13

Българин

преди 9 години

Честито на Гришо и на "Лудогорец" ! След няколко дена ще има поводи и за футолни коментари в Базел пак за българи! Не че сега няма! И не че всички в "Лудогорец" са българи. Ще се види, че снощната победа не е била случайна! Ще бъде кървав мач, в стортния смисъл на думата, дано да се запази феър- плея, въпреки огромния залог! А до някои анти - българи във орума не знам какви сте по националност, но жалко за вас! Не сте хора, ***! Бъдете живи и здрави, щото трябва да прощаваме на враговете !

12

Анонимен

преди 9 години

До ТяСамо че има една малка подробност - тия, които злобеят на са българи, а само български граждани. Има голяма разлика.

11

ази

преди 9 години

Браво !! Желая още победи, БЪЛГАРИНО!

10

Тя

преди 9 години

Българи, пълни сте със злоба и завист , която ще ви изяде. Хора комплексари , които не можете и не знаете как да се радвате на чужди успехи.БРАВО ГРИШО!

9

шеф Нанчев до 20

преди 9 години

па на твойте бих и се изходил в устата след кат сам ял кисело зеле

8

Смирненнски

преди 9 години

Браво Гришо! Продължавай да мачкаш!

7

Анонимен

преди 9 години

Пил съм, и не мога да пиша много четливо ама ... защо Дриш0, пак сте го писали с "Г" и без (0) нула накрая?!!! Хвала на сички ястреби от Аскуу- удри челото гъ$а колкот се може по-нагоре! Бактисах от журналисти-оралисти, ама кво да прайш- в Аскуу да си българин е презрително!

6

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, *** пак са отворили плювалниците. Ама, аркадашлар, когато имате вие тенесист в топ 15, тогава имате право да порицавате. Анандъммо?

5

Анонимен

преди 9 години

do 10Ах как се кефя че такъв *** като теб от злоба и яд ще му се пръсне сърцето. Муахахааааххааааааахаххахахаа

4

Анонимен

преди 9 години

А Делиорманци така и не разбраха как взеха мача.Тоя *** който вкара гола 15 секунди след като топката влезе във вратата не можа да регираи не вярваше на очите си че вратаря на Базел е проспал нефелният му удар.СМЕХ.А коментатора ревна като че ли кон му го е вкарал отзад.УЖАС и ОТВРАТ!

3

Анонимен

преди 9 години

1-0 за Лудогорееееец в последната минута!АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!9 точки за Реал! По 3 имат Лудогорец Базевл и Ливърпул. Битката в оставащите 3 кръга ще е жестока.

2

KAUN

преди 9 години

СРАМ Е ТОА!

1

Анонимен

преди 9 години

Гришак, Смачкай тоя Поспишил и си уреди среща с твоят идол и най-велик тенисист Роджър Федерер!