45

анонимен

преди 9 години

Явно малко съзнават , че това ще бъде едно наистина надпартийно управление.Това е неочаквана добро решение за България.Но мисля , че това ще е една нова ситуация за Борисов ,а той доста трудно ще се раздели с егото си/Аз построих,направих и прочее/Накрая по всяка вероятност ще създаде коалиция с ДПС,която ще бъде и средният пръст за Борисов.

44

Анонимен

преди 9 години

holla

43

Анонимен

преди 9 години

holla

42

Анонимен

преди 9 години

Eho

41

до 54

преди 9 години

Ха,ха,ха! Червените кратуни точно тогава имат празник, но чак пък национален?!

40

Анонимен

преди 9 години

На бат Бойко е най-голям - резултата от изборите де! Левите са във възторг!

39

Избори 2014

преди 9 години

БСП на колене, а зад тях ... ДПС!!! Победителя отново е Бойко и пак той трябва да оправи държавата, срината от предишните управлявали крадци, както впрочем го направи и преди 5 години! В предишния парламент Атака яко се оака, но златния им пръст отново е в Парламента с тази разлика, че сега е обикновен мазен пръст! Патриоти и всякакви ббц *** влязоха за да правят гуши заедно с Деформаторите на мегакрадеца от близкото минало Иванчо Костов! Тоест резултата от изборите е .... нови избори!

38

нови избори

преди 9 години

Сценарият е: нови избори. След което поредните протестиращи казват, че поредното правителство не им харесва. Нови избори. След което поредните протестиращи казват, че поредното правителство не им харесва. Нови избори. След което поредните протестиращи казват, че поредното правителство не им харесва. И така нататък! Това ли е разбирането за демокрация?

37

болшевики

преди 9 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП.

36

Matematik

преди 9 години

Сборът на каквото и да е количество патерици е винаги по-малък от единица.

35

Българин

преди 9 години

До Анонимен. И преди Бойко ни извади от калта и сега пак на него ще разчитаме. Ще намери начин да състави правителство - ще се усвояват еврофондове и няма да се пуши в заведенията. Напук на всички мрънкалници дето вместо да работят, чакат някой ги "оправи". Много долен народ сме, не знам защо е така - все някой друг ни е виновен.

34

Анонимен

преди 9 години

До Българин Колкото преди се справи . Добре че бяха от американското посолства, та да му сменят гащите в който се ......чак от САЩ дойдоха влъхвите ,иначе Орешарски и сие ,и досега щаха да са в министерският съвет. Сега ще му сложат памперси (коалиция ) но резултата ще е същият. Живота на етническият българин няма да се подобрии на йота и ще става по зле. Виж за социялно слабите ,т.е. *** отсега са се погрижили. И данък ще сложат ,демек за тока на ,,слабите,, От нас !!

33

Shark

преди 9 години

До Българин. Може, ако след 100г, в резултат на великата политика на този титан на политическата мисъл, все още има останали българи, дето да оценят "великия политик" и да му издигнат паметник. Може би ще стане, но на този паметник "великия политик" вероятно ще е с фес и на паметника ще пише "За принос към турцизацията на България"!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Коалиция Бостан ще измести БСП, ДПС и Атака.

31

Българин

преди 9 години

Бойко е велик политик и ще се справи с тежката ситуация. След 100 години ще оценим приноса му за България и ще му и ще му направим паметник.

30

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Само ГМО-то ще ви оправи, айдуци с айдуци!

29

до 20

преди 9 години

По-важното е някой да ти налее акъл в главата,ама де тоз късмет!?И какво като махнете ДПС от властта,м!?Сигурно ще станете по-отговорни към държавата?И по-малко ще крадете?И ще поумнеете?И ще си помагате като хора?Много ме съмнява!Никой не ви пречи,сами си пречите!

28

Анонимен

преди 9 години

Кабинета -Франкенщайн сглобен в централите на Мосад и ЦРУ е сглобен,нищо ,че това уродливо политическо образование няма да доведе нищо добро за българите,важното е то да изпълнява мръсните поръчки на ционистите ,които са против нашия интерес и Русия ,кои ще крепят този кабинет,ами пойнтерсувайте се за еврейския произход на Радан Кънев,Валери Симеонов-Балевски,Ивайло Калфин,или свързаните с еврейски фамилии покрай брака си Цвъ Цвъ и щерка му на Бойко,омъжена в сащ за евреин.Няма нищо случайно

27

Анонимен

преди 9 години

dnse

26

Василев

преди 9 години

От централата в Ленгли ви заявяваме, че ако се наложи ще ви изселим от България и ще я заселим с кюрди, но ще добиваме шистов газ и отглеждаме ГМО, защото демокрацията го изисква!агент Морис Грей