19

SANEPISTANCIYA

преди 9 години

Ционистите се активираха като бълхи понапръскани с подходящ препарат с/у заразни вредители.Не гледайте ционистични еврейски медии(TV7,NEWS7-производните на изотопа SNN),нито им вярвайте,както и на пръдливите попове и другите,които имат отличителни белези(кръстчета,картинки,дрънкули и бабини деветини,престилки,брожки и инициали) на "Звяра" и шапки.Те сами ще се разпаднат с "полупериода" на зловонното сатанинко излъчване.И когато Симо Саксобурготски(от разбойническия род Кахари) каже нещо-НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ ! Нито на "Меките пръсти".

18

e

преди 9 години

Ако допуснеш във властта,или гласуваш доверие(повярваш в)-***,дърта ***,миризлив поп(обопщителен образ на всичките религиозни ***),мазен или мишковиден ционист(еврейски)-значи вече си изпатил и в бъдеще !

17

Анонимен

преди 9 години

По безпринципно управление от това на БСП със ДПС нямаше, няма и да има. Станишев докара партията до просешка тояга. Уреди се на европейската хранилка и Ви остави вие господа-другари да духате супата.

16

Анонимен

преди 9 години

Вие само с ДПС управлявате, не се и учудвам. Все пак трябва да има промяна - БСП да се замести от ГЕРБ, ДПС да се замести от РБ, а Атака да се замести от Патриотичен фронт.

15

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До анонимен пост 16.Записал си следното:КАКВО Е ТОВА бспОтговора ми е: български социален позор.

14

zed

преди 9 години

Г-н Вагинен, вземете се в ръце и започнете да вършите някаква работа в интерс на народа, а не в интерес на собствения Ви джоб!

13

АНОНИМЕН

преди 9 години

Вигенин по добре да си мълчи ,защото самият той е като кръпка в този парламент .За нищо не става,ни акъл ни позиция ,нищо ,ама нищо.....пълен провал

12

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоV BCP NIAMA MIASTO ZA GEIPARADI

11

Анонимен

преди 9 години

БСП не се пришиват към безпринципни коалиции, те си ги съшиват сами...

10

Анонимен

преди 9 години

Хахахахах, тази гейка нещо пак се е объркала.. Че точно БСП се пришива към само безппринципни сговори... Принципа и е - колкото повече милиони дават, толкова сме по пришити....

9

политолог

преди 9 години

Браво на другаря Вигенин те не учасват в безпринципни коалиции . Само в много, ама много принципни като последната БСП-ДПС-Атака . Е в следствие на това изкараха 1 година и няколко месеца , като по това време изтеглиха над 5 милиарда лв. заеми и много , ама много принципно ги похарчиха. На пенсионерите дадоха повишение от 4.50 на месец , което прави по 15 стотинки на ден. След това още по принципно останалите милиарди потънаха в техните джобове. Хвала на такЪва принципна коалиция.

8

Пешко

преди 9 години

Вигенин, престани да говориш общи приказки, ами кажи конкретно каква тая ваша програма и какви са тия леви виждания. Година и нещо във властта не бяха достатъчни да стане ясна ни програма, ни виждания, затова нека някой кутевец най-накрая обясни с думи прости, щото колкото и да са прости болшинството кутевци, и те не са толко прости, че да не разберат, че ги правите на ***

7

Анонимен

преди 9 години

Харесва ми чувството за хумор в заглавието.

6

Анонимен

преди 9 години

Кристиянчо ле ,либе ле ,как не те е срам да споменаваш думата принцип,ако не знае тя значи начало ,Вашето начало е в кражбата ,в лъжата ,в рекета и в САМОЗАБРАВАТА- колко сте велики ,а никой политик не е по голям от тия дето са го избрали

5

бг

преди 9 години

Грешка!!! БСП е символ на БЕЗПРИНЦИПНОи мафиотско управление!

4

Анонимен

преди 9 години

Господин Вигенин, да си наляга парцалите, че и в Москва ,вече няма място за него.........

3

Анонимен

преди 9 години

Да защото вашата програма е само как да гепите

2

123

преди 9 години

Ако всички са управляващи, кой ще играе ролята на опозиция, а?! Много скоро Атака ще бъде тая политическа партия, която ще обере плода на опозиционното гласуване!

1

Otivai si

преди 9 години

Vadjainin otivai si kam moskva predateliu, tuka si imame predostata4no kato tebe...