7

Анонимен

преди 9 години

Малкото помещение на български се нарича тоалетната - към авторката на статията. Има анимация на убииството в Youtube.

6

Анонимен

преди 9 години

Малко му е на този ***. Искал е да убие човека, който е бил отзад. Дали е знаел или не е трудно да се докаже. Но да стреляш няколко пъти в тясно пространство и да си обучен стрелец е ОЧЕВИДНО защо го е направил!!! Аз лични смятам, че този комлексар е знаел, че това е приятелката му! Това са псевдо звездите на обществото, които като човешки характер са пълни ***!!!

5

shady

преди 9 години

Вижте сега, както в този така и в много други подобни случаи няма как да се разбере какво точно е станало и какво се е въртяло в главите на убиеца и жертвата. Дори и съдът да е абсолютно справедлив, неподкупен и т.н. пак няма как да се установи това.В случая според мен е установено в по-голяма степен какво е станало, но защо е станало си остава донякъде мистерия и това само Писториус си го знае.

4

me

преди 9 години

Смегчаващо вината обстоятелство било, че е показал разкаяние???Ми че то ако е така, всички да стреляме по който не ни харева, да се разкаем да ги лежим година и половина и толкова. КАкви са тия простотии? Не знам как не ги е срам да го оставят да му се размине на тоя убиец. Защото той е убиец, когато стреляш по стая,в която не знаеш кой има, но знаеш че има някой, това те прави определено убиец. Дали ще е приятелката ти или неизвестен чернокож, пак си убиец и трябва да лежиш! 4 изтрела! Не 1!

3

йхгллкгх

преди 9 години

Скарали са се, тя е побегнала да се скрие и той я е разстрелял като мръсен пес! Ама пак... 5 години ефективно си е къде-къде по-добре от условните, които се дават на (ДОКАЗАНИ) убийци в България...

2

South Africa

преди 9 години

Tuk sa i nashite hora s BG parite, vashite..

1

Гочо

преди 9 години

И в Южна Африка правосъдието е като българското.Олекна ми.