43

Анонимен

преди 9 години

Българските гробищни паркове за страшни и зловещи. Вместо да има глоба, да въведат такса за поддръжка, така хем ще имат по-хубав вид, хората ще си плащат и ще се назначават хора на работа. Ако не плащаш, поддържаи сам, като не го правиш глоба. Всичко в тази в България е изкривено и дай глоби да има. Първо е превенцията, след това е глобата. И накрая никой не контролира, няма глоби, закона отлежава някъде и всичко е *** в тази държава.

42

Питам

преди 9 години

Ами тези дето крадат и оскверняват гробовете тях какво ще ги правят. Не съм чула до сега някой да е хванат, да му е написан акт, или пък осъден. Мисля, че след като имат право да глобяват това им вменява задължение да опазват парковете.

41

анонимен

преди 9 години

за урнополагане в центр гробища искат 30 лв безда издават документв деня за урнополагането работниците с които отивате до мястото напоставянена урната искат и те пари в наредбата пише ли нещо за корупцията

40

Анонимен

преди 9 години

А Гробищни паркове,които съдират кожите на опечалените ,а не поддържат гробищата?!Тях колко ще ги глобите?!Не стига,че цял живот тънем вмизерия и мръсотия,ами и в сетния път не можем да изпратим близките си в що годе нормална обстановка,прясно изкапон гроб,от страни камари ***,до тях дремят *** ,по-нататък глутница ромки чакат да откраднат цветята,за да ги продадат пак,залата за обреди-***,студена-като целия ни живот.М..ка ви *** ,гадове!И в мъката не оставяте човек!

39

Тихомир Томов

преди 9 години

Да четат " Епопея на забравените " и да видят глобен ли е някой !

38

granatomet

преди 9 години

на всички гласували "за" нека комисията да посетискоро"добре поддържаните " им гробове

37

сс

преди 9 години

у един гроб сичкото роднин и то прави да заемат по малко място, отгоре 2 плочки изкарани от някоя забутана улица и тва е.

36

Анонимен

преди 9 години

тия мислят за 13 заплатаа

35

Анонимен

преди 9 години

Vie ludii ste

34

vesko02

преди 9 години

Явно и за умрелите се грижим както за живите.

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимени нея ще я поддържат по същия начин , да не мисли че е безсмъртна

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен И ба-си СОСА

31

#$&

преди 9 години

.. Специална комисия ще определя дали гробът е поддържан добре или се налага ползвателите да бъдат санкциониран и.. Mа той е умрял ***! Вместо да направят една специална комисия, която да поддържа тези места, те типично по български ще тормозят хората..

30

Анонимен

преди 9 години

Не баси живота, а баси смъртта!

29

Анонимен

преди 9 години

Ех, колко много направи за нас Фандъкова а вие, вие нищо не заслужавате! Миличката, колко е скромна и добричка!

28

ттт

преди 9 години

Нали знаете, Гърция е страната с най-много столетници. Почине човекът, тайно го погребат и продължават да му получават пенсията още половин век. А са въвели тия глоби, а сме въвели гръцкия почин!

27

sport

преди 9 години

Това е поредното безумие - СОС да се разпуска и да го пържат в друг сос. Охраната в гробищните паркове е клоняща към 0. Всеки ***, деградирал наркоман или просто *** може да влезе и да руши, но след това, ремонта се плаща от близките на починалия. А дали просто такива инициативи не се спонсорират от всички погребални агенции или ателиета, занимаващи се с надгробни плочи?!?! СОС - вие акъл имате ли? Няма ли нещо стойностно, с което да уплътните времето си и да заслужите заплатите?

26

Анонимен

преди 9 години

С тази умна и красива кметица само ще се скубят! А тези които са закупили гробовете за вечни времена и са в чужбина как ще им ги вземете? Та това си е 100% частна добственост!! Като се заведат дела на селендурката от Самоков и започне да плаща друга песен ще запее! А кой ще пази гробовете от ? Кортофената хубавица да си ходи на село.

25

До 28

преди 9 години

В изчезналия пост на Жоро (тогава беше с номер 28) пишеше, "ще глобяват ли онези, които чупят гробовете". (Всички знаем, те какви са, той го беше написал).

24

До 28

преди 9 години

Няма Жоре! Но като нищо ще пратят някой да ти го счупи ина следващия ден глоба. На по-следващия отново. И така след всеки изгрев. А като го поправиш, ще затворят цилъла.