80

Гулит

преди 9 години

Не преговорите, а цирка продължава.Боци мисли хората за балами, и че те не виждат какво става, даже и на него му нареждат, и може би всичко е договорено.Но от тази трънка заек няма да изскочи...Дори и да направят нещо като правителство, то ще бъде от ден до пладне и ще има скоро избори, от които доста партийки се страхуват, а ако легнат на Боци може и да тръгнат към НДСВ.

79

муспи

преди 9 години

Да не допуснем изтичане на българския управленчески елит! Станишефф се скри в Швейцария, Тиквата също обмислял такъв сценарий в случай че се усложнят нещицата в демокрацията, а средната управленческа каста е вече с единия крак на Запад. Трябва сега да ги убиваме, а не после да молим люксембургското еврейско правителство да ги депортира.

78

Анонимен

преди 9 години

Бойко не трябва да е премиер повече никога. Това е псевдо спасител. Една програма за икономическо развитие на държавата няма, тръгнал да му управлява с новото ДПС и с псевдо патриотите.

77

...

преди 9 години

ne komentiram

76

Анонимен

преди 9 години

Нови избори! Никакви коалиции с червената мътилка от партийки като Деформаторите, ББЦ, Патриотичния фронт, които са същите пишман патриоти като бАтакистите!

75

Анонимен

преди 9 години

Не се заблуждавайте,че правителството тепърва ще се сформира. То отдавна е направено,а тези лелки са само за парлама.Предсказуемо хитър е г-н Борисов

74

Анонимен

преди 9 години

Представяте ли си Бойко и Първанов рамо до рамо, аз тази гледка не мога да си я представя, нов България всичко е възможно :)))) (Ммого различни типове са)

73

Бараката

преди 9 години

eй вземете се в ръце и направете най после нещо за бедния и болен българин че вече не се търпи и по добре да играе майдана и да се мре!

72

Политически каквиди

преди 9 години

За последния четвърт век политическите хамелеони унищожаваха систематично тази страна чрез метафорфозни коалиции, които я доведоха до нова национална катастрофа. В този момент, когато хората не гласуват доверие на никой от тези гноящи червеи (т.н. партии и коалиции), тези, които се клеха в смъртни врагове, се прегръщат и се съюзяват да ни довършат. Метаморфозите на власта за безгранични, само и само да се граби. Колко време й остана на тази нация, се чудя.

71

до Стамен

преди 9 години

ГЕРБ+РБ+ПФ, но ГЕРБ няма да се съобрази с никого, ще има подкрепата на ДПС и ще си играе с тях,другите ще са фасада( те са слаби и не разбират играта)

70

до 123

преди 9 години

Приятелю, турците си работят здраво, много здраво! Това за мафии и такива неща са измислици,естествено всяко стадо си има и черните овце!Сериозните български бизнесмени, някои работят с ДПС, на тях им вярват, на тях им се доверяват!Виж ромите, виж протестите - ти ако си ром, освен на ДПС на кого можеш да се довериш - на никого! С бизнесмените е същото(всеки се опитва да ги одере! Справедливостта и баланса турците си ги имат в гените!

69

Анонимен

преди 9 години

Предсказано е, че България ще отстъпи южна България на Турция, след което народът ще се вдигне на бунт, ще свали мафията и държавата ще се управлява от честни хора и ще просперира в икономически план. Дано наистина е вярно това предсказание за сваляне на мафията. Отдавна желая България да просперира, дори и с цената на това да загуби територия.

68

пипс

преди 9 години

как не чухме една идея, програма, диалог, само напъни кой колко да вземе.. какви прости хора са се натикали там..

67

Анонимен

преди 9 години

Само депесето щели да подкрепят кабинет на малцинството на Герб изотзад.Ми бягайте за вазелинче бре.

66

Анонимен

преди 9 години

Цял ден ни облъчват по ТВ за мутрата-кмет на с.Галиче!А за мутрата-премиер що не говорите бе!

65

до 116

преди 9 години

Е и? Кой е виновен за това, м? И да работи НС и да не работи файда за държавата /е народът/ няма, даже в някои случаи по лошо става! Не се сещам от 25-т години насам някой от законотворците в парламента да е бил истински загррежен за държавата /народът/, пък и това че впоследствие ако е извън парламента и той че е от онези дет няма да получава, а ще плаща за нищоправене! Те и затуй парламента принципно е превърнат в далавернадииница!

64

Wenseremos!!!!

63

Анонимен

преди 9 години

Току що чух по Нова колко пари ще вземат новите депутати , докато текат т.нар. преговори т.ест докато не работят - по 117 лева на ден ..... БЪЛГАРИОООООООООООООО

62

до 113

преди 9 години

Просто наблюдавай, гледай и се забавлявай със сеира и ще видиш как Тиквунии сам ще се довърши! пп. мисля, постя и Чакам - истинският Буда това умеел!

61

До 111

преди 9 години

Българин съмС едно съм съгласен ДПС няма как да бъде игнорирано по две основни причини : 1.Лукяновата конституция ,която "връзва" ръцете на изпълнителната власт 2. Негласуващите българиНадявам се наистина разумните изявления на Г-н Местан да са подкрепени и с мъдри делаНо вън от това смятам Бойко Борисов за подготвен и отговорен държавник!Ако активно не му се пречи ще изведе страната от кризата.Казах!