53

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов, е смешен и комплексиран нарцисист.

52

sfyjksykg

преди 9 години

Щом типажа от снимката е герой номер едно за медиите в България можем да заключим само едно : много жалко за въпросните медии и територичта на която те се намират. Кога ли тези медии ще започнат наистина да ни занимават с по-съществени неща от екземпляра с чадърчето е явно въпрос с много неизвестни.

51

Анонимен

преди 9 години

Откога г-н Борисов се крие от дъжда с плажен чадър ? Е как да не го забележат медиите ???

50

Разпознахтесеитриете

преди 9 години

По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар то това ви е нацията на 1300 години, да ви ц-та нация това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пар

49

радио Ереван

преди 9 години

Питат Радио Ереван: -"Кога ще стана министър-председател? Радио Ереван отговоря: -"Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"

48

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте да спите,чакате някой луд да дойде и да започне война с крадливата *** маскирана като политици,има готови момчета но са малко,набираме още хора,има ли готови на 03,11,2014 да излязат и да воюват за България ? пак казвам ,никой няма да ни помогне ако сами не си помогнем,ислямизират България,залагат огромна бомба,ако ние не сложим край те ще го направят,те ще ударят когато са готови,за това ние първи трябва да ударим,03,11,2014 да запалим фитила

47

Анонимен

преди 9 години

Голям сладур е с тази жълата блузка.Като пчеличката Мая ...... а пък този чадър от плажа ли го е прибарал :)

46

жулналя

преди 9 години

Добре че Бойко ни дава по някой лев за някоя статиика иначе сме умрели от глад с тия 2-3 хилядарки заплата накъде

45

Вежди Рашидов

преди 9 години

Ние оставихме всички мангизи да минават през банката(КТБ) на тоя ***(Пеевски), на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е.а пу.ката майна. Всички ли сте роби на такъв ***, нямате ли смелост... Как е станал този *** мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват

44

Анонимен

преди 9 години

Да възродим човека Слънце божее божее колко ни е паднало интелектуалното ниво боже божее

43

Иван

преди 9 години

До какво ни чака 41Ами аз съм от грозните и глупавите Д-р На психологическите науки Николай Михайлов!Но си прав за едно- тази зима ще вземем реванш на "красивите и интелигентните" според Буда и Плевнята офшорския,но искам тези "красавци" да се изправят срещу нас с вувузелите и пак да скандират- "Тиквата на власт"

42

Анонимен

преди 9 години

Работодател е колкото аз съм трамвай. Разбира му кухата манерка от брутен вътрешен продукт и работни места...

41

срещу заплащане

преди 9 години

Другарят Борисов продължава да води класацията на политиците, които, срещу заплащане, присъстват най-често в българските медии.

40

Анонимен

преди 9 години

***, работните места не се създават от образовани и умни, образовани и умни с лопата да ги ринеш, а в България цари безработица. Работни места се създават първо ако имаш капитал, второ ако има пазар за това което прозвеждаш и трето най-важно ако си хитър и тарикат да се наложиш - тогава може да създадеш работни места.

39

работодател

преди 9 години

Ега ти и разбирането на комунист-социалист , че грозните и бедните са двигателя на брутния вътрешен продукт. Ало червен *** , всеки защитава себеподобните си , но все пак трябва малко и акъл. Ако няма образовани и умни хора кой ще създава работни места . Защо ревете , че имало безработица , направете си фирми и си работете само грозните и бедните, защо чакате.

38

ДА!

преди 9 години

КОЙТО НАЙ МНОГО СТОИ ПРЕД ЖУРНАЛИСТКИТЕ НАЙ МНОГО ПИШАТ ЗА НЕГО А ТОЙ И ДА НЕ СТОИ ПРЕД КАМЕРИ ТЕ СЕ НАТИСКАТ ДА ПИШАТ ЗА НЕГО ЗАЩО ЛИ?

37

Буда Тиквов Борисов

преди 9 години

Реших да обърна внимание на публиката . Накратко. Ще направя правителство и ще го предложа на Пиздю точно на 5 ноември. Друг е въпроса, дали НС ще го гласува на 6 ноември. По време на изборите казах, че ще приема мандат от Пиздю само ако СИК има 121 депутати. Нещата се затегнаха и свалих бройката на 110-115 . Като за последно казах, че ще правя правителство дори и 100 депутати да имам. Днес съм готов с 84 депутати да правя правителство. Ще го направя, друг изход нямам. Главната причина за това е, че на 18 септември т.г. Сретен Йосич излезе от затвора.

36

Карл Май

преди 9 години

Колкото и думи да изпишем за Бойко, никога няма да бъдат достатъчно за една книга.

35

Анонимен

преди 9 години

Докторее чака ни Майдана да знаеш ама не ти стика да го кажеш

34

какво ни чака

преди 9 години

Д-р Николай Михайлов- психиатър- бивш депутат от ДСБ-Мисля, че през 2015-а февруарският протест ще вземе реванш на летния. Грозните и глупавите срещу красивите и интелигентните. Рунд трети.Дано след него все още останат оцелели от политическата класа