14

Анонимен

преди 9 години

Може с РУСИЯ!!!

13

АЗ

преди 9 години

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

12

Анонимен

преди 9 години

Я! Имало по - големи тикви от нашата Тиква!

11

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** пак е обърнал причинно - следствената връзка :Без Донбас, няма Украйна. Има Укропия по -изпаднала от Албания отпреди 20 години.

10

Анонимен

преди 9 години

fashist ,banderovec ,petlur samo edno kyrshym za teb.

9

Анонимен

преди 9 години

Безплатни бомби няма. В Югото всички бомби ги плати Нато по ценораспис.

8

Румбо

преди 9 години

Бодряк е Порошенко,но това няма да помогне-тия райони са вече отписани от Украйна!Хич да не се прави на загрижен!Когато палиха хора в Одеса и бомбардираха цивилни-да бяха мислили!Късно е либе за китка!Ако продължават с проамериканското поведение-и още много ще изгубят!А план Маршал за Украйна няма да има-някой да си спомня САЩ да са дали нещо,на някого от 2 св. война насам!?Освен безплатни бомби,разбира се!

7

Шоп

преди 9 години

Откакто се споразумяха за "примирие", руските не са спирали да атакуват летището в Донецк. Към 700 путлеристки трупа и все не се отказват.

6

ОФ

преди 9 години

Игор Стрелков (видео в Туба) преди два дни, а днес и Захарченко предупреждават, че укропите могат да започнат щурм на Донецк в близките дни.

5

до 6

преди 9 години

То навсякъде в Източна Европа предприятията търгуващи с Русия фалираха. Всички фалирали в България предприятия през 90-те години търгуваха изключително с Русия. Същото ще стане и в Украйна.

4

Леле че народ

преди 9 години

Не ми стигна мястото ,да зарадвам феновете на Украйна,със инфото,че Южмаш скоро време го чака банкрут Нямат поръчки от Русия и сега са почнали да съкращават по 40 човека седмично Хм, нещо ще стане като фалиралите ЗАЗ и почти фалиралия ЛАЗ И то преди зимата,хиляди на улицата,голям кеф Инак ,за да успокоят галичани,са им пуснали минимални цени на топлото,ама в Киев има над 1000 домакинства без гореща вода

3

Леле че народ

преди 9 години

Аз пък съм убеден точно обратното Донбас,ще си продава въглищата на Русия ,а тая *** на снимката ще остане с пръст в устата Къде са десетките милиарди,дето ЕС така щедро обещаваше края на февруари Къде са бре???? Нещо ,Украйна искаше 35млрд. долара ,а досега я е получила 5 я не ,а минаха 8 месеца,кажи речи Ще ги получат тия 35млрд. след 10 години ,ама дотогава а ? Още зимата не е дошла ,а газовите им запаси се топят като сладолед на обедно слънце

2

Анонимен

преди 9 години

Поркиченко може да направи първата стъпка в борбата с корупцията като се хвърли от някой мост.

1

Анонимен

преди 9 години

На този челото му е има няма два пръста