40

Анонимен

преди 9 години

Я надуй на дядо кавала и че те правим кандидат чобанин.

39

Доган

преди 9 години

Или депутат, като бат Сали

38

Бузуков

преди 9 години

Като надуе бузи на още някой лидери на партии може и да стане външен министър!

37

Анонимен

преди 9 години

за тая кифла няма ли да се зададе въпроса "КОЙ"? само че тя уж е от умните и красивите според Плюнчото Плевнелиев..

36

ЛЕКТОР ХАРВАРТ

преди 9 години

Може би обидихме дамата, но тя е завършила Масачузетски технологичен институт в Полски Тръмбеш ................ специалност- горно горене.!? - Да извиняват хората от Полски Тръмбеш!

35

Люински

преди 9 години

Такива талантливи дами под юргана с горно горене у нас дал господ. Можем да посочим много примери на шеметни кариери в далечното и близко минало по държавните служби: Надежда Нейнски, Гергана Паси, Деница Гаджева , Моника Йосифова, Ива Йорданова и т.н и тн. и т.н.

34

ех

преди 9 години

сега гледах в интернет представянето и в шоуто на Слави -такава КИФЛА-лази по пода и мята з*ник и ц**и ,та такива КИФЛИ има във всеки бар,и ЛУКАРСКИ, всяка седмица ще си с нова кифла,без да се развеждаш бе човек...

33

Анонимен

преди 9 години

Той ЛукаВски ще стане някакво министърченце, като мъничко мишленценценце, което само може да гризка сиренценце. Ще се престраши да попита Боко Т. за отговорите на въпросите от "публичния конкКУРс" и девойчето ще размаже конкуренцията. Могат да я излъчват директно по internet, euronet, bulnet, namaikasigyzanet, резултатът ще е един: на правилните въпроси - правилни отговори.

32

Играчони

преди 9 години

Ей не се научиха тия, че когато се назначава свой човек на сладка държавна служба, вместо спускане с парашут, винаги е по-добре да спретнеш един фалшиф публичен конкурс.Едно, че ще им затвориш устите на всички тия наблюдателни критици и отворени българи в чужбина. Но и "твоят" човек, ако е достатъчно тъn, ще остане с усещането за победа и ще изглежда доста по-добре пред камерите...

31

щурофон

преди 9 години

Ама защо продължавате да я обсъждате тая БРЕ КЕМЕНЕТА!??,

30

:)

преди 9 години

Ама това е стриптизетката на Лукарски :) Толкова ли не е можал да намери нещо по-хубаво в цялата партия? То верно, че са 100 човека в СДС, ама все пак... много кухо това на снимката.

29

Кой? Кой? Кой?

преди 9 години

Кой протестира за службица ? Кой ? Кой? Кой?

28

ина

преди 9 години

Завършила е колеж, не университета Бъркли. Какъв трудов стаж има не е ясно, след като в шоуто на Слави каза, че последните работодатели в САЩ не са й подновили работната виза се връща в Бг, преподава танци!? В интерес на истината дори танца и не ми хареса, да не говорим, че през цялото време си държеше ръцете в джоба. Изказът и е ужасен, има мъжка визия, дебела и безформена.

27

Джедай Мастър

преди 9 години

До Анонимен 26Хич не е комична Агенцията за българи в чужбина - издават удостоверения, че разни лица са от бг. произход, което им дава бг. гражданство по улеснена процедура и оттам европейско гражданство. Голяма хранилка е тази агенция, Солунската митница пасти да яде

26

Анонимен

преди 9 години

Да се хвърли от някъде тая *** по-добре. Нахалница нахална метреса на ***.

25

БРАВО

преди 9 години

на Българите в чужбина те са нашата надежда и още нещо разкараха една ;калинка;

24

Маркс

преди 9 години

Ива, ти си добро момиче. Желая ти успех! Ехх, защо хубавите ябълки все прасета ги ядат, ЗАЩООООО?

23

Маркс

преди 9 години

Много сте гадни, честно! Това ли момиче е проблемът на държавата? Да не забравяме, че Боко също се издигна покрай Цветето. В живота е така!

22

Хаха

преди 9 години

Що не снима с батко си един филм за възрастни, за да се защити като негова любовница.

21

Анонимен

преди 9 години

Защо зае работата поначало, ако вярваше в конкурсите? Докога ще се дават измислени постове в комични агенции за да имат връзкарите работа? Повдига ми се от това ! Точно затова имигрирах, нямах никакъв шанс срещу тези неща. Точно заради такива като тази - кацва отникъде и заема висш ръководен пост. Сега какво ще стане на този "конкурс" -сигурно само тя ще се яви защото ако някой дръзне да я конкурира, ще го затрият после. И като прибавим факта, че е любовница на онзи *** от СДС... Гади ми се!