146

УЧУДЕН

преди 9 години

Малийи, живи да ги ожалиш англичаните, немали пари за оръжие! Ми печатайте си като американците и на това ли да ви учим! Айде Русия продава нефт и газ, ами вие к,во - луда крава! Я се стегнете и поработете малко! К,во сте се загрижили за шведите! Те имат диаманти - това са шведките! Срещу тях няма противник, който да остои! И хубави и искащи още и още! А пияните англичанки, к,во, хем грозни , хем пияни, хем дебел***зи! Абе земя, като една човешка длан!

145

а може би

преди 9 години

Пачо,Когато не само РФ, а и други държави се откъснат от пиявиците, ти ще си първия който ще хукне към по-доброто място защото си консуматор, и ценностите ти са консуматорски.

144

Пачо

преди 9 години

Само да попитам всички РУСОФИЛИ. Защо всички хора бягат към ЕВРОПА и САЩ ? А,тарикатчета такива,защо не ходите в Русия да изкарвате пари?

143

Анонимен

преди 9 години

Много си неук бе момче. Научи се първо да пишеш на български /ако си българин/, в което дълбоко се съмнявам, сред това научи и малко граматика, защото в българския език има и такава и едва след това изказвай *** си мисли. Хайде със здраве и залягай над учебниците.

142

Анонимен

преди 9 години

Да изкажа и аз скромното се мнение. Западната пропаганда и нашите слугински медии денонощно ни заливат с информация, за "жизнено важните" интереси на САЩ, които отстоят на хиляди километри от техните граници и вече се простират по цялото земно кълбо. Защо една велика държава като Русия да няма собствени претенции. Това е съвсем нормално и закономерно. Но еврогейският съюз и САЩ изпитват ужас от този факт. Ами всеки има права в този свят и Путин много добре им го показва. Желая му нови успехи.

141

сервитьор от Несебър

преди 9 години

Милите британци за какъв подводен флот си мечтаят тия нещастници...те освен да се напиват като прасета без грам да замезват за нищо друго не стават.... а да и да повръщат след това на всякъде и да не си плащат сметката и да се правят на маймуни и да ги реанимират в бърза помощ за наша сметка. Щели да плашат Русия с подводници...нещастни британски червендалести прасета и скопени шопари...нещастна държавица зовяща се великобритания. Велика за мен е Русия и руснаците щото са богати и поръчват яко

140

Анонимен

преди 9 години

До Бакал Петкоtozi go glacaxme za knaz predi Kobyrga taka4e KONGO e na BG

139

Бакал Петко

преди 9 години

И АЗ ЗНАМ НЕУЩО ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ЗНАМЕ. Като не могъл Леополд -2 да завладее Конго,кани другите европейски колонизатори да се обединят в АЛИАНС и измисля синьото знаме като обявява,за всеки присъединил се към АЛИАНСА на знамето да слагат звезда за него.Стичат се германци,датчани,французи... стават 12 страни и заедно сломяват съпротивата на конгоанци...и започват сечта и колониалното насилие та чак до наши дни.Ето откъде идва това знаме с звездите, дето българин пръв го изхвърли от Парламента.

138

леле

преди 9 години

тука хвърчат опорни точки, не е истина. по-спокойно позитанци, леко че потрошите клавиатурите

137

Анонимен

преди 9 години

ВЕЧНИЯТ КРАДЕЦ ПРЕСТЪПНИК САЩ ВСЕ КЪДЕТО ИМА РЕСУРСИ ЗА КРАДЕНЕ СА ТАМ ПОД НЯКАКЪВ ПРЕТЕКСТ ДАЛИ ДА ДЕМОКРАТИЗИРАТ ПОРЕДНАТА "ДИКТАТУРА" ДАЛИ ЩЕ СЕ БОРЯТ С/У ТЕРОРИСТИ КОИТО СА НА ЗАПЛАТА В ЦРУ КАТО АЛКАЙДА И *** ОТ ИД.Е**** НАГЛИТЕ КИПИЛЕТА.АМА И СЕГА С ТОВА ТЪРГ.СПОРАЗУМЕНИЕ С ЕС ДЕТО ИСКАТ ДА НИ НАТИКАТ В РОБСТВО НА МАСОНСКО-ТАЛМУДИЧЕСКАТА *** ОТ КОРПОРАЦИИ, КОИТО ОБРАЗНО КАЗВАТ ТИ СИ ДИКТАТОР ЗАЩОТО НЕ ДАВАШ ДА ТЕ Е*БА. ТАКА БЕШЕ С ИРАК, ЛИБИЯ, СИРИЯ И МН. ДРУГИ МЕСТА КЪДЕТО ИМ СЕ

