50

готин

преди 9 години

еееееееее ама в сащ са мешани бащице от всички религии има там какво очакват да ги галят с паче перо маиче ааааааа без,ще има мн атентати

49

вбесен

преди 9 години

Толкова им е акъла!

48

Анонимен

преди 9 години

Хомосапиенс винаги е воювал, войната е в гените на Хомосапиенс, при някои войнствените гени са проявени по слабо, при други са неудържими! В древен Рим построили Кулизеума, за да утолят жаждата за война!Съвременните варианти на Кулизеума са футболните стадиони!

47

Анонимен

преди 9 години

Задайте си въпроса,защо напоследък така активно се мълчи от "медиите" относно Израел и особено относно Юдаизма.Задайте си въпроса,каква е тяхната роля в насъскването на "гоите" едни срещу други ,за да се избиват взаимно.Точно там се коренят нещата.Останалото е следствие от това,но трябва да се види,докато "гоите" все още не са се самоизбили.

46

маймун дере

преди 9 години

До всички залепили се като пиявици за американските ционистки ***: Защо не си отговорите на въпроса,как така при "масираните" американски и съюзници бомбардировки,ИД спокойно си помпат нефт от кладенците в Ирак и съвсем спокойно си го продават и всичко това е по сведения на американското разузнаване.Как бе,***,може да стане това,ако не става с активното американско съдействие?Кладенците да не са топлийки,че да не могат да бъдат бомбардирани,както и стотиците цистерни извозващи нефта?!

45

Анонимен

преди 9 години

тaкaли прaвехте в смъртните килии нa ДС a резултaти имaтели дивaци комунистически

44

Анонимен

преди 9 години

нaй великите комунисти стaнaхa нaй велики демокрaти и тaкa нaй верните християни стaнaхa ислямисти и нaй верните нa спaзвaнвто нa човешки прaвa сa нaй гaзещите фaкт

43

Анонимен

преди 9 години

Както ние се освободихме от Турско Робство така трябваше да има поне още 3 християнски държави в Близкия Изток. Ливан, Асирия и Антиохия.Ако не бяха Руснаците да ни освободят през 1878 сега ние щях ме да сме на тяхно място, изчезващи народи , прокудени от собствената си земя под влияние на демографски натиск.

42

Анонимен

преди 9 години

Боли ме к.... И за русия и за сащ и за ес!!! Важното е България!!! България над Всичко!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Като цяло простотията и идиотизма са в невиждани размери. Така че не се чудете защо се връзват *** и ходят да избиват хора!

40

Анонимен

преди 9 години

ИДИЛ, разрушиха всяка една църква в Алепо, Мосул, Рака, Шингал. Християните които живееха хиляди години по тези земи вече ги няма,ИДИЛ обяви война на Христа.

39

Анонимен

преди 9 години

Защо в медиите няма нито едно полезно заглавие, а само слухове, страхове, убийства и упадък?

38

Анонимен

преди 9 години

СИДЕРОВ И АТАКА СА С ЧУПИЛИ ПОВЕЧЕ ТУРСКИ ФАЛОСИ ОТКОЛКОТО ХАРЕМА НА СЮЛЕЙМАН ВЕЛИКОЛЕПНИ!! ДА ГИ ИЗВАДИМ ИЗ ПОД МАСАТА! ПЛАСТМАСОВАТА!

37

Анонимен

преди 9 години

До 47.Цивилизация ли?Християните в Ирак и Сирия биват убивани и изнасилвани докато философствате.Православните Асирийци са изселвани, подлагани на мъчения, тормозини по улиците унижавани. Унищожиха стотици Църкви.Това което направи ИДИЛ в Сирия и Ирак Османците за 5 века не го направиха.

36

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ И БОРИСОВ ИМАТ ПОВЕЧЕ УБИЙСТВА ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ,НА ФОНА НА ГЕРБ ТЕЗИ СА СИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ,03,11,2014 ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

35

тролгеносен

преди 9 години

До здр........".При соца заплата сигурна,ако,искаш работиш ако,искаш имитираш работа...но ,спокойствието цена няма."=========================Значи така..............."имитираш работа" и.........спокойствие. "Имитираш" т.е нищо не вършиш. С две думи...........мързелуваш. И ко? Някой друг те храни, нали??? Щото кИфтета не валят от небето......С удоволствие бих ви попитал:Що не си трабадъб, трабадъб, маминцето мързеливо, тарбадъб, трабадъб, мързеливци червени?"

34

муха в ухото

преди 9 години

Оказва се, че онова, което привлича младите, е чувството за справедливост.. и смисленото живеене. Е, кои са жестоките диваци? Каква е тази цивилизация с огромни претенции към другите и винаги готова да цивилизова насила...Живеем в промито и откачено време.

33

здр

преди 9 години

Ами ,това е заради гадният капитализъм,пример България,един съкратен или убит от работа по капиталистически и накрая не му платят,това се случва.При соца заплата сигурна,ако,искаш работиш ако,искаш имитираш работа...но ,спокойствието цена няма...ето това става от гадният капитализъм работа работа и ставаш луд и правиш луди неща.

32

Анонимен

преди 9 години

Спрете им фейсбук групите и форумите и ще си седнат на задниците толкова е просто.

31

Мехмет

преди 9 години

Тая на задна прашка,ще забрави за автомат,за ислямска държава и за джихад.Явно не е виждала истинска любов.Такива жени стават жестоки и мъжемразци.