11

даааа

преди 9 години

Да бъдат оповестени имената на фирмите изтеглили сладките заеми,какво ги криете вярно че народа е болезнено ***,ама има тук таме някой с ъкъла си дето може да събере 2+2 не всички са ***!Само ак 47 решава проблема другото е тралала!

10

Стойчо

преди 9 години

мустакат мошеник! раздаде *** кредити и сега се прави на невинен.

9

вложител

преди 9 години

с кои пари мустака купи Виктория-с нашите.Колко още ще чакаме ще влезем през прозорците във всичките му фирим.аз познавам част от прибилжените му крадци и ще им дърпам ушите и не само скоро време.идете пред офисите на банката до видите как си пият кафето и се смуят от сутрин до вечер.а директорите им са толкова нагли че неможете да си представите.да ги фалира на момента.и затвор!

8

до 15

преди 9 години

по твоята логика 3/4 от коментарите трябва да се трият, защото са ПЛАТЕНИ ОТ РУСИЯ! Наистина, 3/4 от драскачите са проруска ***, хора, защитаващи срещу пари чужда държава и плюещи върху своята.По-голям срам от русолизците за БГ -няма!

7

Wladko

преди 9 години

Защо докладът не е публикуван онлайн? Как така ще се чака 2 дни БНБ да го анализира? Искам и аз да го анализрам веднага! И защо постъпва днес в края на работния ден, а не е готов от сутринта в 9:00, 4 месеца какво правиха?

6

Анонимен

преди 9 години

До12:Много добре,къде?Да знаеш някой независим международен арбитраж или съд?

5

Тервел

преди 9 години

ЕС,хубаво ни критикува,че фонда за гарантиране на депозитите,не почнал да плаща.Ами фонда има 2,1мрд,от кото над 900млн са в ДЦК,та с 1,1мрд господа Европейци на кого по-напред,на тези 3,6мрд с влогове до 100хиляди или на останалите до 6,2мрд???

4

Анонимен

преди 9 години

Според информация в медиите само Петрол е с реална цена 2 млрд,а се готви да бъде придобит за 100 хил..Замесени са Ершов,Митко Събев,дори се спряга Ходорковски,а и шейховете от Оман едва ли са безучастни.Така че,няма страшно за влоговете,битката е за крупни далавери при това фактът,че Василев е в Сърбия,говори,че не предпочита да е в ЕС.

3

Любен Гоцев

преди 9 години

Любен Гоцев директно от "Монтерей":Аре събирайте пак БКП-то ,туряйте пак член 1-ви за ръководната роля на партията и да преключваме с прехода,щот овцете се усетиха и ще ни избият с камъни по улиците!

2

Анонимен

преди 9 години

Одита не го ли правеше БНБ, какви са тия частни фирми, на кого са ?

1

до 2

преди 9 години

Ей нИдьей тъй,че Виждито с тия влогове от честно изкарани пари от скулптури шЪ сЪ мини.