75

?

преди 9 години

"Предлага се по-труден достъп до инвалидни пенсии..."Общи приказки! Как се предлага реално да се случи това?

74

vesko02

преди 9 години

Комунизма бил свършил ,ама привилегиите останали,капитализма бил дошъл ама само по документи.Дали може да продължава сегашната идилия?

73

Анонимен

преди 9 години

Скоро на снимка като горната ще виждате само разхождащи се милиционери-50 г пенсионери, а техните връстници-трудещи се, с радост ще отработват оставащите им 20 год. до пенсия!

72

Честито!

преди 9 години

Очаквам с нетърпение момента, когато ще има публични разстрели на политици

71

Анонимен

преди 9 години

Кой аз ли бе? Да не съм луд да ти покажа жълтата си книжка?!

70

Друг анонимен

преди 9 години

Ето има вече един изперкал

69

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ревали,че няма работа! Отворете джобса и вижте,колко работни места се предлагат!*** не била престижна позицията,*** било в друг град,*** съм нямал нужното образование и тн.?!Кво искате мързеливци и завистници долни! Работа има,колкото искате,ама още не ви е избит комунизма от тъпите кратуни!Стойте гладни тогава!

68

дебелогъз депутат

преди 9 години

трябва хората в България да се пенсионират на 99 г.-Чудя се колко ще оцелеят да вземат дългоочакваната пенсия от 150лв. ня месец.

67

Вечният кандидатпенс

преди 9 години

Един път изтървах влака и се налага да го догонвам, ако пак тръгне преди да съм стигнал новата спирка няма да ми хареса тази "игра" и ще взема тоягата и няма да ме спре никой и нищо! И всички досегашни протести ще ви се видят като детска сръдня!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Да, ама Турция е 80млн и всяка туркиня има по 3 деца, а кюрите по 10. Т.е. имат младо население, което работи и младежи, които навлизат на пазара на труда. А пък при нас .... На всички ви е ясно.

65

Анонимен

преди 9 години

Май ще играе голямата паламарка скоро. Търпението е към края си. Лично аз обмислям да намаля драстично внасяните от мен пари в бюджета по съвсем легален начин, който няма да споделя с аудиторията,но това ще доведе до 350лв по-малко в бюджета на РБ всеки месец. Легално и законно.

64

Анонимен

преди 9 години

Не плачете, преди да умирате си сложете лика на Буда на стената дано като му се молите да доживеете до първа пенсия. Той ще е улрял отдавна но в лукс и разкош а вие на подаяния ако има кои да ви помогне! И няма толкова *** народ!

63

40 годишен

преди 9 години

Йордан Христосков дано получи инвалидна пенсия.Не са наядоха.

62

vesko02

преди 9 години

Поредната порция затворени фирми и хора на улицата.

61

Анонимен

преди 9 години

Елементарната сметка показва, че нищо няма да се промени в дългосрочен план !!!Ако приемем, че експерти готвят промените, то се очаква те да могат да смятат и оттук вече става ясно защо масово настроенията са насочени към опит за набавяне на средства, които да бъдат откраднати по един или друг начин. Искаш да увеличиш годините за пенсиониране при положение, че не е осигурена пълна заетост на населението в трудоспособна възраст !!! АБСУРД !!!

60

Анонимен

преди 9 години

Ще играе тоягата, няма друг начин.

59

Той

преди 9 години

Аз пък предлагам да помогнем на Христосков да получи по-лесен достъп до инвалидна пенсия...

58

Анонимен

преди 9 години

Нали си искахте Борисов, сега не плачете, работете до 68 и умрете на 70. Всичко с което сега ви смазва е сэгласувано с него, тока, пенсионната реформа и всичко останало. Близашки и този *** Христосков са слуги и убийци на Българина. При тово корумпирано здравеопазване и високи нива на бедност колко ще останат живи до 67? Около 10-15%. А вноските на умрелите къде ще отиват? В държавата т.е. в баната на Цветелинка и други българоубийци. Къде сте протестъри или няма кой да ви плаща продажници?

57

На мен не ми сестава

преди 9 години

До ставам турчинТо на практика излиза , че е по-добре турция да ни анексира , както Русия направи с Крим. Тогава белким спрат с кражбите тия наши финансови корифеи. Ама , като се замисляя , току виж фалираме турция , то който се е фанал с нас хубаво не е видял.

56

демократ

преди 9 години

Защо шпионите на дс-КГБ получават пенсии и то най-високите .За заслуги че са доносничили на чужда държава и са пратили стотици български семейства на заточение?