16

Мира

преди 9 години

Бялата мафия отдавна произвежда вируси и ваксини срещу тях. Перфектна идея за бизнес! Но тъй като няма ***, които да им се връзват, искат да направят имунизациите задължителни. Дори предлагат т.нар. "безплатни" ваксини, парите за които се взимат пак от нашия джоб. Колегата, дето предсказва, че след 5 години България няма да я има е в дълбока грешка. България и сега е само географско понятие. Тя отдавна е изчезнала като държава, защото се управлява отвън чрез марионетки.

15

фифи

преди 9 години

Да, вече един месец предварително знаят кога ще дойде грипа, кой ще спечели изборите, кой ще влезе в парламента. Всичко е планирано. Планът Калерги за унищожаванее на бялата раса от 1923 г. А парите за безплатните ваксини не ни казаха откъде ще ги вземат? Ясно е, че пак от нашия джоб...

14

Анонимен

преди 9 години

да отива в парламента

13

Че те минаха!

преди 9 години

Два жестоки вируса имаше, септември и октомври. Половин София кашляше и подсмърчаше, не се лекуваше с обичайните средства. За разлика от мои състуденти от Азия и Африка. Което ме навежда на мисълта, че не беше типичен за региона ни, а внесен от бежанци!Всички мълчат!

12

иван

преди 9 години

много точно знаете кога и кой грип ще дойде?Да не би да го поръчвате по телефона ?Май е вярна доктрината за световната конспирация!

11

да бе да

преди 9 години

Ми то и настинката може да се усложни, ако не се лекува(с чайче, движение и чист въздух). Което важи за всяка болест. И кво, да земем да се ваксинираме срещу всичко? А и грипния вирус докато стигне до нас вече е мутирал, трябва нова ваксина...Тичайте бързо, ваксините са евтини! Трябва да събират коледни фармацевтичните компании и докторите!

10

Аз

преди 9 години

Това ме тревожи вече: .... но да са задължителни за големи групи от хора. !!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Цялото ми семейство от септември досега изкара вече два вируса - с кашлица, хрема, втрисане и висока температура. За тях нищо не се каза. Сега пак започват платените кампании за ваксините, затова са тия стряскащи новини. Грипът отдавна е започнал.

8

Анонимен

преди 9 години

Всяка година грипът идва,когато медиите кажат.Само че не споменават на коя дата в колко часа.А иначе ваксината може и да се окаже опасна за някой.По принцип щамовете са толкова много ,че нито една ваксина не може да ви опази.

7

Дръндер

преди 9 години

Ракия с мента, мед и лимон! И тоя "специалист" да си бие една ваксина в ***!

6

Свобода на словото

преди 9 години

Не, че няма да ми изтрият коментара, аматова е поне вторият грип за сезона.

5

офф

преди 9 години

айде стига с тоя грип...десета статия за него през последните 3 дена...пуууу,като идва да идва,какво? червен килим?

4

набюдател

преди 9 години

Това го разбирам като пуснали сме вируса чакайте да дойде ,,,,

3

вече е при нас

преди 9 години

Защо мислите са пълни детските и белодробните отделения в много градове

2

продуктово

преди 9 години

Съчетано продуктово позициониране, на кърпички и на ваксини. Криза е може да се съчетали двете фирми като са пускали вирусите

1

Ракиджия

преди 9 години

Този "специалист" вероятно е производител на мокри кърпички. Шише ракия, домашно производство, върши по-добра работа.