13

муспи

преди 9 години

Като се четат тези коментарии може да се помисли че е играл някой български отбор, а самите Анадолец не искат и да се споменава такова нещо. Сега започва серията големи унижения. Ние българите сме европейци а не анадолци и сме за европейските отбори. Че Реал за нас е нещо като Левски, а Анадолец като Галата сарай.

12

Така е

преди 9 години

- "Ние имаме още шансове да се класираме. Силите са изравнени. С Ливърпул сме с равни шансове."Абсолютно вярно, с равни шансове сте да се класирате на 3-то място и да играете в Лига Европа :D

11

Анонимен

преди 9 години

мачът беше равностоен до 75 минута, после лудогорец играха в пъти по-добре. разбира се, турско-немският съдия удари едно рамо, но предвид предните порязвания с ливърпул и реал, това беше най-малкото, което можеше да се случи. лудогорец категорично си заслужават 3 точки, дори и ако 3те мача бяха завършили с равни резултати!

10

Анонимен

преди 9 години

Спокойно - има реванш, а и рекорд за подобряване - онзи ден Шахтьор набутаха 6 парчета за едно полувреме, сигурен съм, че вие можете повече!

9

:)

преди 9 години

Аз пък си мислех, че само Вуцата и Стойчо реват след мач. Явно не е така, това е общоевропейска практика :)

8

Анонимен

преди 9 години

Хайде, хайде. Лудогорец са си заслужили победата. И онези испански щяха да бият, ако не бяха *** картони и измислени дузпи, че да се радва Роналдо. Лудогорец показаха много добра игра на световно ниво и то срещу мизерен бюджет. Просто големите не допуснаха един малък отбор да ги бие, като включиха съдиите в играта! Базел са си некадърни *** и щеше да е вече очевидно, ако Лудогорец бяха паднали от тях.

7

Анонимен

преди 9 години

Да и Минев беше срещу вас и брат му на минев и той беше срещу вас.

6

Анонимен

преди 9 години

До Циганинsadiiska greshka,a moge i da e predvariteln predplatena-sadita niamashe pravo da dava cerven karton,kogato ne mogesh da igraesh,plastash,podkupvash,tova e to dnes futbola.dnes niama cist futbol-vsicko e omaskareno ot parite.

5

Българин

преди 9 години

Най-после и ние да направим нещо! Този път съдията не ни поряза нас и запдняците реват! А аз бих казал, че в тази кампания досега всичко беше срещу Лудогорец, но те устояха психически на двете несправедливи загуби и накрая успяха! Пробиха в "Шенгенската лига" въпреки стотците милиони изсипвани в западните клубове и въпреки съдийските тесли до вчерашния мач! Нямаше да е справедливо, ако не бяха спечелили! А и от футболна гледна точка почти 60мин ги бяха смачкали в собственото им наказателно поле

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонименda razbiram i sacuvstvam na treniora na Bazel.da zagubish ot edin slucaen otbor kato ludogorez,koito po niakakva si slucainost sa se sabrali da ritat topka-ritnitopkovzi.

3

Циганин

преди 9 години

С бутоните напред се дава жълт или червен картон -съдията е преценил ,че заслужава червен картон и .... . Може друг съдията да даде жълт картон ,може друг съдия да не беше свирил дузпата на Роналдо в София или пък дузпата в Ливърпул или пък дузпата на Робен ..., но е свирено -погледи различни .

2

Анонимен

преди 9 години

До Гошо...Тъпотоако бяха изгонили някой от разград за това пак ли по този начин щеше да мрънкаш

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ами даааа,Реал се...измъкнаха от позора с 2 несъществуващи дузпи.На вас не ги...дадоха и сте...сърдити.