13

Cleo

преди 9 години

Е какъв очевидец е тоя кренвирш? Видял как полицията отцепва района. СмЕх ...Между другото на този майка му e табаранчка (Квеберкарка) и работи за правителството. Който не вЕрва, да гугълне Government Electronic Directory Services (GEDS) и да търси Susan Bibeau ;)))BTW, този Кевин го думна в библиотеката, което ИЗОБЩО НЕ НЕ БЛИЗО до заседатената зала, а се намира еднакво далеч от заседателната зала на Сенаторите и тази на депутатие.Стига съм отварял очите - знаете езици, четете. Пийс!

12

Demos

преди 9 години

Ислямистите започнаха да ми харесват. Хубаво ще е да се развихрят в Белият дом или пък в нашия парламент!

11

Анонимен

преди 9 години

И този нашият герой вурсчета продавал 30 г., голямо постоянство за един българин

10

Анонимен

преди 9 години

Българи като тоя под път и над път. Без образование и никакви квалификации, тръгнал да търси цир-вир-зацията. 30 години продава хот-дог... Хахааха. Чудно ми е дали въобще е научил английски - надали. :)Егати сельото.

9

Анонимен

преди 9 години

Ислямът бил "миролюбива" религия...

8

Анонимен

преди 9 години

До роден след 10-ти1) трудно2) може първо да е бил в щатите 4 години

7

роден след 10-ти

преди 9 години

Чакайте малко сега...как по-точно се напуска България през 1980 година в посока Канада? и до 2014 са 34 години а не "близо 30". Нещо се разминават фактите в тая статия....

6

Анонимен

преди 9 години

Само, че се информирайте преди да пишете популистки глупости наизуст. Стрелецът не е ислямистки емигрант, ами престъпник конвертит на който вече е бил иззет паспорта, за да не ИЗЛИЗА от Канада. Каква народност е имал не знам. Но веднага да се скача срещу всички мюсулмани и да се пускат пароли срещу бежанци, избягали именно от радикалните, защотото и те не искат да ги подкрепят, ми се струва ужасно необразовано и необмислено.

5

Анонимен

преди 9 години

Има мюсли има проблем, няма мюсли няма проблем. Още Сталин го е казал

4

Анонимен

преди 9 години

Най-добрата мюсла е оня в паницата с млякото.

3

Mc Donalds

преди 9 години

След преживяното, Стоянов е продавал цял ден само кафяв хот- дог. Да са ни честити сирийските емигранти в БГ. Нали Боко каза, че са ни приятели, колко дюнерджийници имало в БГ.

2

Анонимен

преди 9 години

A какво правят канадските войници в ислямските държави? Въдворяват демокрация?

1

Анонимен

преди 9 години

Канада да умират , проклети да са , те ни грабят Златото..