21

АНОНИМНА.

преди 9 години

ДОБРЕ БИ БИЛО ДА Я ПУСНАТ ТАЗИ ЖЕНИЦА ЗА ДА ДОЙДЕ В ПАЗАРДЖИК В *** МАХАЛА , НО С 1 КАМИОН /МОЛОТОВКА/ И ДА ХВЪРЛЯ НА ВОЛЯ. ТОГАВА ЩЕ Я ПРИЗНАЯ ЗА ГЕРОИНЯ , А И ЩЕ ЗАСЛУЖИ МЕДАЛ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА ЗАЩОТО ТУК МУЗИКАТА И ГЪРМЕЖИТЕ ЗА ЖИВЕЕЩИТЕ В ТОЗИ КВАРТАЛ СА ЕЖЕДНЕВИЕ

20

XXL

преди 9 години

Ужас ;(

19

Аз

преди 9 години

Чие е заведението,авторе-новинар?!?

18

...

преди 9 години

Женицата нямала е кой да я пази , или нямала пари да си го позволи... !...

17

Анонимен

преди 9 години

каква е тази съдебна система...Убийства, отвличания, изнасилвания, побой до смърт и тем подобни тежки престъпления остават безнаказани, а да не говорим за политическите, слушах Цацаров в 120 мин и намекна че Христо Бисеров може да излезе от съда чист като бисер ако Швейцария с банковата им тайна не я оглавят, дори и пред БГ съд...Аз още споменавам Георги СТАНИШЕВ за оня грозния хотел/постройка в Созопол, на 1ва линия...СПИТЕ ЛИ? или си затваряте очите???

16

Анонимен

преди 9 години

за шамар - 3 месеца,за блъснато дете - на свобода !*** от всикчи страни, елате да живеете в *** България, ще ви хареса !!!

15

читател

преди 9 години

Грешка, груба грешка. Бутилка подходящ коктейл би решил въпроса тихо и без съд.Само това е средството - полицията и съдът са места за добри заплати, а не за защита на гражданите.

14

дядо

преди 9 години

До Анонименне пише кога е била усилена тая музика ако е преди 22 часа по закон нищо не могат да ти кажат полицаите

13

Tari Cat

преди 9 години

Ако "музиката" е била чалга и то след 23 ч. напълно разбираемо е лелката да пощръклее! Предполагам започнала е со кротце со благо, възможно е и да е телефонирала на полицията и после - Никифор. Не вярвам директно да е блеснала по пижама в заведението, всяко нервиране си има степени.

12

Анонимен

преди 9 години

тоя съд не осъди Лечков ,а осъди някаква обикновена жена , която май е била права в случая.

11

Абориген

преди 9 години

Нямала е късмета на Цветан Цветанов и Волен

10

тя

преди 9 години

Няма ред в тая държава , а жената е виновна, че не търпи това безредие.

9

Един

преди 9 години

А музиката силна ли е била?? Заведението с такава музика не нарушава ли обществения ред??

8

Студент

преди 9 години

И този грандиозен случай отнема 4 години да се разреши.. Явно трябва да изчакаме още няколко века за да се осъди някой истински престъпник.

7

Анонимен

преди 9 години

Чалга заведението '' Син сити '' озвучава площад ''Възраждане '' цяла нощ , но на кого да се оплачеш , след като това се случва пред очите на Софийско градско управление на МВР и никой не реагира . А по закон полицията би трябвало да се грижи за спокойствието на хората , но .....

6

Анонимен

преди 9 години

До 1 Изобщо прочете ли статията ? "Жената влязла в заведение в близост до дома й и започнала да крещи на една от служителките да бъде намалена музиката." Жената са и надули главата с музика до дупка най-вероятно в малките часове. До някъде я разбирам. Никой не се съобразява в днешно време. Присъдата е нелепа на фона на беззаконието, което цари у нас.

5

Анонимен

преди 9 години

Бантустанско ежедневие!

4

АТАКИСТ

преди 9 години

Тая ударила шамар и счупила очила и 3 години в панделата, а Цецко поръча Мишо Бирата и го убиха като куче, а тоя е депутат все още и се разкарва като волна птичка. Брависимо!Нема такава държава!

3

хахо

преди 9 години

А Волен ? Той колко ще лежи ?

2

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До там се стигна ,че само лелки на 65 години са уловими от съда за пиянство !Бистришките тигри изпочупиха фалкона на разпивка и нищо не им казаха !