20

Иванова

преди 9 години

БНБ изобщо не е държавна. Тя е под чужд контрол. От въвеждане на валутния борд. МФФ и др.чуждестранни институции. Това е ЕС. Е, и още некадърното управление на фирмите в България и още и още. ДОКОГА?

19

Тервел

преди 9 години

По даните които бяха изнесени над 35% от раздадените от КТБ кредити са към свързани лица(без да се посочват накаква стойност обаче,т.е това може и да са 90% номинал на раздадените кредити).То трябва да си луд да плащаш 8% по депозитите,та на себе си да даваш кредити на 10%.Та,затова и 3,5мрд от раздадените кредити са се оказали във фирми които работят на загуба.Най-вероятно,ще се окажат и кухи ще им вземат налъмите.

18

Анонимен

преди 9 години

Тук някой искаше имена -Юкос Петролиум-нататък в медиите си пише всичко.

17

с тази банка е ...

преди 9 години

... свършено каквото и да става.

16

vesko02

преди 9 години

Човека е прав ,въпроса е кой на кого е слуга.

15

А, подготвя се?

преди 9 години

ми разграбването на ктб не е ли вече направено. Остава само да бъде довършено.

14

Кирил Малинов

преди 9 години

Крадецът вика :Дръжте крадеца ! Дали има какво да се разграби от КТБ, всички знаят ,че каквото е имало за разграбване е вече заграбено от Цветан Василев !

13

читател

преди 9 години

Може ли една банка, собственост на български и арабски мутри, + руския ВТБ да не разграбена?Естествено, че е. Отдавна.Въпросът е кой ще плати разграбеното.

12

vaso

преди 9 години

До данъкоплатецМи каква е разликата м/у европейската, еврейската и българскта мафия, у цвето на костюмето или у етикето, а?

11

данъкоплатец

преди 9 години

Фактът,че толкова време слушаме разнопосочни мнения и все още няма решение,показва,че нещо ЯКО се мъти.Всички говорят,че институциите трябва да си свършат работата-а като не я вършат,кой ги наказва?Уж сме европейска д-ва,но действат законите от мутренските времена-мафията си знае работата-има какво да се тръска още от гърба на народа.

10

Ужас

преди 9 години

Интерпол са срам за Европа.Те уж го дирят ,а той си дава интервюта.Да си наемат некой журналистин да им фаща бандюгите като са толкова некадърни.

9

Дърт Комсомол

преди 9 години

Да го духат глупаците...и пак и пак и пак ;)))

8

ХХХ

преди 9 години

Разграбва се КТБ , после се възстановява с пари които народа ще изплаща (започва се с покачването на тока) , после КТБ отново ще бъде плячкосана и може вече да я закриват :) и народа ще плаща плячкосаните милиарди ..........така ги виждам аз нещата !

7

Анонимен

преди 9 години

WOW Веждичката ще хване диабет.:)

6

макето

преди 9 години

не се косете токо тва си е дръжавна политика нема производство нема селско стопанство демек нема и данъци а парета требат на нашенските милионери отдека да ги вземат ами от спестяванията на ората с който искате да се фанем на бас вложителите с размери на 500 лв нема да видат и стотинкаке стане горе долу кат лихвоточките

5

Универмаг

преди 9 години

До ЦецоХа, Ха - не е само в БГ !!! не е...Някъде пише ли какво сатва в Русия или просто ти не си прочел ...

4

Цецо

преди 9 години

Няма да си първият нито последният създаден и сринат от дъртите ***. Всяка банка може да има проблемите на КТБ, но само в БГ контролния орган не контролира 14 години, плаща милиони на други да му свършат работата и накрая народа плаща по законово установените наредби. Имаш план, но на Искров не му харесва и ти повдигнаха обвинения за незаконно придобито имущество. Чудно как човек с доказани доходи от стотици милиони го обвиняват за няколко милиона дни преди доклада :).

3

платец

преди 9 години

Че то останало ли е нещо за доразграбване след тоя?Видя че има проблем и забегна в чужбина. А парите отдавна ги няма.

2

DDT

преди 9 години

Подготвя се разграбването на КТБ, предупреди ВасилевВерно ли бе?!! Ай стига?!!!

1

тъпчо

преди 9 години

Идвай си в България,казвай имена и да се приключва!Стига недомлъвки! В нормална държава този отдавна да го бяха издърпали...