17

Анонимен

преди 9 години

Аха сега ще пуснат нов сериал за фустите... как севернокореец, който е извънбрачен син на южнокорейка разпалва война с постоянните си набези през границата, за да бъде с любимата си, която после ще се окаже че му е сестра...те ти модел на Самсунг или Хюндай с името на главния герой...

16

Анонимен

преди 9 години

"ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ" и "Слава на Фашингтон" ...попътувай , научи 4 чужди езика и тогава ела да дискутираме. Ех, *** патриоте, със задграничен паспорт и чужди езици ли славиш родината? Май люскаш кока-кола и пуканки впред паметника на хамериканските бомбери в София - дето не уцелиха дядо ти фашагата?

15

КАКИТКО

преди 9 години

До 21 Анонимен50лв. Струва задграничен паспорт.Аз ще ти го платя, ако нямаш.Извади си, попътувай , научи 4 чужди езика и тогава ела да дискутираме.И като напиша "ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ" , не ми цъкай минуси , ***!!!

14

Анонимен

преди 9 години

"Капиталистическата Мизерия" скоро и иде края. Ако мислиш драгинко, че ще те пазят 100 000 хамериканци, както в Южна Корея...Скоро ще усетиш подкования ботуш на казака!

13

КАЛИТКО

преди 9 години

АЙДЕ РУСОФИЛИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ.А НИЕ ОСТАНАЛИТЕ В ЮЖНА , ТАМ НА "Капиталистическата Мизерия" дето толкова я плюете.И да ви е сладко: 25гр. Сушени корени на ден.

12

до 15

преди 9 години

Разликата между България и Северна Корея е че парите в едната държава се разпределят между бизнесмени, а в другата между партийни функционери.В България ако откраднеш пари може да си купиш всичко, а СК нищо.

11

Анонимен

преди 9 години

През 1998 Северна Корея става десетата страна, изстреляла изкуствен спътник в космоса със собствена ракета - Кванмьонсон-1.

10

Уикипедия

преди 9 години

По равнище на икономическо развитие България днес е попаднала в групата на развиващите се страни. [12] след Сирия и преди Тунис[13].

9

Анонимен

преди 9 години

КНДР е развита индустриална държава, България е изостанала аграрна страна, 50% от населението е потънало в бедност...

8

Анонимен

преди 9 години

СЕВЕРНО КОРЕЙЦИТЕ НЕ ИСКАТ ХАМЕРИКАНСКА ДЕМухРАЦИЯ. ОБАЧЕ ХАМЕРИКАНЕТАТА ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ИМ Я ВКАРАТ. КАКТО НАПРАВИХА СЪС МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ. КОЙТО НЕ ИСКА ХАМЕРИКАНСКА ДЕМУХРАЦИЯ МУ ПРАЩАТ БОМБЕТА И РАКЕТКИ. А КОИТО Я ПРИЕМАТ МУ ПРАЩАТ "ИНВЕСТИТОРИ".

7

Анонимен

преди 9 години

5, и укрите са люлка, защото са изкопали Черно море.

6

Анонимен

преди 9 години

до 7Там, Студената война си продължава!Ако и България не беше срутила комунизма, щяхме да сме копие на Северна Корея!

5

AHТИМУТРА

преди 9 години

След смъртта на Ким Чен Ун вече нещата отиват на дестабилизация!!!Са още пускат стари записи с вожда но това няма да мине за дълго!

4

Анонимен

преди 9 години

Комуниста си е комунист, заклещил се е във времето на Ленин и Сталин и там си стои, не напредва и сантиметър! Още по зле става, закърнява му мозъка! *** севернокорейски комунисти!

3

Чупензъп

преди 9 години

Северна Корея стреля ожесточено по балони Български полицаи клоуни , хвърлят яйца по тях Прости араби искат да превземат света облечени като нинджи Бойко Борисов се връща на власт !!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Стига с тия "люлки на цивилизацията", че ставате смешни.

1

Анонимен

преди 9 години

Северно-корейцитие си търсят белята, както винаги. Докато Южна Корея е люлката на цивилизацията и продължава да се развива постоянно, Северна Корея продължава да затъва и да търси само безсмислени военни конфликти. Докато тъпият и смачкан северно-корейски народ не измете управляващата шайка, начело със свината ким-чен-грух, нищо добро не го чака!