11

Анонимен

преди 9 години

Всъщност проекта е много красив. Гугълнете го, вместо да говорите за бетон и чалгаджийници. Защо да спираме развитието на цял регион за да задоволим нуждите на малка група хора, която иска да ходи без пари на палатки и да си хвърля *** навсякъде? Единственото нещо в икономиката ни, което е наистина силно е туризма. Защо да не го развиваме?

10

Анонимен

преди 9 години

вие стройте, аз пък ще ви пускам мая в тоалетните...скапаняци..

9

Берлин

преди 9 години

Нали все пишете, че емигрантите са слабаци, а вие висите в БГ и се борите. Ще застроят Карадере, Пеевски държи съда и прокуратурата, и всичко. Волен и Бареков са в парламента. Бабите ядат от кофите и т.н., и т.н. Нещо не се справяте с борбата.

8

робовладелски строй

преди 9 години

До Цветан Мечевне се притеснявай - други не могат да сроят навсякъде!но, от друга страна - тези не можеш да ги спреш да строят където поискат!

7

?!?

преди 9 години

Да си купя земя и да гледам пущинаци. Ок, мислих го вече, събираме пари с приятели го правим. Ама няма кой да ни продаде земя.

6

Цветан Мечев

преди 9 години

Дъго време се мъчих да напиша някакъв смислен и разумен коментар... и все го изтривах... изтривах го защото всеки път ми се струваше или не убедителен, или твърде краен. Протести и подписки не помагат, и до кръвопрлолитие да се стигне, не мисля че ще има ефект. Добре тогава... как да запазим Българската природа от унищожение? Плаче ми се бре хора... Сякаш самички си говорим, като едни луди. А знаеш ли, може и да сме луди щом искаме природа а не хотели и молове.

5

Анонимен

преди 9 години

Чудесна държава. Винаги могат да ни заковат с някое нагло, наглорешение на съд, правителство и всички, които ни яхат. Заслужаваме си го.

4

Шльоко

преди 9 години

*** е гнусен ***.

3

Христов

преди 9 години

Предлагам,цяла БЪЛГАРИЯ да се бетонира с един похлупак.Така няма да се караме за нищо зелено.Жалко само за дечицата,че няма да видят нищо хубаво тук.

2

Анонимен

преди 9 години

преди месеци зa еднa обиковеннa стaтия имaше минимум 80 коментaрa a сегa нямa зa вaжнa стaтия тaзи цифрa причинaтa е чистaчкaтa рaботещa със чуствителност

1

тролгеносен

преди 9 години

А вие нима се съмнявахте, мишоци?!?!? Хахахахахахаахахах! Дорде я има съдебната система която си направихме, ако искаме и ще ви клецаме и пак никой нищо няма да ни направи!!! Понимиате, товаришьчи??? . . . Пардон. . . . . . . . . . роби. .