31

Анонимен

преди 9 години

И какво правиш при мама итати? Куба и Северна Корея са твоя сън и блян.

30

Анонимен

преди 9 години

Като почнат да праят кюфпетата нацяло от свинска кожа и соя, а хляба от трици и смлени черупки, ще внасяме не ами ще утроим вноските в бюджета на ес. А парното ни ще го пускат само при 30 под нулата. Токът - на режим. Коланите да се стягат бе, Уили.

29

Анонимен

преди 9 години

Приятелю,твоите хора от 1944 г. не са пускали властта. Или смяташ,че с един конгрес на БКП са дали властта на други хора и са се оттеглили в забвение.

28

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАЗащо никой не каже колко е губила България, когато беше под РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО. По добре е да сме в Е.С. от колкото с изостанала Русия. Нека по младите знаят истината, а тя е: От 1944г. до 1989г. България беше под РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО. Тогава имаше огромна безработица, едва след 1989г. започна да се стабилизира държавата ни. През последните 5 години, благодарение на ГЕРБ и Е.С. се изградиха нови, модерни заводи. Безработицата намаля повече от два пъти.

27

Анонимен

преди 9 години

Англия и Русия винаги са били Велики сили и Имперското още е живо в тях. И техните мисли и действия нямат нищо общо с плебейските ви предположения. Кучетата си лаят,а кергна си върви.

26

Много хубава новина

преди 9 години

Това е не края на ЕС, а на Валикобритания - следващия референдум за независимост на Шотландия ще е успешен.

25

Сципион дебаркира

преди 9 години

платят, пък после ще им припомнят думите на Пилат:- Моите ръце са чисти, вие му мислете!

24

Спиципион 2

преди 9 години

Адирата е съжалявала за подкрепата за Ханибал, но просто англичаните нямат печеливш ход - те ще бъдат матирани, ако не се предадат. Ако излезат от ЕС - жална им майка, просто не мога да ги мисля, ще станат гето, защото Британската империя замина в историята и заради СССР, а СССР завърши историческата си мисия и се саморазпусна;3. В края на краищата, на обратните с обратното движение, им се предостави избор и те както винаги се проявиха хулигански. И сега, ще видат и последствията. Нека не

23

Сципион Африкански

преди 9 години

ротивно на първосигналните и първобитните мнения, за мен това е суперпремерен ход.Постигат се няколко ефекта:1. Принципа на солидарност важи навсякъде където има обединение, в т.ч. и най-вече в континентални или по-точно - геополитически обединения;2. Англичаните само ще пречат, т.е. саботират. За да ги елиминират елегентно, им пускат въдичка и Камерън *** с цяла уста. Накрая сами ще проклинат избора и съдбата си, понеже Англия, повтарям Англия, а не Британия, горчиво ще съжалява, както

22

БИГ БОС

преди 9 години

Овцете да не смятат. Имам си счетоводители за това.

21

БИГ БОС

преди 9 години

До Вещица. Защо трябва да продаваме България? Ние сме селскостопанска страна и имаме много овце за стригане. Пък и трябва да дадеш малко,за да получиш много.

20

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Е СЕГА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СИ ВНАСЯМЕ ПАРИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ НИ ГОСПОДАРИ. ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ НАИВНИЦИ!!!! КОГА ЩЕ СЕ ОСЪЗНАЕТЕ !!!

19

Фен

преди 9 години

Незабавни оставки на всички отговорни за невярната информация дадена от НСИ. Не разбраха ли най накрая че с лъжи е до време,всичките тези милиони да ги плащат поръчителите ( Боко , Станишев, Орешарски, Доган ,Волен и сие.

18

ъ

преди 9 години

ха честит ни ес, след 7г разбрахте ли защо така набързо ни приеха,то не беха забрани то не са глоби ,оголени граници и нарочно набутване на *** с цел убиване на българщината, колко икономически изгоди има у нас всичко е в ръцете им и се източва,отделно плащаме членски внос като наи големите богаташи, а плюсовете кои са?

17

Перо

преди 9 години

Не плащайте данъци на това жалко подобие на държавност...то е най големия ви враг!

16

Зи

преди 9 години

Рано или късно ще ви се пукне "ЕВРЕСКИЯ" пардон Европейския съюз..на света му писна от педерастките ви номера!!!!!!

15

Леле че народ

преди 9 години

Ха познайте за какво са тези пари????????????????????? Познахте ли ? Ако не сте ,ще ви отговоря Тези пари са ,за да може ЕС да плати газта на Украйна Ха се хващам на бас,че ако ги съберат,веднагически ще ги дадат на Газпром Найс ,нали ,евроинтегратори? Големи сте богаташи,чак и газа на Украйна ще плащате за зимата

14

Анонимен

преди 9 години

Камерън категорично отказва Великобритания да внесе тия пари, преди малко Фокус съобщи. А дано и ние намерим малко сили да се опълчим.

13

ауслендър

преди 9 години

Европа не ви е виновна, че си избирате винаги политици крадци.... Стига сте ревали , ами ги избесете по дърветата!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Ще се разпадне, до 2 год. най-много.