61

skfhf

преди 9 години

izgonete Voche i Kali. Otvratitelni sa! Vsqka vecher samo laqt sreshy Vulevi. Ne vqrvam da sa tolkova mrasni, kolkoto tvardqt kokoshkite. Vuleva izglejda tolkova suetna, che se komkurira edinstveno s Yordanka i Kuchkova.

60

Калин

преди 9 години

DNES, вие сте се превърнали в "жълто" онлайн издание...Не подхожда на сериозна медия, да пише за подобни ***, да занимавате нормалните хора с безмислени и идиотщини...Едва ли някой ще се трогне, но от днес загубихте един читател (а съм сигурен че ако продължавате така няма да е само един).

59

Анонимен

преди 9 години

да си спомним защо всички мразят вулева: https://youtube/watch?v=T5K7H-w9Hi4

58

Анонимен

преди 9 години

https://youtube/watch?v=liKF2cQrPeM

57

Анонимен

преди 9 години

откога чалгарката камелия стана "вип", та търси маана на вулева? откога проститутките на пайнър станаха випове? аман от простотия! забрави какви ги е вършила по чалготеките! ще трябва да прегледам "сигнално жълто" в тубата, да видя защо толкова я мрази!

56

Пейо

преди 9 години

чудя се за Вулева дали действително мирише и как Воче знае дали се бърше или не, тя да не я следи като ходи до тоалетна, дали не седи с хронометър и да засича хахахаха

55

emma

преди 9 години

Тачо пък се държи все едно е някакво животно. Не е истина с колко малко ги провокират и как тежко се излагат. За мен Тити беше достоен победител, жалко че си тръгна. Воче е много истерична и безкрайно фалшива жена. Това предаване вместо да забавлява започва да товари.

54

emma

преди 9 години

За мен този път тези т.нар "випове" тотално се изложиха. Показаха само колко са жалки, себични, с двойни стандарти, голямо его и дребнави. Не съм очаквала че може по такъв начин да си делят храната, да се карат за нея. Иначе все се посочват кой бил вип и кой не бил. Жени я мислех за по-умна, а за Кали не съм очаквала че ще се окаже е толкова проста, дребнава и с ярко изразен селски манталитет.

53

Анонимен

преди 9 години

това 'шоу' показва отдавна известната истина - малък, но изключително *** народ

52

Анонимен

преди 9 години

70-ти Аз не мога да разбера що Тоя алкаж Тачо само обвиняват. Всичките пъти когато се е карал с Калканджиева, тази смотла винаги е на градус. Тая жули вино като ненормална още от обяд и като достигне едно ниво на алкохол в кръвта започва да се мисли за велика. Срещу една пиянка като Тачо. И след като се напие го провокира, а после алкажа й виновен, че я нарича с к'ви ли не обидни епитети.

51

Анонимен

преди 9 години

на сина ти нещо не е в ред или на теб отговорен татко,/съжалявам но не се сдържах/абсурд е да не може да си намери работа човек висшист,не е задължително да е по специалността поне в началото,не е задължително и да е там където е роден и изучил нали,аз пък познавам момчеТА които са все още с незавършено висше и си получават добри пари,крайно време е в България да се учи каквото трябва а не заради дипломата за вишо и после да се оплакваме защото от икономисти и прависти ...аман и не му виновен ВБ

50

пияч

преди 9 години

Тачо и Жени са големи пияндурници-също като мене!

49

Анонимен

преди 9 години

за хигиената на рускините съм склонна да вярвам на брадърите,една дузина рускини познавам добри като хора жени но верно мърлячки,не знам все такива са идвали тука или са си такива по принцип не смея да съм категорична,обаче факт е че не са по чистенето

48

Анонимен

преди 9 години

Нямат какво друго да кажат срещу Вулева, че се хванаха за личната й хигиена. Направо ги разбива с интелект тая, а *** *** от безпомощност осъзнавайки колко са прости спрямо нея място не могат да си намерят от злоба.

47

Анонимен

преди 9 години

Това ли са VIP-овете на България?С този подбор продуцентите обиждат нацията.Ама какво друго да очакваме от едни арменци.Явно го правят нарочно за да ни покажат колко сме прости.

46

анонимен

преди 9 години

Трябва да си много ***, за да участваш в такова шоу-помия! И трябва да си супер ***, за да гледаш тази бълвоч!

45

до саманта

преди 9 години

Съгласна съм напълно! Точно в това е и разликата между Й.Христова и Л.Иванова - в класата.

44

фенът

преди 9 години

ако имаше как да върнат г-н Минчев пак бих се завърнал да го гледам, но сега....освен разпри ибурни страсти друго не виждаминаче това си е най доброто шоу в бг - доказано!!!

43

саманта

преди 9 години

Данчето Христова на практика потвърди приказката, че никога не е късно да станеш за резил.

42

кари

преди 9 години

Къде пък ги видяхте мърляви - като хор от папагали всички почнахте да припявате на Доче / или Воче беше /.