21

222

преди 9 години

bria bria

20

Анонимен

преди 9 години

Като гледам снимката Каракачанов май първо е поискал ракия и шопска салата и евентуално след това тройка кебапчета

19

MELEZA

преди 9 години

Karaka4anov da dokave s DNK ekspertiza 4e e Bylgarin , imeto Karaka4anov ne e bylgarsko

18

Анонимен

преди 9 години

И как ще изолирате третата по резултати партия, моля ви се? С аритметични сборове от мръсни задкулисни актриси и актьори? Да не би вие да сте дали нещо по-свястно за България, та се блъскате със зъби и нокти към парчето баница? Има действаща конституция, в която не се вмества дебелашкия подход на самозваните патриотари. А колкото да не ви се вярва, ДПС е представена и приета в Европейския парламент партия.

17

Бареков

преди 9 години

Дреме ми на шлифера, аз си тупам топката в Брюксел, живот - 5 години "Пей сърце!" Не ми пука за вас и за пенсиите ви! Нали ви открих 1000000 работни места! А, бачкайте сега!

16

бареков

преди 9 години

Нови избори! Кой опукал парите-опукал! Всичко започва отначало! Избори до дупка! И който остане накрая - печели всичко!

15

чисти партии

преди 9 години

Какви са тези колаборационисти от ВМРО? Коалираха се с БЗНС, РЗС, Гергьовден, ССД, Бюреков и вся осталная ***! Не им вярвам! А на времето убиха и Стамболийски!

14

Анонимен

преди 9 години

Пследиците от падането на Комунизма , едно зло си отиде друго дойде

13

Анонимен

преди 9 години

ВМРО не е българска партия , да си ходат в Македония

12

Анонимен

преди 9 години

Македонците какво прават в Българския Парламент , не стига че Александар Македонски е Македонец а сега щурмуват и България

11

POLICIA

преди 9 години

Каракачанов на съд в Хага за Дискриминация и веднага в Затвора там му е местото

10

Ганчо

преди 9 години

Каракачанов, това което искаш е причинило доста проблеми на други държави. Не може да зачеркнеш 700000 хиляди мюсюлмани, помаци и подобни етноси. Твоите хора дали имат 40000хиляди човека, че да смяташ да задраскваш други. Ако ще се оправяме трябва всички заедно независимо от вероизповедание и др.

9

Анонимен

преди 9 години

Отново изплува АГЕНТА каракачанката...Няма никакъв напредък в БГ!Искаме закон за ЛУСТРАЦИЯ и такива като него - вън от политиката...*)))

8

Анонимен

преди 9 години

Самоотбрана и битова престъпност..Съдебната система трябва да се реформира из основи инак никаккви условия за малък и среден бизнес няма да има.Ако се намали бюрокрацията, и се прекрати корупцията при обществените поръчки, рекета и преференциите от контролиращите органи ще е напълно достатъчно за да тръгнат нещата на горе.

7

Анонимен

преди 9 години

Каракачанов - ченге от ДС,КГБ!

6

SANEPISTANCIYA

преди 9 години

Ционистите се активираха като бълхи понапръскани с подходящ препарат с/у заразни вредители.Не гледайте ционистични еврейски медии(TV7,NEWS7-производните на изотопа SNN),нито им вярвайте,както и на пръдливите попове и другите,които имат отличителни белези(кръстчета,картинки,дрънкули и бабини деветини,престилки,брожки и инициали) на "Звяра" и шапки.Те сами ще се разпаднат с "полупериода" на зловонното сатанинко излъчване.И когато Симо Саксобурготски(от разбойническия род Кахари) каже нещо-НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ ! Нито на "Меките пръсти".

5

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ, Атака и ББЦ - партиите на българската простотия!

4

Анонимен

преди 9 години

До 3. Пак си е там.

3

Анонимен

преди 9 години

абе с това момче едно време работихме в службите сега къде е щото съм в чужбина от 25 години

2

Вуте

преди 9 години

Този ми е много смешен с призива за ШИРОКА коалиция, защото по-голям цирк едва ли ще сме гледали. А и ще е интересно как ще се гушкат Валери Симеонов и Волен Сидеров.