15

ВЪПРОСИТЕЛНА

преди 9 години

ПРЕДИ ГОДИНИ В КОЛУМБИЯ НАРКОБОС НАРЕДИ СТРЕЛБА ПО ФУТБОЛЕН ОТБОР НА ЛЕТИЩЕТО.ВЕРОЯТНО Е ЗАГУБИЛ ПАРИ ЗАРАДИ ТЯХ.ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НАШИТЕ НАЦИОНАЛИ СИГУРНОНЯКОЙ(ОТ СРАСТНАЛИТЕ СЕ С РОДНИЯ ФУБОЛ ЧЕРНО ТОТО И ДРУГИ АФЕРИСТКИ ПРЕАКТИКИ)СЪЩО ГУБИ ПАРИ.НИЕ ОБАЧЕ,ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ ГУБИМ НАЦИОНАЛНОТО СИ ДОСТОЙНСТВО,САМОУВАЖЕНИЕТО СИ И УВАЖЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ КЪМ НАС КАТО КЪМ НОРМАЛНА СТРАНА.ДАЛИ ТОВА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ Е НЕОБХОДИМА БРУТАЛНА САМОРАЗПРАВА С ВИНОВНИТЕ ЗА ЖАЛКОТОНИВО НА ФУТБОЛА У НАС?ГАДАЯ!

14

Анонимен

преди 9 години

Значи двама са влезли в къщата, но "тримата са изчезнали във все още незнаина посока". А оправете се сега - двама ли са били или трима???

13

Onz

преди 9 години

какво тук значи някаква си личност. важното е че крим е наш. и си затваряйте устата, че като ви спреме безплатния газ , ще умрете от студ, *** ***.

12

Анонимен

преди 9 години

Еххх завалията,няма да може да стане президент на хамериката,но нищо,някой друг черен маймун ще стане,то при тях демократите това е вече традиция

11

Анонимен

преди 9 години

е, нали искаха комунизъм в ЮАР - получиха си го.

10

Анонимен

преди 9 години

Ако информацията на Dnes.bg беше малко по-съдържателна щеше да се разбере, че човекът е застрелян по време на грабеж. Нападателите са насочили оръжие към приятелката му и са поискали всички пари и ценности. Меива се е опитал да я защити и са го застреляли.

9

Kриско

преди 9 години

До по-долните много знаещи... Аз да ви кажа, 99% процента от ши*нята са дела на американци, има си доказателства, търсете многознайковци... Питайте се защо имат пръст във всичко, та даже и в начина ви на мислене, *** овце, и българите като тях станаха- прости

8

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Новият световен ред или по-конкретно онези, които се самонаричат "световен елит" дадоха властта на *** в ЮАР през 1990 година. Дотогава страната се управляваше от белите хора.До 1990-та година ЮАР се управлява по системата на АПАРТЕЙД.Престъпността е ниска, стандартът на живот расте.По онова време ЮАР е между най-бързо развиващите се икономики в света !След 1990-та година страната започва да затъва и е на едни от първите места по престъпност в света.Питам КОЙ е виновен за това ?!?!

7

анонимен

преди 9 години

Бота ги спукваше от бой в гетата.Фредерик де Клерк прецака системата.....

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"ако беше жив дядо ви мандела това нямаше да се случи"Точно той докара това! Марш да си учиш уроците! Наказан си 2 месеца без интернет!

5

до1

преди 9 години

ако Питър Бота беше на власт, тогава имаше разлика, при мандела започна анархията

4

Анонимен

преди 9 години

нашия редовно го прострелват по нам си колко пъти на мач, ама още мърда татковото му ...

3

Анонимен

преди 9 години

Преди 94та такова нещо нямаше как да се случи. Дадеш ли власт ..., то не знае какво да прави с нея и се започва едно клане, изнасилване и 5 метра огради с бодлива тел. Аре оди да живееш с в ЮАР...*** те стрелят на светофара, изхвърлят трупа ти от колата и крадат бричката. Що да се занимават с ненужни реплики - Слизай от колата, това е обир.

2

Анонимен

преди 9 години

Това вече е изродия.

1

Анонимен

преди 9 години

ако беше жив дядо ви мандела това нямаше да се случи