57

ЧИСТач - КУРиер

преди 9 години

Какви са па тия - откъде се пръкнаха , та взеха да дават и акъл ?!Червени маши некакви, и то на заплата - къде е у България десното , че да го изследваме ?Десното - лека му пръст , с главен погребален агент Мъвър Драгалевски .

56

Пимен

преди 9 години

Празни приказки

55

Izbori

преди 9 години

Да бе,да,нови избори през зимата ,в студа.Тогава няма да има и 40% избирателна активност.И кого ще избираме?Пак същите другари,щото други желаещи няма.Каквито и да са тези,да не се правят на интересни.Щом ние,обикновените хора можем да работим заедно и да си помагаме,макар че имаме различни политически пристрастия и различен произход,трябва и те да могат.

54

Аце верваш ли си

преди 9 години

Я стига с тъпотиите !Нали знаеш : За милион нема закон - за кокошка нема прошка!

53

АЦЕТО

преди 9 години

КОЙ ВИНАГИ ВИ Е ВИНОВЕН Ц Ц СВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА - ДЕПУТАТ С С СЛЕДСТВЕН ЕВРОДЕПУТАТ ББ ПРЕКРАТЕНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ПРЕМИЕР КАКВО ВИ ТРЯБВА ОЩЕ

52

Анонимен

преди 9 години

Някой ще каже ли какво се разбира под заклинанието "реформи"? Непрекъснатото вдигане на тока, реформа ли е? Вдигането на пенсионната възраст , реформа ли е? Приоритетното обгрижване на нарушители на границата ни, реформа ли е? Повсеместното забогатяване без търсене източниците на доход, реформа ли е? Обедняването, което не спира, реформа ли е? Защитата на едрия капитал и трохичките, подхвърляни като заплати, реформа ли е?

51

АК-47

преди 9 години

Сещате ли се какво е релолюционна ситуация?Когато политиците не могат да управляват, а народът иска промяна.Точно си е време да се чупят управнически кратуни.Но има една съществена подробност.Преобладава предателски манталитет и затова само ще се стои пред компюгрите и ще се мишкува.80% от хората са прости и се свиват като пръдня в ***, чакайки друг да свърши мръсната работа.

50

АК-47

преди 9 години

Ситуацията в абсурдната ни държава е патова.И на новите избори ще се явят същите ***.или, както и такива ***.или отново ще изберат както до сега.Прав е един от коментиращите тук.Да се изчистят всички досегашни политици, съдии и кметове.Ако може да се ликвидират.хахаИ да се изберат нови, разбиращи хора с морал.Ако все още са останали такива.

49

психолог

преди 9 години

Червените *** много бързо заобичаха другия безродник Боленчо Сидероглу . Въобще се очертават три партии за които България нищо не значи . Това както знаете е последната тройна мафия- БСП-ДПС-Атака . Ето как всичко си идва на място. Както се казва маските паднаха и зад тях наднича Путин и Ердоган .

48

Анонимен

преди 9 години

Как нестабилно управление?!... Вие луди ли сте. РБ взимат стратегическите Министерство на застрашените видове микроорганизми в акваторията на Черно море, Министерство на лунните затъмнения и Министерство на диалектите и наречията в българския език. Провеждат се жизненонеобходимите реформи и всичко е ток.

47

Анонимен

преди 9 години

До Волен премиерВолен е велик!!............ибрик!

46

Анонимен

преди 9 години

В един момент си помислих, че съм във форума на ибрика сайдероф. Много батакисти тука, много нещо.

45

А така, момчето ми, а така!! Да живее Русия!!..........Че и аз "да живя" покрай нея........Де на Варадеро, де в Париж........ А ти пиши, момчето ми. И продължавай да живееш.........в панелката..

44

Петракиев

преди 9 години

Който иска намира начин,който не иска намира причини!

43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименBALGARIA SAMO SRUSIA I S BOGA NAPRED

42

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще управлява , България ще е в Европа, а другите ще пикат газ и то СКЪПАТА от Расия

41

анониен

преди 9 години

Сиреч заедно с РБ,иначе става лошо , много лошо,А....Иначе имотите на Симеон ,на кого....

40

Анонимен

преди 9 години

До АнонименZASHTO MI E BOKOHARAM I MISTER ZVAKI -DVAMATA SA UMORENI OT VLAST,SEGA SA UMORENI I NEKA SEGA SI POCIVAT,AKO PAK SA I SGRESHILI I V ZATVORA E ZA HORA.

39

Анонимен

преди 9 години

Не могли да си одурдисат програмите. То *** им програмит са ни ясни от 25 години, с които ни докараха до клоаката на Европа и последната дупка на кавала и други отзад няма. Да се хващат да работят, ако не да си бият шута.

38

Анонимен

преди 9 години

Избори до дупка е спасението пред некадърно скапано управление и да им пълним гушките на безхаберниците. Вместо за депутатски заплати-нови избори. Иначе ще ги влачим 2-3 години на гърба си.