са също платени агенти,които чакаха този знак.

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименEDIN ZIGANIN V PARLAMENTA-ZVIAT S OSOBENNA MIRIZMA,AKO NE VI HARESVA MARSH V GEIEVROPA.

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименV BALGARIA TRIABVA DA BADE VAVEDEN 100%DANAK ZA POTREBITELITE NA INTERNET,SLED KATO VIGDAM TUK KAKVA PAPLAC NAMIRA MIASTO DA SE ZABAVLIAVA,-TOVA SA BEZRABOTNI NISHTOGESTVA,KOITO SE KRIAT POD GLAVATA NA ,,ANONIMEN".

11

Анонимен

преди 9 години

,а нещо за многохилядните протест ,най многолюдни в Германия,Чехия и Италия проведени в събота и в други страни от ЕС ,в подкрепя на хората в Донбас,защо нищо няма за това ,а (обективни) *** ...

10

Анонимен

преди 9 години

АМИ АКО ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА НАЦИОНАЛИСТИТЕ ОТ ЙОБИК ,КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ С ГОЛЯМА ПОДКРЕПА В УНГАРИЯ,ДАЛИ ТЕЗИ ПЛАТЕНИ *** ПРОТЕСТЪРЧЕТА В УНГАРИЯ НЯМА ДА СА СЪС СТРОШЕНИ КРАТУНИ И НАСИНЕНИ ***. В УНГАРИЯ НОМЕРА С ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ НЯМА ДА МИНЕ ТАМ ОРБАН Е С БЛИЗО 81 % ОДОБРЕНИЕ И ДЪРЖИ ЗДРАВО ВЛАСТТА

9

Анонимен

преди 9 години

dnes bg ne harEsvate li 4e si imamem *** V PARLAMENTA ??? ZASHTO TAKA BE ROBI ??

8

Анонимен

преди 9 години

Браво на унгарците!

7

Анонимен Първи

преди 9 години

Хайде, започна и унгарския Майдан! Този гад Орбан сключва сделки с руснаците за ядрени мощности досущ като схемата в Белене. Руснаците дават заем с лихва , по-ниска от банките, строят и заема се връща от постъпленията.Не може така ! Ние как се отказахме в полза Марици 1 и 2 ! Продължава да иска Южен поток, щото бил изгоден за Унгария! Взел, че почнал ревизии на НПО! Национализирал пенсионния институт. Уж десен , а прави патриотични постъпки.Майдан за него !

6

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

СКОРО ОЧАКВАЙТЕ СЪЩОТО И В БЪЛГАРИЯ. ЩО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ РЕАКЦИЯТА НИ Е СВЕТКАВИЧНА. АЛЧНОСТТА НИ Е БЕЗГРАНИЧНА!!!!

5

Пешко

преди 9 години

Тукашните путинофили искат същата "социална" политика.

4

st

преди 9 години

Държавен рекет хххееххеех ама май има и не съгласни със тази глупост на орбанчо.

3

Алекс

преди 9 години

Така да се простреля в крака партия не се е случвало отдавна. :)Пък и данъка е смешен, как по дяволите ще плащаш на гигабайт като това не ти е вода да го бутилираш. Интернета се плаща за да има поддръжка на инфраструктурата, дали един байт или 10 терабайта ползваш е без никакво значение. Те доставчиците които имаха месечни лимити отидоха на бунището, GSM операторите махнаха ограниченията а сега трафиока че облагат. На следващите избори тия май няма да го докарат и до минимума. :)

2

Анонимен

преди 9 години

Към Нова година Орбан ще играе сентасе с Янукович в Москва, а Путин ще им бъде писар.

1

Анонимен

преди 9 години

Путинските фашисти от ФИДЕС ще изядат хурката, както побратимите им от Партия на Регионите в Украйна начело с руския агент Янукович.