93

След 2009 година...

преди 9 години

... "управлява" Борисов и унищожи 245.000 работни места като наду безработицата от 6.8% на катастрофалните 13.8% и лиши така от доходи и препитание близо 1 милион българи, защото всеки един от тези 245.000 нови безработни храни семейство. Борисов върна икономиката и заетостта с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година. Борисов забатачи икономиката в трайна рецесия. Да ви е честит отново.

92

rd

преди 9 години

И тази статистика не е вярна. При този наплив от Африка ще е цяло чудо ако скоро не прескочим десетте милиона. България няма да изчезне именно благодарение на африканците.

91

Анонимен

преди 9 години

Щом не желаете да гласувате ще опознаете законите на живота по трудния начин.Само че този път, когато дойдат високите сметки за той и започнете да стачкувате ще Ви избият зъбаците. Пак спете и не гласувайте. ЕС е да хора, които не са егоисти. Европееца мисли за всички. Над 50% не да гласували. Роми и турци масово отново гласуват. Докато ДСП и Местан не стане министър в БГ няма да се научите. Няма винаги ЕС да Ви дава шанс. Е,този път ще разберете що е ти глад, липса на здравеопазване и мизерия

90

Анонимен

преди 9 години

Защо мрънкате? Лоша държава. нали искахте капитализъм. Защо сега търсите държавата?Крадливи политици, фалирали банки, окраден народ.къде бяхте в деня за избори?Спахте.Бъркали им в гащите, полицията бие.И зъбаците ще Ви избият следващия път.мутра е министър, а те бият.да Ви галят с перце ли? Не щяли Русия, не искали и ЕС защото евро парите били спрени, извън шенген и общия банков съюз.Естествено.Вие да не си помислехте, че германеца и англичанина ще работят за българина.

89

еи

преди 9 години

2004 до 2009 г. както и щете го тълкувайте но това беше времето на тройната коалиция и после последва гладът на Борисов!След време на малкото ученици в Българя ,ще се преподава - тема: Периода Борисов -Дянков -изгубените години и осъществяването на глупавите идеи на диктатора....

88

Анонимен

преди 9 години

През 2035 г. ще сме най-много 6,5 млн. душиче то ние сега сме толкова.

87

Анонимен

преди 9 години

1887 година след освобождението българите са 3 милиона, но все силни и смели хора.Границите са отворени. Който иска да заминава където желае.Няма незаменими хора.

86

План

преди 9 години

Едмонд Ротшилд е казал през 1992 г. че в 2030 г. няма да има нито България, нито българи.

85

Анонимен

преди 9 години

от коментарите разбрах единствено, че при демокрацията ви е гот! Яко ви е и избухвате по няколко пъти на ден. Евальята за верния избор!

84

Христо Тамарин

преди 9 години

Интересува ме демографската статистика в етнически разрез, но от политическа коректност такава не се обнародва и вероятно не се и прави от институциите, които биха могли да я направят. Цялото население на България е обект на публикацията.Обаче демографската картина при българският етнос е повече от тревожна. Българският етнос е най-обикновен европейски християнски етнос и както останалите европейски християнски етноси страда от тежка демографска криза, която ще го затрие неминуемо и скоро.

83

малко цифри

преди 9 години

войни: бг-сръбска, 1885г, 2 месеца, 1300 жертви; балкански-1912-1913, 2 години, жертви 170.000; 1ва световна - 1914-1918, 5 години, жертви - 150.000; втора световна война 1939-1945: 7 години; жертви: 13.000. НАКРАТКО: за 14 години войни даваме 334.000 жертви.*******25 години 'преход': над 2 милиона...И ако някой сега каже, че не сме в ПОСТОЯННА, 25 ГОДИШНА ВОЙНА???

82

Последния

преди 9 години

да дръпне шалтера

81

9

преди 9 години

Има доста логични предложения тук в коментарите,бъдете далеч от мисълта,че 240 те не са се сетили за тях! Защо обаче не ги прилагат!? Няма нужда да ми отговаряте.

80

Анонимен

преди 9 години

До 2035 година много хора ще гушнат букета и ще се преселят на по-добро место от кочинатаРазбира се не е виновен РАН-ЪТ!НЕ!С РАН-ЪТ ние вървим към светли бъднини!

79

Анонимен

преди 9 години

Чекайте, още помня пленумите за повишаване на раждаемостта от соц-а. Отрицателния прираст на населението ни го лепна живковата диктатура, а не демокрацията

78

Ще изчезвате ами

преди 9 години

Така е в русофилските тоалетни ...

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонименвиновна е еврейската им демократична измама която ни се стовари на 10 ноември-89 г. и ,която ни разсипа държавата

76

sante_dog

преди 9 години

не само финансови мерки в помощ на родителите, но и мерки от по-друго естество - гарантиран достъп до детски градини, стимулиране на баланса между работа и семейство за жените, закрила на работещите майки, активно включване на мъжете в отглеждането на децата.Ето за това става дума. Стига са давали пари на калпак. Нека се стимулира раждаемоста чрез социални мерки и защита. А не както е досега като забременее жената и да я гонят от работа...

75

Анонимен

преди 9 години

бе то по-скоро ние трябва да си търсим държава. Като Аспарух навремето....

74

чвор

преди 9 години

Е,от векове *** си местят катуните,крайно време беше да си намерят държава...