136

Георги

преди 9 години

Швеция е една много хубава и просперираща страна. Всичко това го дължи на...руснаците! Точно 300 годени не е воювала, след като един мустакат великан, наричан от цял свят Петър Велики, размаза при Полтава шведската армия на Карл XII и потопи шведския флот при Гангут! От тогава шведите си седнаха на буквите и не са воювали. Създадоха първата в света болнца за ветерани, знаменитата Каролинска Институтет. Е, произвеждат качествено оръжие - хем да се бранят, хем да продават. Самолети, кораби, оръдия

135

Янко

преди 9 години

Йолочка, освен, че си красива и привлекателна, си и много интелигентна.Но черпиш информация само от калпави източници и то едностранна!А това не е добрата журналистика!Прочетох доста по случая от РУСКИ източници, на които нямам основание да не вярвам.Ами дай и контраверсията, пък ние да се оправяме! Например, че на руски съдове е строго забранено да се навъртат около Швеция.Или това, че руснаците прогониха американска субмарина тип "Охайо" от Охотско море, което с решение на ООН е вътрешно руско

134

Phallus impudens

преди 9 години

До словак 111Ти си славак, колкото аз съм непалец. Изобщо нищо не ти е ясно. Понижаването на цените на въглеводородите е насочено главно срещу американската експанзия. Това беше ход на саудитите и Катар, иначе верни дружки на янките. Но като стане дума за сериозни неща, хората си гледат сметката. И защо помисли, че само Русия ще пострада от това? Изобщо с какво мислиш? Такива "мислители" ни прецакват с ЮП, с Белене. А зимата ще бъде много студена! За което ще е виновна пак Русия, разбира се!

133

Анонимен

преди 9 години

Хайде изпитанаата схема - пропагандна статия от западни СМИ, пусната до медийте които империята финансира и в коментарите - форумните *** на НПО-тата...класика в жанра..а сега разбрахте ли какво е мека сила? Пък после президентчето обявява, че българите не обичат Русия и че тя ни е враг?

132

Анонимен

преди 9 години

,,За всяко идиотско провинение има филосовско оправдание"Путин бил забъркал Европа в някакъв филм.А демократичната Европа няма вина,че струпва войски по неговите (на Русия) граници.До колкото си спомням Русия не е предявявала претенции към американски територии но американците предявяват претенции към части от Русия по-точно към нейните находища на въглеводороди.Преди месец имаха претенции към ,,Волго-Донският канал"Защо не казват истината за Крим.САЩ желаеха в Севастопол да бъде 6 ят флот.

131

До 105

преди 9 години

До до 101 от славянинСловакия - добре! Нека повлече крак и други дребосъци да я последват! Но, ако Турция излезе от факаното акано НАТО, тогава ще настъпи голяма веселба! Байрям! Четвъртата по военна мощ страна в света и ... излиза от терористичната оргнизация!

130

mitko

преди 9 години

Арктика:-значи руснаците нямат право за претенции-само САЩ.Я си гледайте работата-щом като може,ще го направи

129

Анонимен

преди 9 години

Бла, бла, бла и директни заемки от западната пропаганда.Това е съдържанието на тази статия.

128

Аз

преди 9 години

Много разбирачи и военни стратези в този форум- всички от всичко разбират и коментират- кой подклажда войните, кой какви подводници има. Нищо не е достатъчно ясно да знаете- всичко е пропоганда. Статията *** вероятно я е преписала от някой западен сайт. Ако беше руски щеше да изглежда обратно. Да не гледаме в канчето на големите - те винаги са си мерили подводниците и ще продължават да го правят. Ние нашата си каша не можем да оправим ама Путин и Обама какво правят много разбираме.

127

Анонимен

преди 9 години

214-ти, действително е пълно с глупости в този форум; твоята писаница го потвърждава.