13

Анонимен

преди 9 години

***, може да изглежда самотен, но поне бута количката като самотна домакиня. Сигурно отдолу си е сложил продуктите, дето е купил на промоция от супермаркета и е скрил 1 кутия цигари от мъжа си.

12

Анонимен

преди 9 години

България има да затваря 3200 МВт мощности или модернизация / сероочистка.....ама пари няма, производство няма, хората си ограничават потреблението, за да има за основни нужди (храна/дрехи/подслон), но вече и там е нарушен баланса и не се виждат признаци да се оправи... Европа не е друга планета, като изнесем мръсотията в Индия и Китай, няма да стане по-чист въздуха на планетата... в същото време цени 3x "защото сме еко" + емисии......... да продължавам ли!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Гнусно използване на деца за илюзорна кауза.Напомня ми на една много известна снимка на Хитлер в баварската си вила с децата на Гьобелс.Започнеш ли да използваш деца за да прокараш политиката си значи нещо не е наред.

10

охубоху

преди 9 години

ЕК, или поне това ковто минава за ЕК, очевидно иска да загроби окончателно, така наречения, ЕС! Намаляването на емисиите с 40% за такова кратко време ще доведе до спиране на производства и фалит, а това ще е причината, която ще се изтъква, за сключване на споразумението със САЩ за "свободна" търговия. Пригответе се стоки произведени в Китай и Индия с надпис Made in USA и забравете за Made in EU или подобни!Това май ще е "ЕК на разпада", а не на "спасението", както те се нарекоха!

9

Анонимен

преди 9 години

Всички гледат надясно, само той наляво ;)Интересите му се различават от тези на другите европейци ;)

8

преди 9 години

***,изглежда много самотен в тази компания. Всеки му обърнал гръб а той се бутнал в средата..........хахахаххахахахаха

7

Анонимен

преди 9 години

Намалявайте, намалявайте, те китайците, индийците и др. ще наваксат с пушека заради вас.

6

Кирил

преди 9 години

Честито самоубийство на Европа. Очаквайте много болка, много бедност, края на Европа като индустриална сила. Всичко ще се внася от Индия, Китай, САЩ, Русия.

5

Анонимен

преди 9 години

Това ще доведе до големи икономически последствия за страните членки в негативен аспект.Фирмите ще реагират като изнесат производствата си в Китай ,Турция и Близкият Изток.В резултат на което онези страни ще започнат да цапат още повече щото на много малко хора там им пука за някакви еко норми.В самият ЕС безработицата ще нарастне защото съгласете се не всички могат да бъдат селскостопански работници,лекари или държавни служители..От криза в криза- добре дошли в ЕУ..

4

Анонимен

преди 9 години

Навремето соцлидерите обичаха така да се покават и снимат с деца. Избягахме от един комунизъм за да се натресем на друг. Само квоти, ограничения и санкции. И това ми било демокрация и пазарна икономика. Пълна порнография.

3

Анонимен

преди 9 години

Разберете че зелената енергия в България е скъпа заради престъпните закони, които ни задължават да я плащаме няколко пъти по-скъпо отколкото тя струва. Да се надяваме, че като падне държавната субсидия за зелената енергия ще е съпоставима с ядрената по цена.

2

Анонимен

преди 9 години

Значи да се стягаме токът да стане 1лв за киловат. Те западняците сигурно няма да им е чак такъв проблем, но за бедняците от изтока, сиреч нас най-бедните в ЕС, това ще ни съсипе дългосрочно - и индустрията, и населението, доколкото е останало по тези земи в 2030г.

1

realen

преди 9 години

Какви въглеродни емисии, какви пет лев?Отидете в едно село да видите как някои хора се отопляват с парцали (изрезки от шивашките цехове) и тровят въздуха на всички. Това никой не го отчита, а замърсява повече от предприятията.Всичко е бош лаф.